Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! HRH 50tk Veekindel TPU Selge Unltra-õhuke Kohandatud Naha Klaviatuuri Tolmukaitse Protector HP Changyou 14 Pavilion 14-bf036tx Vaata suuremalt

HRH 50tk Veekindel TPU Selge Unltra-õhuke Kohandatud Naha Klaviatuuri Tolmukaitse Protector HP Changyou 14 Pavilion 14-bf036tx

€50.45

Uus toode

Iseloom Pestav tint, imporditud tooraine
Sisestage Versioon USA Asetus
Värv Läbipaistev, Selge
Brändi Nimi HRH
Taotluse Suurus Sülearvuti Klaviatuur, HP Changyou 14 Pavilion 14-bf036tx
Materjal Muud, Puhas TPÜ
Tugi Tilk-laeva
Tooted Staatus LAOS
Päritolu CN(Päritolu)
Paksus Ultra-õhuke, 0,1 mm
Disain Ultra-õhuke
Pakendi Kaal 1KG
Funktsioon Tolmukindel, veekindel, Tolmukindel, veekindel, veekindel
Kohaldatava Mudelid MacBook Air
Pakett No

Omadused:

Tähelepanu palun: see klaviatuuri Katet on USA Layout Palun kontrollige oma klaviatuuri versioon selgelt.Lisatasu TPU materjalist, Üliõhukesed 0.18 mm Paksus (üks viiendik paksus silikoon nahad), et vähendada kirjutades häireid.Valmistatud mittetoksiline, vastupidav kvaliteetsest TPU materjalist, rohkem õhuke ja kõrgema läbipaistev.Ei mõjuta valguse läbilaskvus ning taustvalgustusega nupud mugavad kirjutades tunnen.Lihtne puhas, kuiv ja puhas saab taaskasutada hiljem.HRH, leiutaja klaviatuuri nahad ja jätkuvalt otsida parima kvaliteedi moedisain tagada, et orgaanilised kašmiir tunda.HRH käsi ekraani klaviatuuri nahad on käsitöö, mida ei saa dubleerida, seadmed ja muu müüjad.Eemaldatav, Keskkonna kaitse-ja ideaalne vastupanu joogi või toidu levik kodus või tööl.Ta hoiab oma klaviatuuri alati uus ja puhas.

Ühildub:

HP Changyou 14 Pavilion 14-bf036txPavilion 14g-br002tu,Paviljon x360 14-ba0xx(14寸),Pavilion x360 14-BA049TX,14-BF045TX,14-BF121TX,14-BF112TX,14-BF124TX,(KW)Väike-Euroopas HP14q-bu005TX,(KW)Väike-Euroopas HP14g-bx002AX,(KW)Väike-Euroopas HP14-bp036TX,(KW)Väike-Euroopas HP14q-by001AX ,(KW)Väike-Euroopas HP14-bp036TX,HP14-bp037TX,HP14-bp037TX,HP246 G6 Star 14

Pakett hõlmab :

50 x TPÜ klaviatuuri Kate

Me garantiiga objekt on hästi töödeldud ja kaitstud.Olgem kaitsta keskkonda koos!

Märkusi:

Palun kontrollige oma klaviatuuri " s-versioon, mida võib eristada:

Meie toode:

* Meie tooted on otse tehasest, ei ole keskel mees, ole kõrge markup, mistõttu saame pakkuda kvaliteeti punkte veel väga konkurentsivõimelise hinnaga.

1.Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3.Kui te ei saa t kassasse ma mmediately, väites se oodake paar minutit ja proovige uuesti.Makse tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates punkte sai.Kui üksus on oma possesion rohkem kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja Me Ei saa anda Teile Tagastamist Või Asendamist.Ei ole Erandeid! 2.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode ei ole nagu reklaamitud.Kuid Muudel Põhjustel Laevanduse kulud kannab ostja ainult. 3.Kõik tagastatud tooted Peavad Olema originaalpakendis ja sa Pead andma usa shipping tracking number,konkreetsed tagastamise põhjus. 4.Maksame teile kogu Summa,kättesaamisel punkt selle algne seisukorras ja pakend koos kõigi komponentide,Pärast Nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii. 2. Puudusega objektid TULEB teatas d tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

3. Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel www.tihendimeister.ee!

1.Pakume Specail Hind/Shipping/Stock/Teenust.

2. Kiirusta Upl!Meie VIP-Klient.

3.Võtke meiega ühendust Kaubandus-Manager/võtke meiega Ühendust Nowl!!

MEIE VIP KLIENT,Rohkem Allahindlus Sa getl!!

1. 180 päeva garantii.Kui on kvaliteedi probleem jooksul 180 päeva, anname täiesti uus toode, tasuta, ja sa pead ainult maksma merevedude kulusid.

2. Tavaliselt me laeva kauba 24 tunni jooksul.See võib tarnida jooksul 45 kuni 65 päeva, et enamikus riikides/piirkondades.

3. Kui jälgimine teabega näitab, et kaup ei ole kohale 90 päeva jooksul, palun avage vaidluste ja valida ei saa paketti kui on põhjust, ja me tagastame raha.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on meile väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad: sülearvuti kleeps, macbook air klaviatuuri hall kaas, hp pavilion sülearvuti, hp sülearvutid klaviatuur, mapp hp pavilion 14, hp sülearvuti klaviatuur nahk, hp, kate hp klaviatuur, klaviatuur juhul asukoht, laadija hp sülearvuti.

Kirjutage oma ülevaade

HRH 50tk Veekindel TPU Selge Unltra-õhuke Kohandatud Naha Klaviatuuri Tolmukaitse Protector HP Changyou 14 Pavilion 14-bf036tx

HRH 50tk Veekindel TPU Selge Unltra-õhuke Kohandatud Naha Klaviatuuri Tolmukaitse Protector HP Changyou 14 Pavilion 14-bf036tx

Seotud tooted