Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Puuvill Imiku Väikelapse Ohutus Kiivri Baby Kids peakaitse Müts Jalgsi Indekseerimise Beebi Õpib Kõndima Crash Helmet Vaata suuremalt

Puuvill Imiku Väikelapse Ohutus Kiivri Baby Kids peakaitse Müts Jalgsi Indekseerimise Beebi Õpib Kõndima Crash Helmet

€3.60

-24 %

€4.79

Uus toode

Beebi Vanus 4-6 kuud, 7-9 kuud, 10-12 kuud, 13-18 kuud, 19-24 kuud
Punkt Beebi Müts
Värv nii nagu on näidatud joonisel
kuupäev 20210604
Funktsioon Lapsed Pea Kaitse
suurus Free size Adjustable
Vanus 0-6k, 7-12m, 13-24 m, 25-36m
Osakonna Nimetus Beebi
Materjal PUUVILL
Dropshipping nõus
Sugu Unisex
Mudeli Number LKYHY4326
Päritolu CN(Päritolu)
Pakend 1tk
Lindi Tüüp Reguleeritav
Kaal 0.08KG/1PC
Muster Tüüp Peace

Toote nimetus

Beebi Müts

Kaal

Umbes 0.08 KG/1TK

Stiil

Armas

Materjal

Puuvill

Värv

Nii nagu on näidatud joonisel

Kogus

1TK

Suurus

Vaba suurus Reguleeritav

Puuvill Imiku Väikelapse Ohutus Kiivri Baby Kids peakaitse Müts Jalgsi Indekseerimise Beebi Õpib Kõndima Crash Helmet

Meie laps ohutuse kiiver on valmistatud 100% puuvillasest materjalist pehme IXPE vaht täitmine, eco-sõbralik, mugav ja hingav kanda, ja see on ka hea omadus löögikindlus, täiesti kaitsta oma lapse pea.Samuti on paljud mõistlikud disain, nagu Y-kuju hatband, reguleeritav pandla ja triibuline augud.Meie müts on standard, keskmine suurus, pea ümbermõõt võiks reguleerida 43cm, et 58cm(16.9 tolline 22.8 tolli), ja see sobib beebi alates 6 kuni 60 kuud kanda, kui need on kõndides, indekseerimise ja mängib.Selline kena kaitsev müts, tasub osta oma lastele!

Omadused:

Vooderdis ja limaskesta meie kiiver on valmistatud 100% puuvillasest materjalist, keskkonna-sõbralik, mugav, hingav, ja selle täitmise materjal on IXPE vaht, mitte-mürgine, pehme, antibakteriaalne ja on hea omadus löögikindlus, täiesti kaitsta oma lapse pea.

Y kuju hatband võiks tuua parema stabiilsuse müts ja müts ei ole lihtne teisaldada või maha kukkuda ja reguleeritava pandla disain on reguleerimine pikkus hatband paindlikult, teie lapsed kannavad seda ohutult ja mugavalt.

Triibuline auk disainiga mütsi on kaotada soojuse ja õhu ventilatsiooni -, lapsed ei tunneks end väga kuum, kuigi nad on indekseerimise või mängib.

Võttes hea funktsioon summutamine ja polsterdus, ja seda saab vältida kahju, et head lapsed.

Tehnilised andmed:

Toode: Väikelapse kaitsekiivrit

Materjal: 100% Puuvilla + IXPE vaht

Värv: Multi-color (Valikuline)

Reguleerida Vahemikus Pea Ümbermõõt: Umbes. 43-58cm / 16.9 - tolline 22.8

Kohaldatava Vanus: Beebi kaheksa kuni kuuskümmend kuud

Kaal: Umbes. 100g

Komplekti Kuulub:

1 x Lapsed kaitsekiivri kohandamine

Pange Tähele:

1. See kaitsev müts ei saa kasutada, kui professionaalne ohutust kiiver, nii et palun kasutage professionaalsed ohutuse kiiver sõites jalgrattal, elektripliit, bike ja mootoriga jalgratas ja mängivad õues.

2. Laps tuleb hoolitseda täiskasvanute isegi see kaitsev müts.

3. Meie kaitsev müts on pehme ja mugav, kuid mõned imikud ikka ei tahaks seda kanda.See ei pea selle pärast muretsema, sest nad saavad kasutada, et selle pärast mitu korda.

Nimetus:Beebi Müts

Kaal:Umbes 0.08 KG/1TK

Materjal:Puuvill

Värvid:Nagu näidatud joonisel

Pakett Sisaldab: 1 TK

Suurus:Vaba suurus Reguleeritav

Umbes Maksmine 1. Täieliku makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul tellimuse. 2. Ostja on vastutav kõigi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt. 3. Aktsepteeritavad makseviisid: Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval www.tihendimeister.ee tulevikus.Edasiste maksete kohta küsimusi, siis palun vaata seda linki http://help.www.tihendimeister.ee/payment_method.html see aitab teil.

Umbes Tagasisidet, Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Aitäh!

Kui olete rahul, palun võtke meiega enne lahkumist kõik negatiivne ja neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ning vastavad teile.Tänan teid väga!

Umbes Laevandus 1. Pakett laeva nii kiiresti kui võimalik pärast oma makse,Postitus lennupostiga võtab umbes 20-45days, mõned coutry võtab 20-60 päeva,EMS(7-15päeva), 2. Üldiselt on Enamik tellimusi töödeldakse jooksul 5-7 tööpäeva.Kuid viivitus tarne juhtuks, kui meie ladustamine muutus igal hetkel. 3.Rahvusvaheline transport on vaja pikka aega,palun ole kannatlik, me suletakse hooldus hiljemalt dünaamiline info, et pakk võib olla juhuslik kahju,sealhulgas lamedamad, ja isegi kadunud, palun aru!Kui sa ei saa oma paketi,või kui saadetis on kahjustatud,või on defektsed tooted,palume mõned pildid tõendina, kui tegelikult on tõsi, me saata uue toote teile.Mis tahes nõuded, palun andke meile enne paki saatmist,sest kui paki saatmine,ei saa me midagi muuta!Pakume tasuta shipping on Hiina post air mail, aitäh

Märksõnad: müts kid, kangas kiiver, riie tüdruk, beebi kiiver, kõva müts kaitsekiivri kohandamine, beebi pea kiiver, lapse turvaistme, laste müts, 42v aku, beebi auto tool.

Kirjutage oma ülevaade

Puuvill Imiku Väikelapse Ohutus Kiivri Baby Kids peakaitse Müts Jalgsi Indekseerimise Beebi Õpib Kõndima Crash Helmet

Puuvill Imiku Väikelapse Ohutus Kiivri Baby Kids peakaitse Müts Jalgsi Indekseerimise Beebi Õpib Kõndima Crash Helmet

Seotud tooted