Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2021 Araabia Velvet Merineitsi Tanssiaiset Kleidid Luksus Profileerimine Ehitud Pleats Pikad Varrukad Naiste Ametliku Õhtul Hommikumantlid Vaata suuremalt

2021 Araabia Velvet Merineitsi Tanssiaiset Kleidid Luksus Profileerimine Ehitud Pleats Pikad Varrukad Naiste Ametliku Õhtul Hommikumantlid

€162.08

-11 %

€184.18

Uus toode

Sündmus Kõnniteed
Kaelus O-Kaelus
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Siluett Trompet / Merineitsi
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Kanga Tüüp Tüll
Mudeli Number Custom Made
Tegelik Pildid No
Brändi Nimi Faiokaver
Rong Pühkima Rongi
Varruka Stiil Regulaarne
Toote Tüüp Tanssiaiset Kleidid
Moe Element Vintage
Piht Loodus
Päritolu CN(Päritolu)
Teenetemärgi Profileerimine, Kristall, Ehitud, volt

SUURUS KAARDID

märkus :Kui sa tahad et see kleit kohandatud suurus ja kohandatud värvi saab valida juhuslik suurus ja värv, kui te koht selleks ,siis jäta teade meile oma kohandatud suurus ja värv .Nii me näeme, värvi ja mõõtmiste sa tahad, kui me saame, et.

Kui soovite teha custom kleit, palun saatke meile mõõtmine loetelu järgmiselt:

rind

vöökoht

puusad

õla põrandale

VÄRV KAARDID

Tüll /pits

Umbes

on noor poodi pulm moe turule.kuid meie tehases on 15 aastat vana.

Alguses, oleme keskendunud kodumaisele turule ja avas paljud offline kauplustes, mis pakuvad pulm kleidid, õhtukleidid, kostüümid ja muud tooted.Kuid siis kohtasin mu üks sõber, tüdruk, dubaist, kes oli kohalik tarnija.Ta sageli, et suur hulk pulm kleidid meie firma, ta ütles, et kohalik hind on liiga kõrge,mis on teinud meist aru, kas me saame arendada välisturule, ja siis,meil on esimene kauplus "Saladus juuni".Siin saad rahuldav teenindus ja saada ilus seelikud ja kulude uskumatu hinnaga.Ma ootan hetkel, mil ma teiega kohtuda.

Me valmistatud kõrgeima kvaliteediga kangad, pakkumise täiuslik pulmad short gown iga daam.Pakkimine

1. Sisemine pakend: Opp kott koos meie brändi logo.

2. Välimine pakend: kott Kulleriga

3. Värv kotid võib teha vastavalt klientide nõudmistele.

Tagastama &Toetuse Poliitika

1.Enne toimetama punkt, me kontrollime suurus ja kinnitada ideaalne punkt.Kuid kui saate punkti ,kui leiate mingeid küsimusi,palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul, ilma kõhkluseta.

2.Me aktsepteerida tagasi,aga palun ära hävitada punkt,või me ei saa nõustuda tagasi,loodan, et saate aru,tänud!

3.Me hindame teie kannatlikkust & mõista.Samuti püüame oma parima, et aidata teil, ja palun võtke meiega otse, enne kui jätate negatiivse tagasiside või avatud vaidlus.Meil on väga hea meel, et lahendada kõik probleemid.

4,Kui te ei ole sellega rahul ja selle meie põhjusel,me saame aidata teil kohaldada tagasi hüvitist,kuid kui tema oma põhjus, meil on nii kahju, et me ei saa selle eest maksma.Täname oma arusaamist uuesti.

Teade

1. Valida õige suuruse ja värvi, palun võtke meiega enne, kui te, et see, kui teil on mingeid küsimusi.

2. Teha custom made size, kui teil on mõni erisoove toote kohta ja soovite custom made, selle okei meile, võtke meiega otse.

3. Kuna arvuti ekraanid on kromaatilise aberratsiooni, eriti vahel CRT ekraani ja LCD ekraan, ei saa me garanteerida, et värv meie tooted on täpselt sama fotosid näed.Palun mõista.

4. Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

5. Huvides õigeaegse, see on väga hinnatud oma lahke pakkudes kuupäeva oma vajadustele või valida kiire shipping viisil.

KKK

1,Q: kas teie ettevõte tehase või äriühing?

A:Jah, me oleme äriühing ,ka meil on mõned professionaalne tootjad.

2,Q:ma tahan, et koht kohandada, et, mida ma peaksin tegema?

A:Kallis,me saame custom made kleit teie jaoks vastavalt oma suuruse ja värvi sa tahad, kui tellite, siis saate näha, Kohandatud Suurus,valige palun see umbes värvi,saate seda teha otse.

3. K:Kui kaua võtab aega kauba kätte?

A: Tavaliselt, kui sinu tellimus, kui selle lihtne kleit,me lihtsalt vaja 12-15 päeva, et lõpetada see, siis saate valida, eri laevandus viisil vastavalt oma pidu või pulm.Kuid keeruline kleit,meil on vaja 20-25 päeva,palun mõista.

4.K: Kui mul on valida Custom Size või on vaja mõned muudatused umbes kleit, kui ma pean maksma eraldi tasu?

A: Kallis, Kohandatud Suurus ei tasu täiendavat tasu,muudatuste kohta,kui nad on väikesed muudatused,me ei võta enam tasu liiga keerukad muutused, peame tasuta mõned tasu vastavalt nendele muudatustele.

5,Q:Kuidas teie tehases teha seoses kvaliteedi kontroll?

A-Kvaliteet on prioriteet.Oleme alati väga oluliseks kvaliteedi kontrollimise algusest kuni lõpuni.Kõik tooraine on meil kasutada on keskkonna-sõbralik;

6,Q:kas ma saan näha reaalseid pilte enne shipping?

A:okei Selle eest meile, kui teil palunud seda,me saame näidata, enne shipping, kuid palun võtke meiega ühendust,või me ei ole.Meil on liiga palju kleidid, mis on valmis iga päev,nii et loodan, et saate aru.

Feedabck

Kõik tagasisidet, mis peaks olema tehtud pärast seda, kui olete saanud ja rahul oma teemad!

Kui on mingi probleem,lahkelt annab meile võimaluse probleemi lahendamiseks.

Tänu nii palju!

Märksõnad: k tanssiaiset kleit, tanssiaiset kleidid must 2021, pikk sleve õhtukleit, seelik suve, tina kleidid, tants peokleidid naiste õhtu, lonh samet kleit, lühike kokteili kleit, rüü de bal, suvine kleit.

Kirjutage oma ülevaade

2021 Araabia Velvet Merineitsi Tanssiaiset Kleidid Luksus Profileerimine Ehitud Pleats Pikad Varrukad Naiste Ametliku Õhtul Hommikumantlid

2021 Araabia Velvet Merineitsi Tanssiaiset Kleidid Luksus Profileerimine Ehitud Pleats Pikad Varrukad Naiste Ametliku Õhtul Hommikumantlid

Seotud tooted