Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 7-In-1 Juhtnuppu Sobib Lüliti Arcade King Of Fighters, Toetada PS4 / / Üks / PS3 / PC Vaata suuremalt

7-In-1 Juhtnuppu Sobib Lüliti Arcade King Of Fighters, Toetada PS4 / / Üks / PS3 / PC

€34.77

-33 %

€52.68

Uus toode

Tüüp Juhtkangid
Ühilduva Mark/Mudel Puudub
Pakett Jah
Mudeli Number Mängude lüliti juhtnuppu Thumb Stick moodul kork
Materjal ABS
Liidese Tüüp USB
Sertifitseerimine Puudub
suurus 228x34x140mm
Päritolu CN(Päritolu)
Värv must
Brändi Nimi wafu
Keel Inglise versiooni

7-In-1 Juhtnuppu Sobib Lüliti Arcade King Of Fighters, Toetada PS4 / / Üks / PS3 / PC 1. Kogemus retro tunne: Kas sa mäletad kõige huvitavam mäng teie lapsepõlv?See arcade juhtnuppu võimaldab teil mängida cross platform mängud (PS4 / / Üks / PS3 / PC).Teil on tundi unikaalne mäng lõbus ja reisima ajas tagasi, et arcade ja arcade mänge.

2. Lihtne ühendus: juhtnuppu saab ühendada seadme kiiresti ja lihtsalt USB kaudu.Nr tarkvara, mis on spetsiaalselt kavandatud mängu lovers on nõutav

3. Ergonoomika ja mitte-libisemine disain: arcade stick on ergonoomiline disain, see on mugav, mugav ja vastupidav ning sobib väga hästi oma käsi.Joystick alus on neli mitte-tõsta põrandale matid, et saab kindlalt kinnitada laua, et vältida juhtnuppu värisevad.

4. TURBO / Quick Funktsioon: USB juhtkangi TURBO funktsioon pakub suurt mängukogemust mängides ja võites mõned konkurentsi võitlus mängud.

5. Arcade joystick on spetsiaalselt PC arcade / Steam mängud.Kui kasutatakse koos PS4 / / Üks / PS3 / PC / WIN7 / WIN8 / WIN10

Värv: Must

Materjal: ABS

Suurus: 228x34x140mm

Pakendi sisu:

1 x joystick

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad: gamepad ipega, gamepad ps4, xbox controller, joystick usb, arcad juhtnuppu, ps4 tihend, naha xbox 360 fat, ide pata ssd, puidust arcade kapp, stick kontrolli arcade.

Kirjutage oma ülevaade

7-In-1 Juhtnuppu Sobib Lüliti Arcade King Of Fighters, Toetada PS4 / / Üks / PS3 / PC

7-In-1 Juhtnuppu Sobib Lüliti Arcade King Of Fighters, Toetada PS4 / / Üks / PS3 / PC

Seotud tooted