Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 50tk/set DIY Plakat, Postkaart Seina Kleebis Isikupärastatud Foto Postkaart Kollaaž Kit Kodu Kaunistamiseks Tüdrukute Tuba Magamistuba Vaata suuremalt

50tk/set DIY Plakat, Postkaart Seina Kleebis Isikupärastatud Foto Postkaart Kollaaž Kit Kodu Kaunistamiseks Tüdrukute Tuba Magamistuba

€2.38

-37 %

€3.78

Uus toode

Funktsioon 1 DIY wall stickers
Kogus 50tk
Tsenseerida Kood ==
Funktsioon 3 Housewarming kingitus
Liigitus Mööbel Kleebised
Brändi Nimi waasoscon
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number esteetiline foto seinale kollaaž komplekt
Materjal Raamat
Stsenaariumid SEINA
Teema Maastik
Muster Lennuk Seina Kleebis
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Stiil Kaasaegne
Funktsioon 2 Kodu Kaunistamine

Bullet Punkte:

1、Kogus ja Kvaliteet: peen komplekt sisaldab 50tk ainulaadne kaardid, valmistatud kõrge-kvaliteet paks kaardi raamatus, tugev, fade vastupidav ja ilusti trükitud.Teenetemärgi nende esteetiline toad on kahepoolne lamineeritud tee kaart veekindel, rebenemiskindlast ja anda sulle sile pind touch.

2、Visuaal-Esteetiline Kollaaž Komplekt: Esteetiline seina kaunistamiseks komplekt toob kokku kogumine must ja seina kunstiteoseid.Reisi pildid lisada harmooniline visuaalseid elemente, mis aitavad teil luua oma unikaalse isikupära ja stiili ja luua oma lemmik esteetiline meistriteosed.Atmosfäär oma ruum.

3、Multifunktsionaalne Seina Kaunistamiseks: See ilus foto seinale kollaaž kit saab kasutada kõikjal oma maja.Hang dekoratsioonid, nende noorte inimeste esteetilised ruumid voodi või mis tahes tühja ruumi seinale.Saab riputada need seinale vertikaalselt või horisontaalselt seina kaunistamiseks, ja clip neid rippus köis nagu fotokogu.

4、Suurusele: Iga kaardi, selle girly tuba teenetemärgi komplekt on 4x6inch/10x15cm, mille saab katta umbes 3FT x 3.3 FT seina ruumi.Võite pesta neid kauneid fotosid, sorteerida neid, värvi või teksti ja seejärel saate kollaaž neid vastavalt oma eelistustele.Saate ka lisada oma reisi fotod ajal kollaaž protsessi.Pole tähtis, kuidas sa kaunistada, naudid seda.

5、suurepärane Kingitus Idee: Mosaiik seina kaunistamiseks on populaarne viis kaunistada tuba täna.Kõik tüdrukud nagu see ilus foto, kuna nad ei ole mitte ainult ideaalne ühiselamu tuba dekoratsioon, vaid ka kehastus oma isikupära, mis teeb selle foto seinale ilusam.Ilus pakend on ka väga sobiv kingitus.

Kirjeldus:

Komplekt 50 postkaart mosaiik seina kleebised, seina kaunistamiseks, ruumi kaunistamine, seina, sobib rohkem noortele.

Kirjeldus:

Materjal: paber

Postkaardi suurus: umbes 10×15cm/3.94*5.90 tolli

Kogus: 50tk

Pakkimine: color box packing

Pakendi suurus: 16 × 11 × 2 cm

Pakkeleht:

1*Seina Kollaaž Komplekt(50 tk postkaardid)

Märksõnad: dekoratiivse seina collage, kollaaž kit vintage, vintage seina collage, esteetiline dekoratiivsed plakatid, picture collage komplekt, läbipaistva seina collage, pehme esteetiline plakatid, lihtne esteetiline plakatid, nodic tuba decor, hubane tuba decor.

Kirjutage oma ülevaade

50tk/set DIY Plakat, Postkaart Seina Kleebis Isikupärastatud Foto Postkaart Kollaaž Kit Kodu Kaunistamiseks Tüdrukute Tuba Magamistuba

50tk/set DIY Plakat, Postkaart Seina Kleebis Isikupärastatud Foto Postkaart Kollaaž Kit Kodu Kaunistamiseks Tüdrukute Tuba Magamistuba

Seotud tooted