Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Žiletitera Päikeseprillide Moe-Rimless Päikeseprillid Naistele Isiksuse Trend Ainulaadne, Päikeseprillid Mees Brändi Disainer Prillid Vaata suuremalt

Žiletitera Päikeseprillide Moe-Rimless Päikeseprillid Naistele Isiksuse Trend Ainulaadne, Päikeseprillid Mees Brändi Disainer Prillid

€1.72

-40 %

€2.91

Uus toode

03 razor prillid
01 prillid tera
Brändi Nimi Locot
Toote Tüüp Eyewear
Lenses Optical Attribute UV400
Sertifitseerimine CE
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Sugu Naised
Lens Height 30mm
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number 9072
Lens Width 60mm
Frame Material Plast
Eyewear Type Sunglasses
04 rimless päikeseprillid
02 Trendid
Stiil Ruut
Lenses Material Plast
05 päikeseprillid meeste mood

Tüüp: UV-400 Päikeseprillid

Stiil: Fashion, Vintage

Sugu: Naine/Mees

Raami Materjal: Metall

Läätsede Materjal: Vaik

Raami laius: 30mm

Raami kõrgus: 60mm

Nina silla laius: 16mm

Temple pikkus: 138mm

Kaal: 30g

Läätsede Optilise Atribuut: UV-400

Nähtav Perspektiiv Rate: 99%

Kuju: Punk

Värv: 6 Värvi oma valiku

Suurus: Nagu pildil näidatud

Kogus: 1TK

Sündmus: Igapäevane kulumine, Reisimine, Rand, Pidu, Streetwear, Kingitus,

Omadused:

100% Täiesti Uus,Kõrge Kvaliteet!

Välimus viisakas, stiilne ja elegantne.See on kerge.

Sobib city -, spordi -, surf, ööklubi ja paljud muud tegevused

Suurepärane kingitus endale või oma sõpradele.

Mõeldud noortele ja täiskasvanutele, kellel on huvi või vajadus teenetemärgi ise.

Komplekti kuulub: 1*Päikeseprillid (Päikeseprillid ainult, muud tarvikud, mida ei ole kaasas!)

`Märkus:

1. Seal on 2-3% vahe vastavalt käsitsi mõõtmine.Palun kontrollige suurus hoolikalt, enne kui ostate üksus.

2. Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan.

3. Pärast pikka transport, mõned asjad võib-olla katkised.Kui katki, palun võtke minuga ühendust, meil oleks pakkuda teile veendunud vastus.

4. Kui sa teha suur et, palun võtke minuga ühendust, me oleks pakkuda soodustust.

[Kaitse prillid]

1. Ühe käega eemaldamine on kahju, et vasak-parem tasakaal raam ja põhjustada deformatsiooni.On soovitatav, et te hoidke templid mõlema käega ja korja neid, mis on paralleelne pool oma põsed.

2. Kui panna vasak temple, murra see esimesena, see ei ole lihtne moonutada raam.

3. Soovitatav on loputada klaasi vett ja niiskust, mille pabertaskurätiga ja seejärel proovige hõõrudes spetsiaalsed prillid lapiga.Sa pead hoidma serva raami küljel peegel, ja siis õrnalt pühkige objektiivi, et vältida ülemäärast kahju raami või objektiivi.

4. Kui ei kanna prille, wrap neid prille juhul ja panna neid prille juhul.Kui panna ajutiselt, palun tehke kumer pind prillid nägu üles, muidu see on lihtne kanda prille.Samal ajal, klaasid peaksid vältima kokkupuudet söövitavad ained nagu putuka peletusvahendeid, wc tooteid, kosmeetika, juuste geelid, ravimid, ning vältida otsest päikesevalgust ja kõrget temperatuuri (üle 60 ° C) pikka aega, vastasel juhul on see kergesti põhjustada objektiivi, raam halvenemine, halvenemine, esineb värvimuutusi.

5. Regulaarselt minna eriala poest plastikust korrigeerimine.Deformeerunud raami koormav nina ja kõrvad, ja objektiivi kergesti loosens.

6. Ärge kasutage prille ajal pingutavat füüsilist koormust, kui suur mõju võib põhjustada objektiivi purunemise ja kahju, et silmad ja nägu; ärge kasutage kulunud läätsed, et vältida nägemise kaotuse tõttu hajutatud valgus; ärge vaadake otse päikesevalguse või tugeva glare, et mitte haiget silma.

7. Hooldus-päikeseprillid

Pimestav päikeseprillid hoida teid aktiivse ja vaba päike.Tegelikult, päikeseprillid blokeerib päikesevalguse eest, kuid ei reostuse kahju, et olla ettevaatlik, et mitte kaotada nägu.

Tegelikult, hooldus meetod päikeseprillid on nagu hooldus tavalised prillid, ja siis tuleb teha harjumus puhastus, virnastamine ja ladustamine.See on lihtsalt, et päikeseprillid on sageli kulunud ja saab kogemata kriimustatud, nii et seal on mõned väikesed üksikasjad, mida saab teile meelde tuletada, eriti siis, Kui päikeseprillid on värvitud, ei tõmba neid välja oma küüned, muidu on see lihtne nullist ja haiget pinnale.

Märksõnad: lühinägevus päikeseprillide läätsesid, rayban, julia, päikeseprillide läätsesid naine, klaasist mehed, UV400, frameless päikeseprillide läätsesid, meeste päikeseprillide läätsesid, kdeam päikeseprillid uv400, rästik.

Kirjutage oma ülevaade

Žiletitera Päikeseprillide Moe-Rimless Päikeseprillid Naistele Isiksuse Trend Ainulaadne, Päikeseprillid Mees Brändi Disainer Prillid

Žiletitera Päikeseprillide Moe-Rimless Päikeseprillid Naistele Isiksuse Trend Ainulaadne, Päikeseprillid Mees Brändi Disainer Prillid

Seotud tooted