Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Kaasaskantav 300ML Termosed Tee Vaakum Kolb Väikese Võimsusega Filter Roostevaba Terase Termilise Tass Kohvi Kruus Travel Vee Pudel Vaata suuremalt

Kaasaskantav 300ML Termosed Tee Vaakum Kolb Väikese Võimsusega Filter Roostevaba Terase Termilise Tass Kohvi Kruus Travel Vee Pudel

€7.27

-30 %

€10.39

Uus toode

Mõju Kaasaskantav jäätunud vee cup
Isolatsioon tulemuslikkuse 6-12 tundi
Omadused Filter
Pudel Tüüp vaakum
Tootmine Termospudelid, Office Cup
Brändi Nimi SHXING
Funktsioon Öko-Sõbralik, Varuta, Mini, KAASASKANTAV, Suure mahutavusega, Äri
Drinkware Tüüp Termospudelid & Thermoses
Termosed Materjal Roostevaba Teras
Materjal Roostevaba Teras, Roostevaba Teras 304 Termilise Cup
Klaas Voodriga Materjal Roostevaba Teras
Sertifitseerimine CE / EL, CIQ, EMÜ, FDA, LFGB, SGS
Soojustuse Toimivust 12-24 tundi
Võimsus 300ML
Kohaldatava Inimesi Lovers
Metalli Tüüp Roostevaba Teras
Kuju Kõht Cup, Sirge Cup
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number SH-569, Termospudelid & Thermoses TYYHC201

Omadused:

100% täiesti Uus ja Kvaliteetne.

Iga pudel on 100% BPA Vaba ja mitte-mürgine.

Kõrge hinne kvaliteediga roostevabast terasest konstruktsioon, mille ainulaadset double-seina vaakum isolatsioon tehnoloogia ja vaakum-tihend kork.

See elegantne kaaslane on tagatud, et hoida oma joogi KÜLMA ja KUUMA Need pudelid on kasulik aastaringselt, hoides oma tee soe talv ja vesi jahe suvel.

Need pudelid on täielikult lekkimiskindlad, nii et ei ole vaja muretseda lihtsalt chucking see on teie kott koos oma ülejäänud asjad.Tüüpilised kasutusalad hulka kuuluvad vesi, tee, kohv, gaseeritud jooke, veini ja isegi supp.

Need pudel on kerge ja prefekt võtmise kooli, ülikooli ja töö.See on ka fantastiline piknikul, päev reisid, puhkus ja sport. 18/8 (304) kahekordse seinaga roostevabast terasest konstruktsioon läikiva lakitud viimistlus, mitte-mürgine, mitte-leostumine ja BPA vaba.

Electropolished interjöör ei säilita ega levitada maitsed.Teaduslikult loodud, et hoida oma jooke külma või sooja kuni 12 tundi.

Suu on piisavalt laiad, jääkuubikud ja tilguti-tasuta jõime, pudelid ei kondensaat.Saab salvestada gaseeritud jooke.Vaakum suletud, lekkimiskindlad, põrutuskindel & tõuke tõend.Sobib mis tahes sise-või välistingimustes kasutamiseks.

Toote Info:

Materjal: roostevaba teras

Tüüp: Termospudelid & Thermoses

Stiil: suur kõht cup

Materjal: 304 sees ja väljaspool 201

Suurus: 1cm=, milleks on 0,39 tolli

Pakett Loetelu: 1tk

Märkus

1. Palun lubage käsitsi mõõtmine, et toota 1-3cm viga.Veenduge, et te ei pahanda, enne pakkumist.

2. Värv võib olla erinev erinevus ekraan, palun mõista.

Umbes makse

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Umbes laevandus

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul, võtke palun meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

8. Me müüja ei ole vastutav imporditollimaksu, ostja vastutab selle eest.Mis tahes vaidlus, mis on põhjustatud selle on põhjendamatu.

9. BR ostja esitage cpf või cnpj, see on parem teile, et saan seda kiiremini.tänud

Tagastamine ja Tagastamise

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA Uued pakendamise ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt oma uue tingimuse ja pakendi kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Märksõnad: termic käsi cup, kohvik väike termosed, terasest termosed klaas liner, kruus termo, copo stanley, kolb suletakse korgiga, termilise 1l vee pudel, erlenmeyeri kolbi plastikust, termo, kolbi klaas.

Kirjutage oma ülevaade

Kaasaskantav 300ML Termosed Tee Vaakum Kolb Väikese Võimsusega Filter Roostevaba Terase Termilise Tass Kohvi Kruus Travel Vee Pudel

Kaasaskantav 300ML Termosed Tee Vaakum Kolb Väikese Võimsusega Filter Roostevaba Terase Termilise Tass Kohvi Kruus Travel Vee Pudel

Seotud tooted