Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Ülegabariidiliste 43-tolline Lumi Toru Täispuhutav Lumi Ringi Lastele Ja Täiskasvanutele Külma-vastupidavast Materjalist Suusad Talvel Suusa-Sport Tooted Vaata suuremalt

Ülegabariidiliste 43-tolline Lumi Toru Täispuhutav Lumi Ringi Lastele Ja Täiskasvanutele Külma-vastupidavast Materjalist Suusad Talvel Suusa-Sport Tooted

€10.32

-28 %

€14.53

Uus toode

Tüüp Kõik Mägi
Päritolu CN(Päritolu)
Nimi Suusatamine Paksenenud Paisati Kelk
Mudel Käepide Vastupidav Laste Täiskasvanud
Mudeli Number -
Vanus Täiskasvanud

Omadused: 1. On Lõbus: See lumi toru funktsioone õige suurusega lastele ja vanematele.See lumi toru saab parandada suhteid vanemate ja laste vahel.Seda saab kasutada nagu Thanksgiving või jõulukingiks!

2. 43in Suur Lumi Tube: Meie lumi toru on läbimõõduga 110cm/43in(umbes), mida saab kergesti toetus 2 ratturid (vanem ja laps) või 2 last samal ajal.Piisavalt tugev, et hoida umbes 150kg.

3. Premium ja Vastupidav: See lumi toru on valmistatud eco-sõbralik, löögikindel, PVC -, põhi ja küljed on kõrge vastupidavus hõõrdumise, kulumise, muhke ja erinevatele pindadele.Selleks, et suurendada ohutust ja tõsta lumi toru kogemus, see lumi toru funktsioone paari vastupidav käepidemed.Sügavam iste hoiab sind tasakaalus ja mugav, samas kelgutamine!

4. Külma Vastupidavus: See lumi toru saab kasutada keskkonnas, mille temperatuur nii madalale kui -25°F. kotti on kantud teha lumi toru lihtne teha ja valmis.Nalja jälle!

5. Ideaalne kingitus: See täispuhutavad lumi kelk on parim kingitus perele ja sõpradele.

Tehnilised andmed:

Nimi: Ring Lumi Toru

Täispuhutav suurus: umbes 110x110x30cm/43x43x12in

Materjal: 0.6 mm külm vastupidav + kõrge elastsus + eco-sõbralik PVC

Pakkeleht:

Lumi Toru*1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

1) kogu MAAILMAS SHIPPING.. (välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2) S&H EI HÕLMA TOLLIMAKSUDE, ostjaid ei vastuta kohalike maksude või muude impordi tasud.

3) Tellimused töödeldud jooksul lubanud päeva jooksul pärast makse kinnitamist.

4)Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Teie tellimus aadressid PEAVAD kattuma oma postiaadress.

5) pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

6) TEENISTUSE läbimise AEGA on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

7) Kui sa ei ole saanud oma saadetise jooksul 39 päeva tasumisest, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

8)saate jälgida oma jälgimise numbri kohta http://www.17track.net/en või näete jälgimine teabega vastavalt oma tellimus internetis.

Märksõnad: suusk, suusa kleebis, kelk lume, elektrilised enduro, suusa lumi, suusa-vesi, anime keha padi mees, alt lumi torud, täiskasvanud ujuda ringi, suusa ülikond.

Kirjutage oma ülevaade

Ülegabariidiliste 43-tolline Lumi Toru Täispuhutav Lumi Ringi Lastele Ja Täiskasvanutele Külma-vastupidavast Materjalist Suusad Talvel Suusa-Sport Tooted

Ülegabariidiliste 43-tolline Lumi Toru Täispuhutav Lumi Ringi Lastele Ja Täiskasvanutele Külma-vastupidavast Materjalist Suusad Talvel Suusa-Sport Tooted

Seotud tooted