Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Kaasaskantav Kohapeal Keevitaja Seadmed DIY Spot Welding Machine Set With Quick Release Pen Nikkel Plaat 18650 Aku Kohapeal Keevitaja Vaata suuremalt

Kaasaskantav Kohapeal Keevitaja Seadmed DIY Spot Welding Machine Set With Quick Release Pen Nikkel Plaat 18650 Aku Kohapeal Keevitaja

€13.07

-62 %

€35.32

Uus toode

Rated Duty Cycle /
Kasutamine /
Kaal 205
Sertifitseerimine Puudub
Mudeli Number Kohapeal
Maks. Welding Paksus /
Mõõtmed 100x50mm
On Nutikas Seade No
Päritolu CN(Päritolu)
Nimivõimsus transistori

[relateproductdetail/]

Kaasaskantav Transistori DIY Mini Spot Welding Machine 18650 Liitiumioon Aku 12V Auto Aku LCD Ekraan Kohapeal Keevitaja Keevitus tööriistakomplekt

Funktsioon:

1. Lai valik keevitus toide: liitium-patarei toide või 12V auto aku.

2. Töötleja kontrollib ühe chip mikroarvuti, ja väljundimpulsi on õige, et tagada keevitus kvaliteet.

3. LCD-ekraan, võimalik kuvada keevitusparameetrite.

4. Keevitus pliiatsi ja sisend liin on ühendatud U-kujuline külmpressitud terminalid, mis on mugav demonteerimine ja asendamine.

5. Automaatse touch keevitus mode, säilitades samal ajal käsitsi käivitada liides, saate valida vastavalt oma tarbeks.

6. Võimsus juhatuse kasutab 2 untsi copper suurendada ülem-võimsus.

7, kasutades 5 300A MOS torud, mitte-lahti MOS torud.

8. MOS toru juht võtab imporditud spetsiaalne kiip juht.Kiireim MOS toru saab tabamuse 20nS.Lüliti on kiire, et vältida plahvatus toru ja mitte-triode push-pull sõita.

9. MOS drive disain lisab mööduv diood, et kaitsta MOS ja vältida plahvatus-toru.

10. 10AWG multi-filament painduvad juhtmed kasutatakse keevitamisel pliiatsi joon ja input line suurendada ülem-võimsus.

11.Kontroller on mõeldud peamiselt keevitus nikeldatud terasest ribad 0,1 mm 0.15 mm.

12. A 25V10000uF suure sageduse madal-takistus kondensaator on lisatud sisendvõimsus energia hüvitist, mis suurendab keevitus stabiilsust.

Kirjeldus:

Materjal: PC

Suurus: 100x50mm/3.94x1.97in

Sealhulgas: 1 X töötleja, 1pair X jootmise pliiatsid, sealhulgas jootmise nõelad, U-tüüpi külmpressitud terminalid, kogupikkus jootmist pliiats on umbes 30cm/11.81 aastal

1 X Punane power input line, 1 X Sinine power input line, 10AWG, 20cm/7.87 pikk, 1pair X U-kujuline külmpressitud terminalid (sisend toide), Tuhanded heat shrinkable torud, mida kasutatakse, et vähendada power input line

Nipp:

1. See kontroll on peamiselt inimesed, kes väidavad, või mängida koos power pangad, elektrilised tööriistad, ja lennuki mudelite.Kuna summa aku olema keevitatud on ei ole nii suured, et see ei ole tasuv teha trafo kohapeal keevitaja, nii et see kontroll pann on sobivam.Leida 3S 5000mAh 50C, või 12V 50Ah või suurem aku, siis saab keevitada.Väga mugav.

2. See kontroll on kavandatud selleks, et vähendada kasutajate vajadusi nii palju kui võimalik, kuid see nõuab veel kasutajatel on teatud elektrooniliste sihtasutus ja ohutusalane teadlikkus.Kui te ei saa kasutada isegi multimeeter, ja te ei saa eristada AC ja DC, siis ei ole soovitav seda kasutada.

