Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 10TK Beebi Kõristid Imiku Shaker Teether Muusikaline Mänguasi Seada Varakult Haridus Vastsündinud Kingitus 0 3 6 9 12 Kuud Poisid Tüdrukud Vaata suuremalt

10TK Beebi Kõristid Imiku Shaker Teether Muusikaline Mänguasi Seada Varakult Haridus Vastsündinud Kingitus 0 3 6 9 12 Kuud Poisid Tüdrukud

€16.82

-49 %

€33.63

Uus toode

Kuju Peace
Päritolu CN(Päritolu)
Pakett Jar
Sugu Unisex
Materjal Plast
Brändi Nimi iPlay iLearn
Plastist Tüüp ABS
Soovitan Vanus 0-6k, 7-12m

10 Särav Esmane värvilised Kõristid/Teethers eri etappides lapse arengut.

Iga vurama on erinevad käepidemed, kuju ja ülesanded aitavad peenmotoorikat.

Erinevaid tekstuure aitab reljeefsete arengu puudutus, maitse ja lõhn.

Palju kõlab laiendab lapsed' meele kogemusi, värvid ja mustrid aitavad silmade jälgimise oskusi.

Suurepärane kingitus baby dušid, sobib lasteaia lapse hooldamise - kergesti puhastatav ja salvestada hügieeniliselt oma konteiner.Suurepärane jalutuskäru mänguasi.

Soovitatav Puhastamise Meetod: Puhastage W/ segu Äädikas ja Vesi (50/50).Ärge puhastage neid W/ auru või leotada vees liiga kaua.

Q: Kas need jõuavad kõik avatud, või on nad eraldi pakendatud?

A: Iga laps vurama on pakendatud opp kott, kõik need on pakitud üks suur pudel.Pudeli saab kasutada ka salvestada muid asju.

Q: Kas need mänguasjad on valmistatud kõvast plastikust või kummist?

A: Peamiselt kõvast plastikust, kuid seal on mõned neist, mis on mõned kummi neile närimiseks.

❖Me saadame punkte 3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud.

❖Palun veenduge, et teie aadress on õige juhul, kui pakk ei suuda kohale toimetada.

❖Postikulu ei sisalda mingeid impordi maksud, tollimaksud, kannab ostjad.Teemad on veetud www.tihendimeister.ee Standard Shipping jne.Tarneaeg sõltub sihtkohast ja puhkus või muud tegurid, tavaliselt toimub 15~35 tööpäeva jooksul, kuni 60 päeva.

❖ Oma rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

❖ Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused,palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad: montessori vurama, riie sünnid, beebi mänguasjad 4 12 kuud, noel fisher mänguasjad, voodi mänguasi, beebi heegeldatud mänguasi, fisher mänguasi, valgu shaker, kleit sünnid, muusikaga mänguasi.

Kirjutage oma ülevaade

10TK Beebi Kõristid Imiku Shaker Teether Muusikaline Mänguasi Seada Varakult Haridus Vastsündinud Kingitus 0 3 6 9 12 Kuud Poisid Tüdrukud

10TK Beebi Kõristid Imiku Shaker Teether Muusikaline Mänguasi Seada Varakult Haridus Vastsündinud Kingitus 0 3 6 9 12 Kuud Poisid Tüdrukud