Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 100/250ml Elektrilised Küüslauk Masher Küüslauk Vajuta Tšilli Küüslauk Vegetable Chopper Vajutage USB Masher Masin Köök Vidinaid Vaata suuremalt

100/250ml Elektrilised Küüslauk Masher Küüslauk Vajuta Tšilli Küüslauk Vegetable Chopper Vajutage USB Masher Masin Köök Vidinaid

€8.15

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Öko-Sõbralik, Varuta
Mudeli Number 106942
Puu-Ja Köögivilja Tööriistad Tüüp Küüslauk Pressid
Sertifitseerimine CIQ

82677 Hot Müük Omadused:

1. Elektrilised Crusher: elektriline purusti võimaldab teil hüvasti käega tõmmates, mida saab lihtsalt vajutage nuppu tops automaatselt see purustada.

2. Tugev ja Vastupidav: roostevabast terasest tera on tugev ja vastupidav, ja võib vähendada tõhusalt.Toidu-hinne plastikust tassi ei sisalda BPA, võib toitu ohutult säilitada, on tugevad ja ei sisalda baktereid.

3. Kiire Karbonaad: terav tera küüslauk chopper saab kiiresti haki küüslauk, vürtsid, pähklid, juurviljad, liha, jääkuubikud, jne.See on väga sobiv väikeste toidud.Saate seda kasutada toiduvalmistamiseks, täiendades imikutoit, smuuti jooke.

4. Lihtne puhastus: Lihtsalt pane toit või koostisosade arvesse mini köögikombain käsitsi, sulgege kaas ja alustada ühte nuppu, et kiiresti karbonaad toitu.Kauss ja tera saab eraldada lihtne puhastada.

5. Täiuslik köök vahend, hakitud küüslauk, riivitud ingver, tükeldatud värske tšilli, hakitud maapähklid, jahvatatud liha, kõrvitsa-paste, jne., mis on must-have artefakt toidu teadus-lovers.

6. Tasu 2,5 tundi, kasutada ühe kuu jooksul, ei ole vaja sagedane laadimine: mis on Arvutatud vastavalt sagedus on üks kord ööpäevas, kuid seda võib kasutada umbes 1 kuu kui laetud, 1200 mAh liitium aku, vastupidav ja ohutu.

7. 100ML maht on 2 labad, 250ML võimsus on 3 teraga.

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Värv: Roosa/Roheline/Valge

Suurus: 100ML/ 250ML

Pakett Sisaldab:

1 Tk x (100/250ML) Elektri-Küüslauk Masher

Või

1 Tk x 100ML elektrilised küüslauk masher + 1 Tk x 250ml tassi + 1 Tk x three leaf nuga + 1 Tk x adapter

Lahkelt Nippi:

1. Punkt mõõdetakse käsitsi, see võiks olla 1-10mm erinevad, lahkete mõistmise on kõrgelt hinnatud.

2. Pea meeles, et tänu valgustus mõju, monitori heledust / kontrastsust jne., seal võib olla mõningaid väikesi erinevusi värvitooni veebilehel foto ja tegeliku punkt.

3. Tänu pikaajalisele shipping, punkt võib olla kahjustatud transiidi, kui toode on kahjustatud, võtke meiega kohe enne lahkumist tagasisidet, aitäh mõistmise.

4. 1cm = 0.3937 tolline, mõõdetakse käsitsi, 0.1 ~ 2cm viga on lubatud.

Märksõnad: küüslauk, köök organ, plaat vidinaid, vidin köök, chopper küüslauk, küüslauk veski, köök tööriistad vidinad foolium, kichen tööriist, crusher küüslauk, potes cozinha.

Kirjutage oma ülevaade

100/250ml Elektrilised Küüslauk Masher Küüslauk Vajuta Tšilli Küüslauk Vegetable Chopper Vajutage USB Masher Masin Köök Vidinaid

100/250ml Elektrilised Küüslauk Masher Küüslauk Vajuta Tšilli Küüslauk Vegetable Chopper Vajutage USB Masher Masin Köök Vidinaid

Seotud tooted