Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! OAIITE 108 Lava Kivi Mala Helmed Kaelakee Buddha Tutt Ripats Kaelakeed Käsitöö Sõlm Meditatsiooni Jooga Ehted Vaata suuremalt

OAIITE 108 Lava Kivi Mala Helmed Kaelakee Buddha Tutt Ripats Kaelakeed Käsitöö Sõlm Meditatsiooni Jooga Ehted

€4.18

-34 %

€6.43

Uus toode

Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Trahvi või Mood Mood
Toote Tüüp Kaelakeed
Religioosne Tüüp Budism
Brändi Nimi oaiite
Kaelakee Tüüp Ripats Kaelakeed
Sugu Unisex
Keti Tüüp Strand
Stiil Religioosne
Metallide Tüüp Puudub
Sündmus pidu
Materjal Vääris-Kivi
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Tuju Tracker
Kuju\muster Ring

Lava Kivi - võimas madalikule kivi, edendades tugevust, julgust ja stabiilsuse aegadel muuta.Suurepärane stressi absorberist, puhastab ja puhastab negatiivsus.Kasulik vaigistab emotsioonid.

- 6mm Lava helmed kaelakee, mis on valmistatud looduslikest kalliskivi.100% silk tutt,Käsitöö ja armastusega.Need sisaldavad haruldasi mineraale nagu amasoniit, avärav, topaas, jade ja coral stone ja nii edasi.Iga mala rant on unikaalne ja võib veidi erineda värvi ja suurust, sest füüsiline põhjus.Need vead on väga väikesed, sest käsitsi hea valik.

- Need Mala helmed kaelakee on ilusad ehted ja täielikud.Nii saate anda see nagu kingitusi oma sõpradele, kes armastavad.Sageli kasutatakse jooga, palve, meditatsioon, roosipärja,palveta, tervendav, japa ja nii edasi.Ja samuti saab seda kasutada kui auto ripub,õnnistada ohutuse teie reisi või riputada see oma maja, nagu rippuvad kaunistused, et kaitsta teie pere tervis ja kellelt on nõutud raha.

- Mala kaelakee suurus:pikkus 50cm(19.6 in) Tutt pikkus:8cm(3.14 aastal),100% Käsitöö oli sõlmes vahel iga kuulike.Mala helmed kaelakee, käevõru te saate seda kasutada wrap käevõru või kaelakee!Kui lava rock saab kasutada eeterliku õli hajuti,nii et saate seda kasutada ka koos eeterlikku õli.Abi emotsionaalse tasakaalustamise, aed energia & tasakaalustab Yin ja Yang.

- Me oleme omanik ja on rikkalikud kogemused projekteerimise ja arendamise ehted.Tegime iga kaelakee ja käevõru armastus ja kirg, ja me loodame, et sa armastad neid nii palju kui me.

Märksõnad: buddha necklac, necklac, mala väikesed helmed, keldi, buddha, teal tutt kaelakee, dharma lost, jooga matt, kalliskivid labrador kaelakee, jade buddha ripats.

Kirjutage oma ülevaade

OAIITE 108 Lava Kivi Mala Helmed Kaelakee Buddha Tutt Ripats Kaelakeed Käsitöö Sõlm Meditatsiooni Jooga Ehted

OAIITE 108 Lava Kivi Mala Helmed Kaelakee Buddha Tutt Ripats Kaelakeed Käsitöö Sõlm Meditatsiooni Jooga Ehted

Seotud tooted