3. Kuigi piisavalt disaini ja kaitse MOS toru autoga on tehtud ajal disain, see on paratamatu, et plahvatuse toru nähtus, mis tekib ajal kasutada.Kui on plahvatus toru, seda on piisavalt, et asendada üks.

4. Seal on üksikud kasutajad, kes on kõrge keevitus nõuetele ning vastutava töötleja ei täida oma keevitamine nõuetele.Kui see juhtub, palun asetage keevitusvooluallikas allikas.Pärast meie oma tegelikku kasutamist, kui aku võtab 3S, 40C5 000mAh, see saab keevitada 0,1 mm nikeldatud terasest ribad ja 0,15 mm nikeldatud terasest strip ideaalselt.

See on vajalik, et poola keevitus nõela sisse, ümmargune pea, pressimisjõud on vähendatud, ja see võib olla ka keevitatud!Kui aku on 12V 50Ah auto aku, see saab keevitada 0,15 mm nikeldatud terasest strip ideaalselt.Pange tähele, et see on auto aku, mis ei ole tavaline pliiaku.

Juhised kasutamiseks:

1. Võimu juhtmed töötleja on 20cm pikk 10AWG sisend traat.Üks ots on laines U-kujuline klemm, ja teine ots ei ole töödeldud.

Ühendage laines U-kujuline klemm kontrolli sisendvõimsus terminal, ja teine ots on töödeldud vastavalt oma toide.Ärge ühendage negatiivne elektrood, mis on vale.

2. Seal on power-lüliti kontrolli all pardal.Pärast nupule, oodake 3 sekundit.Pärast summeri langeb, LCD süttib ja boot on lõppenud.Vajutage sisse-ja väljalülitamise lüliti uuesti sulgeda.

3. Ekraani kirjeldus ja parameeter korrigeerimine.Seal on praegu kolm parameetrit ekraanil:

KEEVITADA ENERGIA: Parameetrid 01-99;

INPUTE toitepinge: kuvab praeguse sisend toitepinge;

KEEVITADA NII: "Seal on MANUALE ja AUTO keevitus energia reguleerimine.Saab otse reguleerida keevitus-režiimi valik, vajutades üles ja alla klahve, ja lülitit vajutades square võti.

4. Keevitus Vajutage keevitus pen kaldu, et nikkel riba hoida keevitus nõela puhas.Vastavalt tegelikule katse, kui keevitus nõel on jahvatatud arvesse ümmargune pea, keevitus mõju saab parandada.

On kaks võimalust, keevitus, manual ja automaat.Käsitsi režiimis, saate teha vallandada lüliti ise.Pistik kontrolli vöö saab pistetud käsitsi käivitada pesa kontrolli.Iga kord, kui käivitada lüliti on vajutatud, summeri heli kaks korda, et täielik keevitus.

Automaatne režiim, kui kaks keevitus sõrmed touch nikkel riba, on viivitus 1 sekund, ja summeri kiirgab kolm piiksu automaatselt täita üks keevitus.

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-3cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 X Spot Welding Machine Set

[relateproductdetail/]

Märksõnad: tig keevitus, spotter, laser keevitada, relv kohapeal, keevitus kohapeal masin, nikkel riba, kohapeal keevitada, diy kohapeal keevitaja, 18650 kohapeal keevitaja, arc keevitaja.

Kirjutage oma ülevaade

Kaasaskantav Kohapeal Keevitaja Seadmed DIY Spot Welding Machine Set With Quick Release Pen Nikkel Plaat 18650 Aku Kohapeal Keevitaja

Kaasaskantav Kohapeal Keevitaja Seadmed DIY Spot Welding Machine Set With Quick Release Pen Nikkel Plaat 18650 Aku Kohapeal Keevitaja

Seotud tooted