Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 12V Auto A/C Kompressorid HONDA STEPWAGON DBA-RK5 10SR15C Uus Mudel OEM 447280-1262 38810R0A003 Vaata suuremalt

12V Auto A/C Kompressorid HONDA STEPWAGON DBA-RK5 10SR15C Uus Mudel OEM 447280-1262 38810R0A003

€110.57

-7 %

€120.18

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Kliimaseadmete Paigaldus
Mudeli Nimetus WXHD085
Aasta -
Brändi Nimi WNRLN

Pildid, nagu allpool näidatud:

Guangzhou weixing auto parts co.,ltd ,oli spetsialist auto ac paigaldamise üle 20 aasta.Meil on üle 1000 mudel kompressorid.Kõik kompressorid on tehase otsene pakkumise madala hinna ja stabiilse kvaliteediga.Mõned mudel võib-olla ei näita online,tere tulemast küsitlus.

Enne tellida,palun pöörama tähelepanu .

Klienditeenindus on meie prioriteet .Võite olla kindel, et teil saada suurepärane klienditeenindus,kvaliteetsed osad, ja mõned parim tehniline nõustamine äri .

Pakume ühe aasta kvaliteedi garantiid.Ühtegi küsimust tootega, siis palun võtke esmalt ühendust meie videot saata ja asjakohane pilt, et näidata probleemi , ja meie perfessional tehnik kontrollib ja pakkuda lahendus, et teile kohe .

See garantii on täidetud järgmised tingimused ja välistused:

1. Tõend kehtib Ostu

Garantii taotleb, on lubatud ainult kehtiva tõendi osta WNRLN

2. Kirjalik Teatis

Tuleb esitada 30 päeva jooksul discovery väidetava defekti

Peab sisaldama toote liik, osa number, loodus rikke kuupäev ja müük

3.Postikulud saata ja tagasi meie firma on ostja pool,nii et toetus on ainult tagasi toote hinnast ei tagasta kaupa.

4. Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada, ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada.

5. Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.

Niipea, kui oleme kauba kätte, me remontimist või muutmist, uus osa .

6. Kui kvaliteet või kahju, mis on põhjustatud ebaõigest paigaldusest või kasutamiseks, ei reguleerimisalasse garantii

Enne installida,siis palun pööra tähelepanu .

Mida sa pead teadma

Kui sa oled asendades A/C Kompressor, sa pead olema valmis asendama täiendavad komponendid süsteemis sõltuvalt põhjus, miks oma kompressor ei õnnestunud.Allpool toodud informatsiooniga, mis on tehtud, et aidata teil säästa AEGA ja RAHA.

1.) Kompressor lukustatud/konfiskeeritud sisemiselt,

2.) Kompressor teeb müra,

3.) Kompressor ei tegele,

4.) Kompressor on lekivad.

Tähelepanu:

1. Et Kallis Vene Ostja:

Palun kirjutage oma Täielik Nimi ja veenduge, et saab deliveried edukas.

2. Et Kallis Brasiilia Ostja:

Palun kommenteerida CPF Arv pärast makse teha.

Palun valige EMS väljendada nii aitavad teil selge tolli kergesti.

3 .Kohaliku tolli tasud või maksud, mida ei ole hõlmatud toodete hind.

4. Kahtlusi varuosade eest palun võtke minuga ühendust, vabalt enne järjekorras.Tänan teid väga teie sõbralikult koostööd teha.Osta märkused:

1.Üsna sageli teatud sõidukitel võivad olla kaks eri osade jaoks sama kohaldamist, et tagada võtate õige osa oma sõidukile tuleb teil saata meile osa numbrid originaal osa, mis on paigaldatud auto.Kui teil on vaja abi, et veenduda, et see osa sobib teie sõidukile, võtke palun saada meile foto oma vana kompressor , VIN-kood ja/või aasta, margi, mudeli ja mootori suurust oma sõiduki nii, et me võime kinnitada, et see sinu jaoks.Samuti soovitame kasutades ühilduvuse chart selleks, et veenduda, et see kompressor sobib teie sõidukile.

2.Kui soovite nautida lahedam interjööri autos, siis peate kontrollima korrasolekut on kliimaseade.Peamine komponent AC süsteemi, mis on võrreldes süda inimese keha on A/C kompressori.Peamine funktsioon on A/C kompressor on kontrollida ja reguleerida voolu külmutusagensi kogu süsteemi.Asub ees süsteem, AC kompressor on üks kahest ristmike, mis lahutab kõrge rõhu ja madala rõhu poole kliimaseade.Töötamine suletud ahela süsteemi, AC kompressor juhib külmutusagensi alates aurusti vähese surve poolel, surub ja surub selle kondensaatori kõrge rõhu pool süsteemi.

3. Objekti pildil võiks olla veidi erinev tegelik toode saadetakse.See võib nõuda kasutada OE kollektori, sest ta on enamuse ajast ei ole lisatud.Võib ka olla, et liimida pesa.Kui teil on küsimusi selle toote kohta, palun ärge kartke võtke meiega otse.

4. Eest safty põhjus, õhu-express,kompressor on kaasas nr õli, tuleb lisada nimetatud õli kompressor.Palun vaadata oma sõidukite spetsifikatsioonid.

Tagasiside:

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on väga on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Ja kui sul on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemid parim klienditeenindus.

Märkus:

Kallis, kui teie kohaletoimetamise aadress või sihtnumber on kaug-ala DHL veebilehel, siis teavitatakse, et maksta USD30 nagu kauge ala maksumus DHL Ettevõte või teil on vaja vahetada veel üks uus aadress!

Märksõnad: Õhukompressor 12v, 10pa15c kompressor, kompressor honda accord, 12v konditsioneer auto, originaal honda kompressor, konditsioneer veoauto, ac kompressor, honda stepwgn, aircon, 12 volt konditsioneer.

Kirjutage oma ülevaade

12V Auto A/C Kompressorid HONDA STEPWAGON DBA-RK5 10SR15C Uus Mudel OEM 447280-1262 38810R0A003

12V Auto A/C Kompressorid HONDA STEPWAGON DBA-RK5 10SR15C Uus Mudel OEM 447280-1262 38810R0A003

Seotud tooted