Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! BRYTON RIDER 750E GPS rattakompuuter Toetada portugali/ET/ES Vaata suuremalt

BRYTON RIDER 750E GPS rattakompuuter Toetada portugali/ET/ES

€306.96

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine CE
Stopper ja Tarvikud Traadita Stopper

Keel: • * * * ET • FR • DE • NL • SEE • ES • PT • PL • HU •

JP • TH • TC • KO • RO

Värviline Ekraan - Jah

Ekraani Suurus - 2,8 tolli

Ekraani Tüüp - 2.8" Värviline TFT LCD

Ekraani Resolutsioon - 240 x 400 pikslit

Puutetundlik - Jah

Töötemperatuur. -10°C~60°C

Logi Ajalugu - 300 Tundi

Satelliit-Toetatud - GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS

Veekindel Hinnang - IPX7

Lap Ajalugu - 130 Ringe

Aku Eluiga - Kuni 20 tundi

Baromeetrilist Kõrgusemõõtja - Lisatud

Juhtmeta - WLAN & Bluetooth

Südame Löögisageduse Tsoonid - 7 Tsooni

Auto Sync 3. Partei Platvorm - Strava, TrainingPeaks, Selfloops, Komoot, Sõita GPS, Relive

ANT+ Andureid - HR, Sagedus, Kiirus, Võimsus, Elektrooniline Käiguvahetus Süsteem

Elektrooniline Käiguvahetus Süsteemi Kokkusobivuse - Shimano Di2, SRAM, eTap, CAMPAGNOLO EPS

Smart-Teateid - Jah (Sissetuleva Ja Vastamata Kõne/Text/E-Post)

Funktsioonid & Specs

Bike Radar Tugi

Rattur 750 toetab ANT+ Radari pärast lihtne sidumine.Kui Arvesti Leht, riba radar näitab lähenemas sõidukeid, kasutades Rider 750 on ergas värv ekraan, lihtne-to-aru sõidukite ikoone ja värvi muutused staatuse, samuti sisaldab 3 taset hoiatus audio teated.

ESS Support

Rattur 750 toetab elektrooniline varustus-minnes süsteemide, sealhulgas Shimano on Di2, SRAM on eTap ja Campagnolo on EPS.Käik andmed, nagu ülekandearvu -, käigukasti-combo ja isegi aku eluiga (nt ESS), kuvatakse kohe Rattur 750, kõrvaldades vaja käsitsi kontrollida crankset ja kasseti.

3 Easy-to-Lüliti Profiilid

Nüüd toetab kuni 3 jalgratta profiilid, see on lihtsam kui kunagi varem, et kohandada teie seadmega mis tahes tüüpi setup.Seaded iga profiili jaoks on võimalik täielikult muudetud, sealhulgas võime nimetada iga profiili, igat tüüpi jalgrattaga.

Tark Treener Kontrolli

Juhtida oma smart koolitaja otse Rider 750. Kohandada koolitaja vastupanu tase, et see sobiks teie koolituse eesmärgid või seati eesmärgiks võimsus, et saavutada oma soovitud võimsus.

Tark Treener Treening

Hõlpsasti luua kohandatud virtuaalne treeningu jaoks smart koolitajad koos Rider 750 kodus!Koolituse kavad võivad olla ehitatud Bryton Aktiivne App ja alla laadida otse Rider 750. Koos ANT+ FE-C tugi, Rattur on 750 suhelda oma tark treener, et simuleerida vastupanu koolituse kava.

Online Hääl Otsing

Koos interneti-ühendus, saate kasutada oma häält, et otsida asukohti Rider 750, kõrvaldades vajadust kasutada ekraanil klaviatuur.Saadaval rohkem kui 100 keeles, hääl otsingu funktsioone pakkuda kiiremat ja intuitiivne ja mugavam leida aadresse või Hp-d.

Veebis Navigeerimine

Kasutades allalaaditav OpenStreetMaps (OSM), Rider 750 annab asukoha ja üksikasjalikud suunas andmete lühidalt.Kui kasutate navigation funktsioon, saate vaadata üksikasjalikke turn-by-turn navigatsioon, sealhulgas kauguse ja suuna info enne iga pööret, ja, sõites välja marsruudi, Rattur 750 automaatselt marsruudi aidata saan sõita tagasi õigele teele.

Colour Touch Screen GUI

Ehitatud suur 2.8" värviline puuteekraan, Rattur 750 sisaldab uue intuitiivne Graafiline Kasutajaliides (GUI) ja dünaamilise värve, mis vastavad kohandatud HR / Võimsuse tsoonide ja lihtne-to-aru ikoonid.Sisaldab nii klassikaline jalgrattasõit režiimi samuti Graafiline Režiim vaatamise jalgrattasõit andmete elavat multi-värviline graafiline seadistamine.

Jalgratturitele, kes otsivad võimsaid uusi funktsioone ja tehnoloogiaid, Rattur 750 sisaldab online navigatsioon koos eelsalvestatud kaardid ja edasijõudnute koolitused, koos uue integrations nagu Bike Radari Süsteemi ja Tark Treener toetust kui ka dünaamilise tulede toetust.

Bryton Rider 750E

Märksõnad: bryton rider, bike bryton rider 15, bryton, gp tracker, käsi stopper, wahoo elemnt polt folia, bike kaart gps, jalgratta km tunnis, pahur, traadita jalgrattasõit arvuti.

Kirjutage oma ülevaade

BRYTON RIDER 750E GPS rattakompuuter Toetada portugali/ET/ES

BRYTON RIDER 750E GPS rattakompuuter Toetada portugali/ET/ES

Seotud tooted