Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Pikk Permi Vardad 72 Tk Juuksed Curling Rull juuksuris Juuksuri Töövahendite Külma Laine Varras, 2 suurust Perming Vardad Naistele ja Tüdrukutele Vaata suuremalt

Pikk Permi Vardad 72 Tk Juuksed Curling Rull juuksuris Juuksuri Töövahendite Külma Laine Varras, 2 suurust Perming Vardad Naistele ja Tüdrukutele

€11.77

-60 %

€29.43

Uus toode

Materjal Plast
Päritolu CN(Päritolu)

➤【Pakett Sisaldab:】 36 tükki täis peaga, juuksed perm stiil, 2 Erineva Suurusega 72 tükki kokku. (36pcs Jumbo Suurus, 36pcs Keskmise Suurusega, Jumbo suurus: 3.19 tolline * 0.87 tolline(Läbimõõt), keskmine suurus: 3.19 tolline * 0.71 tolline(Läbimõõt)

➤【Vastupidav Pikka-aega Kasutada:】 meie juuksed perm vardad on valmistatud plastikust materjal, mis on vastupidav ja kauakestev, vastupidav kasutada ja ei kahjusta oma juukseid, ideaalne kingitusi sõpradele ja perele.

➤【Praktiline Disain:】 plastikust juuksed perm vardad on mõeldud katted ja elastne lint, mistõttu neid on võimalik kinnitada oma juuksed kergesti ja kindlalt, mitu venti saab pakkuda paremat küllastus, ei nõua kütte ja ei kahjusta juukseid, lihtne kasutada ja ei võta palju aega.

➤【Lihtne Kasutada:】 juuksed curling rullid sobivad kasutamiseks kodus ja juuksurisalong kasutada, lihtsalt kasutada terasest pintail kamm, et osa oma kergelt niisked või kuivad juuksed, võtta näputäis karvu ja murrab ta rod, fix koos kummipaelaga ja ootama aega, siis saad loodus-ja võluv lokkis juuksed.

➤【Suur Juuksuri Töövahendid:】 need plastikust juuksed perm vardad sobivad paljude tüüpi juuksed lokkis laine, saab rakendada kodus või juuste salongid, sul võib olla ilus lainelised lokkis juuksed on mõned lihtsad sammud, nagu lokkis juuksed lainelised juuksed, kohev karv ja nii edasi.

✈Toode Objekte:

✔Materjal: Kõrge kvaliteediga plastikust

✔Värv: Oranž ja Lilla

✔Kogus: 72pcs

✔Suurus:3.19 tolline * riskisuhe 0,77 tolli(Läbimõõt)/3.19 tolline * 0,5 tolli(Läbimõõt)

✈Kuidas kasutada:

1. Eraldi väike osa veidi niisked või kuivad juuksed

2. Siis spin juuksed ümber vardad ja lahendage koos kummipaelaga.

3. Hoidke seda 30 minutit kuni 1 tundi, see annab sulle hea mälu juuksed laine.

4. Kui te kasutate föön, see toimub varem.

✈Soe Teade:

Kui teil on füüsiline või krussis juuksed,Valmistada spray pudel veega mugav, et niisutada oma juukseid,lokid, et määrata paremini.

✈Meie Teenus:

➡24 tundi, et lahendada teie probleemi.

➡Me vastame teile esimesel võimalusel 24 tunni jooksul ja aitab teil probleemi lahendada.

➡Kui sa ei ole täiesti rahul lihtsalt andke meile teada ja me pakume kiiret tagastamist või asendamist.

Märksõnad: näputäis rulli joonistaja, koolutaja, termokoolutaja juuksed, tera rull, juuksed perm, punane permi vardad, sulg rod, fly rod toru, kate kitarr, klamber juuksed, suur pöörlev varras.

Kirjutage oma ülevaade

Pikk Permi Vardad 72 Tk Juuksed Curling Rull juuksuris Juuksuri Töövahendite Külma Laine Varras, 2 suurust Perming Vardad Naistele ja Tüdrukutele

Pikk Permi Vardad 72 Tk Juuksed Curling Rull juuksuris Juuksuri Töövahendite Külma Laine Varras, 2 suurust Perming Vardad Naistele ja Tüdrukutele

Seotud tooted