Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Fiio FD1 Tugev Bass Berüllium-Kroomitud Dünaamiline Draiver In-Ear Kõrvaklapid tervikliku keskkonnajuhtimise koos 2Pin 0.78 mm Pistikud Eemaldatav Kaabel Vaata suuremalt

Fiio FD1 Tugev Bass Berüllium-Kroomitud Dünaamiline Draiver In-Ear Kõrvaklapid tervikliku keskkonnajuhtimise koos 2Pin 0.78 mm Pistikud Eemaldatav Kaabel

€63.91

-30 %

€92.62

Uus toode

Toote Tüüp Earphone Cables
Maksimaalne Võimsus 100mW
Mikrofoniga No
On traadita No
Juhi Läbimõõt 10mm
Mudeli Number fd1
Kontrolli Nupp No
Sõidukijuhtide Arvu 2
Stiil In-ear
Teatis Wired
Tundlikkus 109dB
Ühendused 3,5 mm
Päritolu CN(Päritolu)
Helitugevuse Reguleerimine No
Pistiku Tüüp L Painutamine
Kõrvaklappide Padjad Materjal Silikoon
Omadused Eemaldatav Kaabel
Aktiiv-Mürafiltri No
Liini Pikkus 1,2 m
Brändi Nimi Töötab Kaamel, fiio
Vocalism Põhimõte Dünaamiline
Kingitus Hi-res audio stickers
Impedantsi Vahemik kuni 32

modname=ckeditor

Fiio FD1 Tugev Bass Berüllium-Kroomitud Dünaamiline Draiver In-Ear Kõrvaklapid tervikliku keskkonnajuhtimise koos 2Pin 0.78 mm Pistikud Eemaldatav Kaabel

Toote Funktsioon

Berüllium-kroomitud dünaamiline juht

N50 kaks-viis magnetic circuit

Tasakaalustatud kaitseklapp tehnoloogia

Selluloidi plaanseib

4-keerutatud kõrge puhtus

monokristallilised vask kaabel

Tugev bass

Berüllium-Kroomitud Ühtse tervikliku keskkonnajuhtimise Dünaamiline

*Pildid on ainult viiteks.Tegelik toode võib erineda.

Lipulaev-klassi berüllium-kroomitud diafragma juht

Koos FiiO on tüüpiline lipulaev-klassi kõrvaklappide tehnoloogia, FD1 dünaamiline draiver on valmistatud high-end berüllium, tuntud on kerge, õhuke kuid väga jäigad.See annab teile tunde liikumise ja jõu -, risthöövel-majesteetlik heli etendused.

Kergem vabastada koormat oma kõrvu

Ergonoomiline disain, mis on kombineeritud kerge elemendid lõpuks saavutab mugav seljas tundeid.Iga üksus kaalub hinnaga, mis on kõigest 4.5 g, see pannakse kõrva, nagu see on midagi olemas.

tahan kuulata nii palju kui võimalik

Lahti ja atmosfääri bass, selgelt läbipaistev mids ja kõrge resolutsiooniga treble, on spetsiaalselt häälestatud suhteliselt tasakaalustatud jaotuse.Üldine tuning on rohkem populaarne stiil.Lihtne juhtida ja kooskõlas kõikvõimalikke seadmeid, FD1 täielikult näitab üles võlu muusika üksikasjad.

Patenteeritud tasakaalustatud kaitseklapp tehnoloogia

On berüllium diafragma koos kahesuunaline magnetic circuit design võimaldab parandada bass, akustiline rõhk ja sügavam bass plahvatus.Pluss FiiO patenteeritud tasakaalustatud õlirõhu -, infotehnoloogia -, surve on võimalik jääda tasakaalustatud riigi pärast täpne loendamine ja reguleerimine.Kõik need omadused tagavad, mitte-moonutus suur dünaamika, loodus-ja elastne bass.Saate mugavalt nautida hi-res muusika väga pika aja mingit koormust.

Kullatud säilitades ring, stabiilne vocalization ühik

Kui FD1 on hoolikalt kavandatud kullatud alumiiniumist säilitades ring ja heli toru iga üksus, kaunistav on FD1 ja üheaegselt, andes nii stabiilne verejooks jaoks kuuldav üksus, saavutades uskumatu heli kvaliteet.

Kahesuunaline magnetic circuit design

Dünaamiline draiver on mõeldud koos N50 kaks-viis magnetic circuit, millel on 55% magnetvoo edendamine ja peaaegu 1 Tesla magnetvälja intensiivsus võrreldes traditsioonilise ühe magnetic circuit.Topelt magnetvoo aktiveerib jõuline sõidetakse võimekus, mis võimaldab energiline, jõuline bass etendused ja isegi täielik ja veetlev mööduv vastused.

Hi-Res Audio Sertifitseeritud

Kui FD1 on sertifitseeritud Jaapani Audio Ühiskonnas olema võimalik viia sind "Hi-Res Audio" kvaliteet palju kaugemale Cd-d.

4-keerutatud kõrge puhtusastmega monokristallilised vask kaabel

Kaasas FD1 on kaabel, mis on valmistatud põimitud Litz juhtmed, 30 südamikud ühe tegevussuuna, 4 juppi kokku 120 südamikud.Iga Litz wire on isoleeritud üksteisest, tagades parema heli edastamise tulemuslikkuse alusel loomulikul teel veel kahjulik "nahk" ja "lähedus" mõju.Mida see tähendab tegeliku kuulamine on parem bass, hauntingly realistlik vokaal, samuti ilmselt edendada heli kvaliteet.

Kõrgema standardi uuendatud tarvik

Plaanseib on inkrusteeritud koos rikkaliku kihina selluloidi materjalid, mis on spetsiaalselt valitud oma ainulaadse tekstuuri ja stiili, mis kõik aitab kaasa läikiv FD1. Koos madal-key kuldne FiiO logo, kogu FD1 on tulemas sädelev ja läbipaistev valgus.

Hooliv iga väike detail

01 alumiiniumisulamist heli toru

02 0.78 mm 2-pin connectors

03 kullatud 3,5 mm pistik

04 Vasakul sinine ja paremal punane ühik sm

05 Tehniline metall splitter

Märksõnad: hifiman sundara, berüllium juht, fiio m6, kõrvaklappide tervikliku keskkonnajuhtimise, 2 pin-0.78 mm uuendada kaabel, fiio 5 pr pro, tervikliku keskkonnajuhtimise kõrvaklapid, fiio, fiio kõrvaklappide, fiio x5.

Kirjutage oma ülevaade

Fiio FD1 Tugev Bass Berüllium-Kroomitud Dünaamiline Draiver In-Ear Kõrvaklapid tervikliku keskkonnajuhtimise koos 2Pin 0.78 mm Pistikud Eemaldatav Kaabel

Fiio FD1 Tugev Bass Berüllium-Kroomitud Dünaamiline Draiver In-Ear Kõrvaklapid tervikliku keskkonnajuhtimise koos 2Pin 0.78 mm Pistikud Eemaldatav Kaabel

Seotud tooted