Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! M. 2 NGFF USB 3.0 adapter kaardi koos dual SIM-kaardi pesa, toetab 4G/5G/LTE moodul, suure voolu Jaoks WWAN moodul adapter test Vaata suuremalt

M. 2 NGFF USB 3.0 adapter kaardi koos dual SIM-kaardi pesa, toetab 4G/5G/LTE moodul, suure voolu Jaoks WWAN moodul adapter test

€15.13

Uus toode

Sertifitseerimine CE
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi cablecc
Tüüp USB Adapter

Uus saabumisest, suurepärane toodete tulemuslikkuse, super hea maine, toodete, ametlik autentne materjal, 100% power-test ja kohaletoimetamine

Firma Brand: PKK-Link (Eldat Elektroonika)

Toote mudel: WS15

Toote nimetus: M. 2 NGFF Võti B USB 3.0 adapter kaart

Tööpinge: 3.0~4.6 V (vaikimisi 3.7 V); 3A/4A (normal/peak-current -)

Toote spetsifikatsioonid: 3G/4G/5G/LTE M. 2 NGFF võti B moodul on üle USB3.0 porti arvuti

Toote kasutamine: M. 2 võtit B toetab võõrandamise katse eesmärk WWAN mooduli suurus 3042 või 3052

Kasutuspiirangud: See toode on spetsiaalselt loodud üksus seadmete katsetamine.See ei sobi tsiviilkasutuseks.See ei ole lihtne kasutada üldistel eesmärkidel.See toode on test, toote ja saab osta ainult professionaalsed insenerid.Palun kinnita, spetsifikatsioonid enne tellimuse.

Hanke Nõuanded: veenduge, et osta 1~2 proovi kõigepealt ja siis osta lahtiselt peale testimist ja kontrollimist, et need on õiged.

Toote eelised:

Materjali eelis: kõrge kvaliteediga kullatud pistikud on kasutatud, ja kõrge sagedusega toetab USB3.0 stabiilne edastamiseks.PCB on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest suure sageduse ja väikese veeretakistusega, ja PCB on tehtud täpsusega.PCB kasutab kõrge TG plaadid.Paksus vask materjal on paksenenud, et 1oz; pistik on kullatud ja on hea elektrijuhtivus, mis võib vähendada lahtiühendamine põhjustatud tõus oksüdatsiooni ja rooste vastupanu.Probleeme nagu aeglane külmutamine.

Disain eelised: Diferentsiaalse signaali täiustatud kujundus, nr CAF micro lühis nähtus, high-speed signaali edastamise nr parasiitide mahtuvuse ja parasiitide induktiivsus signaali sumbuvus häireid, elektriahela laiendatud juhtmestik disain, PCB pardal miniaturization disain, võib vähendada mehhanismi häired, Seda on lihtne paigaldada toode ilma kaardi riistvara.Adapter juhatus ei vaja draiverit (tarkvara juhi M2 kaart peab olema paigaldatud) dual SIM kaardi pesa disain, dual LED indikaator, disain, toetab SIM-hot plugging, heakskiidu circuit design vähendada ebaõnnestumise määr, ja tihend allosas adapter, juhatuse toodet kaitsta tugev ja vastupidav.

Toote Pildi:

Kokkuvõte tehnilised küsimused:

Mis on suurus mudeli WS15?

Ettevaatusabinõud osta:

1. Kindlasti tunda suunas, kui kaardi sisestamine ärge sisestage seda tahapoole või sisestage see on vale seisukoht, et vältida kahju seade.Kui lisada kaabel, esimene hoidke kaks külge adapter juhatuse ja seejärel sisestage M2 moodul nurga all, 30-kraadi, et vältida kasutamisel ülemäärast jõudu suunata pesa.Suu on katki.

2. Erinevad emaplaadid ja seadmete signaali drive võime pin-mõisted ja muud tingimused on erinevad.Katse tulemused meie laos ei ole tagatud, et see oleks vastavuses teie testi tulemused.Nii kaua, kui adapter pardal on ühendatud, siis signaal kaob ja tekib ühilduvuse probleeme. .

3. Ost on piiratud toote inseneri nimetus.Seda kasutatakse ainult siis, toote testimine.Muud üldised eesmärgil, palun ära osta.

4. See toode on ainult adapter kaarte, ei sisalda Interneti mooduli või SIM-kaardile.

Märksõnad: tpm, optiplex psu adapter, 4g modem, wwan kaart, 4g usb modem, 1 tb m.2, m.2 nvme, dual psu adapter amazon, wwan dell, m.2 kruvi.

Kirjutage oma ülevaade

M. 2 NGFF USB 3.0 adapter kaardi koos dual SIM-kaardi pesa, toetab 4G/5G/LTE moodul, suure voolu Jaoks WWAN moodul adapter test

M. 2 NGFF USB 3.0 adapter kaardi koos dual SIM-kaardi pesa, toetab 4G/5G/LTE moodul, suure voolu Jaoks WWAN moodul adapter test