Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! TB-0515 Kuum COSPLAY kiusatus õde Seksikas naistepesu, naiste kostüümid Sugu Toodete mänguasi Seksikas aluspesu Rolli mängida Roosa Valge Vaata suuremalt

TB-0515 Kuum COSPLAY kiusatus õde Seksikas naistepesu, naiste kostüümid Sugu Toodete mänguasi Seksikas aluspesu Rolli mängida Roosa Valge

€4.20

Uus toode

Rõve Pilt No
suurus Free Size
Pakkumise Liik Laos Teemad
Stiil Beebi Nukud
Värv valge
Pesu Tüüp Komplekt
Teenetemärgi Pits
Päritolu CN(Päritolu)
Muster Tüüp Tahke
Erilist Kasutada Eksootiline Rõivad
Sugu Naised
Brändi Nimi saabuma
Materjal Polüester Segud, Spandex
Seksuaalse Alatooniga No
Mudeli Nr TB-0515

Kirjeldus

Suurus:Üks Suurus peaaegu ones

Mütsi Lai:21/8.2"

Kleidi Pikkus(Ei Kuulu Rihm):60/23.6"

Talje(saab reguleerida):100-150/39.4"-59"

Materjal: Polüester

Värv:Valge/Roosa

Tähelepanu: Suurus võib 2cm/1 tolline ebatäpsuse tõttu käsi meede; Värvitoon võib olla veidi erinev tõttu jälgida, tänu oma mõistmine!

Komplekti Kuulub:1 X Kleit+1 X Müts + 1 X G-String

Laevandus

A .Tavaliselt me laeva kolme tööpäeva jooksul pärast taotluse saamist oma makse.Tavaliselt me laeva poolt Hiina Post Air Mail.Kui soovid, et ka teised express nagu: TNT, FEDEX, DHL, EMS jne, siis võtke meiega enne biding.

B .Palun jätke meile sõnum teavitada meid suurused ja värvid, mida soovite, saadame kauba teie andmed, või me saadame poolt juhuslik.

C .Palun saatke täieliku õige aadress & telefoni number ja me peame olema valmis selleks, et arvutada laevaliini kulud teie jaoks.Segatud värvid ja mudelid on nii tervitas meie poest.Teeme kombineeritud kohaletoimetamine teile.

D .Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

Kõik e-kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame sulle asap.Tõsine Ostja Ainult!Palun kohas pakkumine ainult siis, kui olete nõus kõigi tingimustega.

Tagastama & Toetuse

A .Ostja peaks pakkuma tõendeid probleem esemed.

B .Kui te ei ole oma ostuga rahul, siis on võimalik vahetada punkt.Ostja vastutab kogu edasine laevanduse tasu.

C .Ostja peab võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul pärast sünnitust, kui nad soovivad vahetada vigane või valesti veetud esemeid.

Kohta Tagasisidet

A .Teie rahulolu on meie eesmärk!Andes negatiivne või neutraalne tagasiside on väga tõsine suhtumine ja me teha kindel, et saame lahendada teie probleemi enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Me siiralt loodame, et teile meeldib meie üksused ja nautida meie teenust.Ootame teie POSITIIVSET TAGASISIDET.B.Kui on Lisatud ka toodete pilte, kui jättes meile positiivset tagasisidet, mis aitab võita tasuta armas kingitus oma järgmise järjekorras!TÄNAN TEID VÄGA!

Märksõnad: dm seksikas aluspesu, arst, minu sex mänguasjad, koer mängida sugu, panti roosa, erootiline õde, bdsm mänguasi, sugu naised, galter pesu komplekt, lingeries seksikas naistepesu eksootiline.

Kirjutage oma ülevaade

TB-0515 Kuum COSPLAY kiusatus õde Seksikas naistepesu, naiste kostüümid Sugu Toodete mänguasi Seksikas aluspesu Rolli mängida Roosa Valge

TB-0515 Kuum COSPLAY kiusatus õde Seksikas naistepesu, naiste kostüümid Sugu Toodete mänguasi Seksikas aluspesu Rolli mängida Roosa Valge

Seotud tooted