Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Shineland 26 Täht Nimi Roostevaba Teras, Kuld, Hõbe Värv Südamega Kaelakeed Naistele Jõulud Mood Ehteid Collares Collier Vaata suuremalt

Shineland 26 Täht Nimi Roostevaba Teras, Kuld, Hõbe Värv Südamega Kaelakeed Naistele Jõulud Mood Ehteid Collares Collier

€2.29

-42 %

€4.01

Uus toode

osta üks, saad ühe Emadepäeva kingitus
Brändi Nimi shineland
Stiil Punk, Romantiline, Vintage, Punk, kinnitus, maxi
Keti Tüüp Link Kett
Metallide Tüüp Roostevaba Teras
Toote Tüüp Kaelakeed, Krae, Choker Kaelakee Ehted
Materjal Metallist
Funktsioon Tuju Tracker
kookospähkli koorega punk avaldus Ehted
Kuju\muster Geomeetriline
Sündmus pidu
Kingitus Õde, ema, Sõbranna
Odavad hulgimüük vintage kaelakee
Sugu Naised
Occassion pidu, Tseremoonia, Kaasamine, Pulmad
On-kohandatud Jah
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Kaelakee Tüüp Ketid Kaelakeed
Päritolu CN(Päritolu)
Ripats Suurus kui pilt
Kaal 3.1 g
Mudeli Number tähe -, südame-650
Trahvi või Mood Mood

1. Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Laevandus

Siis me laeva objekt hiljemalt 1 tööpäeva jooksul pärast saada oma makse.Me laev see teie jättes aadress, palun tehke seda kindlasti oma aadress on õige.Kui soovite muuta oma aadress, palun võtke meiega ühendust.

Returnℜfund

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Tagasiside

Lugupeetud ostjad, kui leiate mingeid probleeme infot meie toodete kohta pärast neid saada, palun kohe meiega ühendust ja näitab meile mõned pildid probleeme.Teeme oma parima, et lahendada neid sinu eest.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, oleme me väga tänulikud, kui annate meile viis tärni tagasisidet.Tänan teid väga!

Märksõnad: kõrva naised, ehted roostevaba teras naine, necklac, kirja kaelakee hõbedast 925 istutatud, ehted roostevaba teras naised, diamond ring, jewelry steel, ehted roostevaba teras, kirja kaelakee hiiglane hõbe 925, rebane saba kaelakee hõbe 925.

Kirjutage oma ülevaade

Shineland 26 Täht Nimi Roostevaba Teras, Kuld, Hõbe Värv Südamega Kaelakeed Naistele Jõulud Mood Ehteid Collares Collier

Shineland 26 Täht Nimi Roostevaba Teras, Kuld, Hõbe Värv Südamega Kaelakeed Naistele Jõulud Mood Ehteid Collares Collier

Seotud tooted