Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Yeele Photocall Esimene Õhtusöömaaeg Taustaks Andmed Banner Pool Decor Tüdruk, Poiss, Lilled Taustaga Fotograafia, Fotostuudio Rekvisiidid Vaata suuremalt

Yeele Photocall Esimene Õhtusöömaaeg Taustaks Andmed Banner Pool Decor Tüdruk, Poiss, Lilled Taustaga Fotograafia, Fotostuudio Rekvisiidid

€3.06

-29 %

€4.31

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi Yeele
Kohandatav Jah
Materjal Vinüül
Stiil Scenic
suurus According to option(width x height)
Tüüp Spray Värvitud
Pange Palun Tähele, Kirje sisaldab ainult taustaks(NR LIIMI)
Mudeli Number NLT03326
Keemilise Kiu Inkjet Riie Ei ole pestav
Pakett Jah

YEELE -Me oleme professionaalne tootja fotograafia taust tooted, millel on täiuslik kujundus -, tootmis -, müügi-ja müügijärgse meeskond, mis on pühendatud pakkuda kõige ökonoomsem ja kõrge kvaliteediga fotograafia tausta meie klientidele!

UMBES USUAGE

Sobib vastsündinud lapsed baby shower sünnipäeva kaunistused,isiklik portree toote ja pere grupp foto.Saab kasutada ka stuudio, kabiinid, peod ja pulmad & business/kaubanduslik kasutamine,video salvestamine.

UMBES MATERJAL

ÕHUKE VINÜÜL (KA ÕHUKE RIIE) Vinüülist on parim materjal printida, sest värv on kõige särav ja ergas.See materjal on kerge, õhuke läbipaistev,mis sobib kasutamiseks siseruumides.Ei ole pestavad.

POLÜESTER on väga pehmed ja hea kvaliteediga.See võib pesta ka saab kasutada õues, ja saab kasutada korduvalt.

PLUSSID JA MIINUSED

Vinüül on trükkimise mõju on veidi parem kui polüester.Vinüül on trükkimine, värvide küllastust on suurem.Kui teil on eriti kõrged nõuded truuduse värv, see on soovitatav, et te valida vinüül.Kuid vinüülist on mõned kortsu tõttu, transport.Polüester ei tuhmuma kergesti, kui puutuvad kokku veega, ja võib pesta veega.Polüester materjal on hea ja sobib kasutamiseks välistingimustes.Kuid hind on kallim kui vinüül.

UMBES KOHANDAMINE

Pakume tasuta kohandatud teenuseid.Palun võtke minuga ühendust enne tellimuse ja ütle mulle oma loovust.Teeme proove, et teil on, kuni te olete sellega rahul.

UMBES KORTS

Õhu mail on suuruse piirangud, nii et meil oli laeva ja selle kaudu kokkuklapitavad viis selle asemel, et jooksvalt ja see on normaalne, kui seal on mõned kortsud.

Meetod 1

Saate Raud oma tagumiku eemaldada kortse.Notic palun: Kasutage madala temperatuuri!

Meetod 2

Rulli see üles tihedasti koos silindrite ja ootab 3-4 päeva.

Meetod 3

Kuumutage seda auruga triikraud tagasi eseme, siis on see sile jälle.Palun rauast tagasi pind auruta.

UMBES VÄRVI ERINEVUS

Kuna värviline ekraan ning printer on täiesti erinevad, värv erinevus on paratamatu, kuid me kontrolli selle vea väga hästi ja ei mõjuta mõju foto pildistamine.Kui teil on segadust see, palun võtke meiega ühendust, et saada viide foto.

Märksõnad: osadus tüdruk, osadus kleit, osadus kingitus, osadus foto, samsung c7 c7000 ekraan, osadus kaunistused ideid, magic box fotograafia, detail, Photocall, taust õhtusöömaaeg.

Kirjutage oma ülevaade

Yeele Photocall Esimene Õhtusöömaaeg Taustaks Andmed Banner Pool Decor Tüdruk, Poiss, Lilled Taustaga Fotograafia, Fotostuudio Rekvisiidid

Yeele Photocall Esimene Õhtusöömaaeg Taustaks Andmed Banner Pool Decor Tüdruk, Poiss, Lilled Taustaga Fotograafia, Fotostuudio Rekvisiidid

Seotud tooted