Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Vahatatud Lõng Nahast Nöör Kanepi Polüester Nahast Õmblusniit Vaha String Multi Värv 1mm 10meters/Rull 328 Meetrit Kaunistused Vaata suuremalt

Vahatatud Lõng Nahast Nöör Kanepi Polüester Nahast Õmblusniit Vaha String Multi Värv 1mm 10meters/Rull 328 Meetrit Kaunistused

€8.15

-25 %

€10.87

Uus toode

Materjal Nailon / Puuvill
Technics Kootud

Omadused & Andmed:

Vahatada string juhtmed on valmistatud 3 kiht (umbes 1,0 mm ), mis on väga tugev ja vastupidav kasutamiseks.

Vastupidav, veekindel ja värv ei pleegi ära.

Iga niit on regulaarne pakkimine stiilis, sa ei pea rip välja pakkepaber, leida rida pea, tõmmake see otse välja, kuna liin võib tulla jada.

Läbimõõt ja pikkus on ligikaudne nii et palun arvestada, kui tellimine

Multi-kasutab:

Punutud käevõru, Käekett teha, Sõpruse käevõrud, ehete tegemine, siduv, nahk, õmblemine, profileerimine, pakendamine, ja nii edasi.

Tee oma loomingulisi ideid teoks ja saata see oma sõpradele.

Vahatatud nahast lõng, kerge, tugev ja vastupidav kasutada.

Vastu keskkonnakaitse liin, hea värv tegemise pura vida käevõrud.

Kui puudub võtmehoidja, see on hea idee teha eriliseks ise.

Kategooria: Profileerimine Nöörid & Niidid

Tegevussuundade Iga Lõng: 3 lõnga

Paksus: 1mm

Värv: Mitmevärviline

Kogus: 30

Ühe Pikkus: Umbes 10m (±0,5 m) /värv; kogupikkus on 300m=328yds=984ft.

Pakkeleht: 30 Värve Vahatatud Niidid

Premium Kvaliteet Polüester Nööri Nöör: 3 suunda vahatatud lõng on valmistatud hea kvaliteediga kergelt vaha ja polüester hea touch ja särav tekstuur, veekindel, tugev ja vastupidav kasutada ja mugav kanda ka.

30 Assortii Värvid: Rikas värvid vastavad erinevate inimeste eelistused, mis võimaldab kombineerida erinevaid värve, teha oma ainulaadseid ehteid.

Piisavalt Pikkus: Pakend sisaldab 30 tükki 1mm vahatatud käevõru juhe ehted või käevõru tegemisel, ja iga vahatatud nöörid on 10m/32,8 jalga pikk (võib olla ka mõõde vigu mingil määral tingitud käsitsi mõõtmine).Need vahatatud niit on peen, ühtlane ja tugev, ja töö on mugavam.

Lai Rakendused: palju värvilisi vahatatud polüester nöörist köied saab valmistada sõpruse käevõrud, quilting & õmblusniit, võtmehoidjad ja muud kaunistused, mis on ühtlasi ka sobilik DIY käsitöö materjali, mis annab täieliku mängida oma kujutlusvõimet ja loovust.

Pärast-Müüki Teenust: pakume sõbralik pärast-müüki teenust, kui teil on mõni probleem, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.

Pakkeleht:

30 Värve Vahatatud Niidid

Märksõnad: xr iphone juhul printsessid.

Kirjutage oma ülevaade

Vahatatud Lõng Nahast Nöör Kanepi Polüester Nahast Õmblusniit Vaha String Multi Värv 1mm 10meters/Rull 328 Meetrit Kaunistused

Vahatatud Lõng Nahast Nöör Kanepi Polüester Nahast Õmblusniit Vaha String Multi Värv 1mm 10meters/Rull 328 Meetrit Kaunistused