Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Hulgi-5tk RF UHF pistik adapter SO239 UHF emane N male tasuta shipping Vaata suuremalt

Hulgi-5tk RF UHF pistik adapter SO239 UHF emane N male tasuta shipping

€7.08

-15 %

€8.33

Uus toode

Mudeli Number N-SO239
Brändi Nimi JX
Tüüp UHF-N
Päritolu Guizhou, Hiina (Mandri)
Taotlus rf, Valgustus
Sugu Mees

N mees, et UHF emane RF adapter sirge pistik

Teisendada (Adapter Lõpp): N pistik , male Pin-koodi

Teisenda (Adapter Lõpp): UHF Pesa ,female Pin-koodi

Toote Seeria: Pistiku adapter

Perekond: Koaksiaal -, RF Adapterid

Impedanec:50Ω

Pikkus:5,5 cm

Kaal:35g

Tüüp: Tasuta Rippuvad

Pakkuda kohandatud:

Kui te vajada erinevat paigaldus stiilis, me oleme õnnelikud, et leiavad oma nõudeid esitama töötav lahendus.Palun võtke meiega ühendust.

Firmast:

Ettevõtte tutvustus:

Shenzhen xinan JiXin electronic co., LTD on professionaalne müük antenn, rf kaabel, rf pistikud, võrk, side, mikrolaineahi side -, tehnilisi seadmeid materjali tarvikud.Kõrge kvaliteediga tooteid ja professionaalne lahendus, on täielik ja teadusliku kvaliteedi juhtimise süsteemi, on heaks kiitnud asjaomastele osakondadele ning registreerimise ettevõtted.Ettevõte asub longgang district, shenzhen city, guangdong province, Hiina sügav horisontaalne riba tänav tee nr. 528 ettevõtte peamine: side antenn, rf pistik, rf kaabel assamblee töötlemine.Tooteid eksporditakse euroopa riigis ja välismaal, firma kooskõlas põhimõttega "hea usu juhtimine, pursuit of excellence", kümneid asutatud ettevõtete pikaajalised suhted, koostöö.Soojalt kõik väliskaubanduse ettevõtete -, võrgu -, side inseneri -, raadio sagedus side DIY entusiastid ostavad kohandatud.

Ettevõtte peamised tooted:

1. Rf, coaxial pistik/pesa seeria: SMA, SMB, SMC, MCX, MMCX, BNC/Q9, TNC, N, UHF/M, FME, F, TV, FAKRA, CRC9, TS9 / S197, IP - 9 / MS156, MS147 (saab valida otse, pea -, küünarnuki -, pea -, naiste peas, nõel, nõel) emane

2. Rf tieline/hüpata line/pikendus juhtme (kaabli ühenduspesa komponendid) seeria: RG58, RG316, RG174, RG178 IPEX, 1.13 IPEX, RG142, LMR195, LMR240, LMR400/7 d - FB, LMR300/5 d - FB, RG179, RG141, RG402, RG405, RG223, jne

3. Antenn seeria: 4 antenni, 3 G ja 2,4 G GWIFI antenn ja joonis 5.8 G ja 5.8 G antenn, DVB -t digitaal-TV antenn, GPS antenn, GSM antenn, 433 MHZ, FM-auto jne.

Umbes logistika:

Tasuta transport ökonoomne pakett transport, ainult mõned jälgimine teabega, ilma et see teave, kui teil on vaja jälgida kogu tee, palun valige vastav makse transpordiviisi, kui ostja kaitset aeg on lõppemas, pakk ikka veel ei ole saabunud, siis palun võtke meiega ühendust, et pikendada aega, kaitset või muud lahendused, teie eesmärk on saada pakk, pakume teile kõige sobivama lahenduse, aitäh!

Märksõnad: 4 asendiga lüliti, bnc mees, bnc pistik, rf, pl259, et sma, antenni pistikupesa, kohandada, sma splitter, 20pin-liides, m4 kruvi.

Kirjutage oma ülevaade

Hulgi-5tk RF UHF pistik adapter SO239 UHF emane N male tasuta shipping

Hulgi-5tk RF UHF pistik adapter SO239 UHF emane N male tasuta shipping

Seotud tooted