Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Koera Toit Dispenser Konteiner Mänguasja Nuppu koeratoitu Investor Ravida Apteegist Mänguasjad Aeglane Investor Lõbus Söötmine Lemmikloomade Mänguasjad Toitu, Investor Vaata suuremalt

Koera Toit Dispenser Konteiner Mänguasja Nuppu koeratoitu Investor Ravida Apteegist Mänguasjad Aeglane Investor Lõbus Söötmine Lemmikloomade Mänguasjad Toitu, Investor

€21.19

-36 %

€33.12

Uus toode

Name2 koera toit dispenser
Name1 automaatne koer investor
name6 Investor Ravida Apteegist Koerte Mänguasjad Aeglane Söömine
Värv Kollane Roosa
name4 Lemmiklooma Toit, Mänguasi Investor
Type2 Lemmiklooma Interactive Playing
type1 Interaktiivne, Lõbus Söötmiseks Arukad Kutsikad
Tüüp Koerad
Kohaldatava Koer Tõug Universal
name3 Koera Toit Investor
Päritolu CN(Päritolu)
name5 Õnnelik Push Investor
Toote Tüüp toiduainete säilitamine
Materjal Plast

Automaatne ja Aeglane investor

See on multifunktsionaalne koer investor, mis ühendab aeglane investor ja automaatne investor.See investor saab tõhusalt aeglustada koerad' söömise kiirus ja kaitsta oma dieet tervist, vähendada koera ärevus, depressioon, ja hävitava käitumise, ja lasta neil nautida toidu mängides.

Lõbus Söötmine

Kui koerad õrnalt vajutage nuppu peal interaktiivne koer investor, väike kogus toitu langeb juhuslikult 4 suunas läbi toidu auk põhjas, Ettearvamatu suunas toit teeb koer rohkem põnevil ning lapseootel ja rinnaga protsess on huvitavam.See mänguasi sobib ainult kuivtoit alla 0.45 cm.

Puzzle Mänguasi

Võite vajutada nuppu tutvustamise ja suunata koer vajutage nuppu oma käpa.Pärast mitmeid katseid õppida, koer võib kergesti ära tunda, et nupule vajutamine põhjustab toidu langeda.Suheldes see mänguasi võib tekitada koera huvi, võib parandada koera IQ, ja aitab koera füüsilist ja vaimset tervist.

Anti-slip ja Anti-sügisel

Seal on 4 pestav ja korduvkasutatav lindid ja seal on 4 äraveo tassi põhjas ravida mänguasi.Kogu mänguasja saab kergesti imeda kohta sile puidust põrand või plaatide ja ei oleks surutakse alla koerad.

Koera Toit Dispenser Interaktiivne Mänguasi Aeglane Söömine

Kui koer on õrnalt vajutab nuppu peal, numbrid, koera toit võib kergesti ja juhuslikult langes läbi nelja lekke kanalite allosas, ja toidu saab ette tower-kujuline toidu kalle.

See koer toiduainete kamber konteiner, mille nuppu on funktsioon, mis võib aeglustada kiirust toitmist ja hoida koera seedetrakti tervist.

Koera Toit Dispenser Mänguasi Siseruumides

Koer on suunatud koputage nuppu peal toode, mida see paw, et saada toitu või suupisteid, mis on tasu koera käitumist.

Seda tehes kaitse võib ligi meelitada huvi, parandada koera intelligentsust ja leevendada koera igapäevane ärevus, kui nad vajavad, et firma omanik.

Märksõnad: koer, koer auto tooted, silmkoelised lemmikloomade mänguasjad, investor kalad, cat toy, koer kingad suured koerad, sidemed lemmikloomad, emane kutsikas mänguasjad, lemmiklooma mänguasi, kurgo koera raviks kott.

Kirjutage oma ülevaade

Koera Toit Dispenser Konteiner Mänguasja Nuppu koeratoitu Investor Ravida Apteegist Mänguasjad Aeglane Investor Lõbus Söötmine Lemmikloomade Mänguasjad Toitu, Investor

Koera Toit Dispenser Konteiner Mänguasja Nuppu koeratoitu Investor Ravida Apteegist Mänguasjad Aeglane Investor Lõbus Söötmine Lemmikloomade Mänguasjad Toitu, Investor

Seotud tooted