Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Unisex Täiskasvanud Bruce Lee Cosplay Kostüüm Jeet Kune Do Hiina Kung Fu Kombekas Cosplay Halloween Kostüüm Täiskasvanud Custom Made Movie Vaata suuremalt

Unisex Täiskasvanud Bruce Lee Cosplay Kostüüm Jeet Kune Do Hiina Kung Fu Kombekas Cosplay Halloween Kostüüm Täiskasvanud Custom Made Movie

€20.62

-18 %

€25.15

Uus toode

Erilist Kasutada kostüümid
Sugu Unisex
Toote Tüüp Tops
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Komponendid Jumpsuits & Sipukad
Materjal Puuvilla Segu
Tegelased Bruce Lee
Allika Tüüp Film & TV

Kirjeldus

Teate:me oma cosplay tehase ja pakkuda hulgi hind kaubanduse,Meil on kümne aastane kogemus moe-ja cosplay disain.Me saame peaaegu custom made iga kostüüm igal suurus, värv ja stiil.Hea toote kvaliteet, madalamad hinnad.Custom Made ei ole probleem,kui te valida Üks Sobiv Variant,palun esitage oma Mõõtmine suurus.

Lisatud:Kombekas(lisanud kõik tükid minu kandmise näita) võin müüa eraldi tükki,näiteks: Vöö või Mantel,jne.kui teil on vaja ,palun võtke MEIEGA ÜHENDUST.kui te ei too cosplay riideid on teil vaja minu pood, võite meiega ühendust võtta ning esitada üksikasjalikud pildid ja nimi characteres , teeme ka seda ja annab madal hind.palun võtke MEIEGA ÜHENDUST,aitäh!

Standard suurus

Punkt Mõõtmine võib veidi erineda.Värvid näidanud, võib olla veidi erinev tõttu valgustus mõju ateljees.Oksjoni esemed on MEILE.UK suurus AU,Nr Aasia suurus.Et kindlustada oma parimad sobi, palun olla ettevaatlik vaadata suuruse info enne järjekorras;

Custom Made

Oluline:Palun esitage järgmised mõõtmise meile ASAP kui võidate oksjoni(kopeerige see skeem ja saatke see meile) Palume õigesse pikkusesse ja meie õmbleja ei jäta umbes 3-5cm ruumi vastavalt kostüüm on stiil.Mõeldud Tehtud-To-mõõtmiste tegemise aeg on umbes 7-10days.Ajal hõivatud hooaja või keeruline kostüümid,või mingil unpredicated sündmused(nagu välja materjal),tegemise aeg on palju pikem, kui tavaliselt.

Laevandus

1. MA VÕIN TRANSPORTI KOGU MAAILMAS. (Välja Arvatud Hiina) 2. Tellimused töödeldud jooksul 24-48 tundi, tasumise kontrollimine. 3. Kui te tungivat vajadust,palume tasuda meile Tavaliselt me veetud punkt DHL.Epacket.EMS.jne.hind on umbes 7-10 päeva . (kui soovite muuta kohaletoimetamise aadressi,võtke MEIEGA ÜHENDUST ) 4. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke MEIEGA ÜHENDUST .Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

Tagasi/Toetuse

Punkt Ei Saanud Palun võtke MEIEGA ÜHENDUST, kui toode ei jõua kohale 30 päeva jooksul.Me kontrollige, postkontor ja saata kadunud punkt.Kahjustatud Objekt Palun võtke MEIEGA ÜHENDUST, kui toode on kahjustatud, kui saabus.Saates meile e-kirja foto on kasulik.Me pakume lahendusi sellistel juhtudel.Täies ulatuses tagastamine või asendamine on tagatud.Mitte oodata, Palun võtke MEIEGA ÜHENDUST, kui üksus ei ole nii, nagu peaks.Lisage palun foto ja kirjeldus, kui võimalik.Me töötame teiega koos lahenduse.Tagasi tagastamiseks, Palun võtke MEIEGA ÜHENDUST, kui soovite tagastada toode.Võtame tagasi tagastamiseks 30 päeva jooksul pärast toote kättesaamist.ean jne.

Tagasiside

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset Viis Tärni ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Positiivne Tagasiside on meile väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Firmast

me oma cosplay tehase ja pakkuda hulgi hind kaubanduse,Meil on kümne aastane kogemus moe-ja cosplay disain.Me saame peaaegu custom made iga kostüüm igal suurus, värv ja stiil.Hea toote kvaliteet, madalamad hinnad.Seal võib olla mõningane viivitus, et klient teenuse järelepärimisi, kui meie klienditeenindus asub Hong Kong (GMT +8) ja meie tööaeg on: esmaspäevast laupäevani (09:00-22:00).Me tavaliselt vastuse 24 tunni jooksul.

Märksõnad: revenant kung lao, danca, pesumasin puit, dinosaurus mudel, fantoy kung lao, bruce lee kombekas, joker komplekt, astrid draakon, viitenumbri tohsaka, disfrazes carnavales.

Kirjutage oma ülevaade

Unisex Täiskasvanud Bruce Lee Cosplay Kostüüm Jeet Kune Do Hiina Kung Fu Kombekas Cosplay Halloween Kostüüm Täiskasvanud Custom Made Movie

Unisex Täiskasvanud Bruce Lee Cosplay Kostüüm Jeet Kune Do Hiina Kung Fu Kombekas Cosplay Halloween Kostüüm Täiskasvanud Custom Made Movie