Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! SHUOZB Uus GNC-H40 Sülearvuti Aku GIGABYTE GNC-H40 14.8 V 63.64 Wh 4300mAh Vaata suuremalt

SHUOZB Uus GNC-H40 Sülearvuti Aku GIGABYTE GNC-H40 14.8 V 63.64 Wh 4300mAh

€32.97

-50 %

€67.28

Uus toode

garantii aeg 1 Aasta
Tüüp Li-polümeer
Aku Pinge 14.8 V
Logistika kiirus Kiire
Tingimus Uus(Kõik meie akud on testitud enne saatmist, palun perse ülejäänud
Toode Staatus inventuur
Aku Valmistatud Hiinas, Kõrge Kvaliteet
Pakett Jah
Ühilduva Näiteks Gigabyte
Mudeli Number GNC-H40
Ühilduva Brändi Gigabyte
Mahtuvus 4300mAh 63.64 Wh
Aku Rakke 4-Rakke
Brändi Nimi SHUO.Z.B

Lõuna-korea ostjad: Põhjus, et Lõuna-korea toll on rangelt hiljuti, palun andke meile tollikontrolli ja tollivormistuse number enne tellimuse.

Meie logistika Eeliseid ( Üleandmise Päevast):

20-23 Päeva Tarne:

Belgia, Hispaania, Itaalia, Holland, Poola, Austria, Šveits, Taani,

Tšehhi Vabariik, Iirimaa, Luksemburg, Portugal, Saksamaa, Prantsusmaa, Norra,

Ungari, Slovakkia, Jaapan, Lõuna-Korea, Tai, Singapur, Ameerika Ühendriigid

22-33 Päeva Tarne:

Venemaa, Ukraina, Rootsi, Iisrael, Kanada,

33-43Days Tarne:

Valgevene, Kasahstan, Malaisia, Austraalia

Kirjeldus:

Võimsus:4300mAh 63.64 Wh

Pinge:14.8 V

Aku Tüüp: Li-Polymer

Cell:Valmistatud Hiinas, kõrge kvaliteet, garantii

Värv:Must

Seisukord:garantiiaeg: 12 kuud

Ühilduv Aku Kood:

GNC-H40

Näiteks Gigabyte GNC-H40 sülearvuti patareid saab asendada järgmine osa number:

Näiteks GIGABYTE

GNC-H40

Laevandus Juhised 1.Tavaliselt saadame välja kaup jooksul 2-3 tööpäeva jooksul pärast maksad. 2.Kui see on edutamise päeval või puhkus, me saadame kaupa järjekorras kuue päeva jooksul vastavalt maksekorralduse klient. 3.Kuller süsteem peab 4-5 tööpäeva värskendamiseks online. 4.Kui te ei saa pakendi aega, siis palun andke meile teada ja me võtame jälgida paketi.

Kauba kirjeldus 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud teatud riikides ja riikides, kus erilisi perioode, APO / FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul, võtke palun meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on klientide 100% rahulolu! 6. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne. 7. Me müüja ei ole vastutav imporditollimaksu, ostja vastutab selle eest.Mis tahes vaidlus, mis on põhjustatud selle on põhjendamatu. 8. BR ostja esitage cpf või cnpj, see on parem teile, et saan seda kiiremini.tänud

Tagastab & Garantiid 1. Meie tooted on 6months garantii, palun olla kindel, et osta. 2. Kui objekt on vigane, palun teavitage meid sellest 3 päeva jooksul pärast selle saamist.Väga rahul, kui võid suhelda meiega asemel avamine vaidlus. 3. Kui see ei ole kunstlik kahju 3 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.Saadame teile asendamine pärast defektne üks. 4. Kui tagastamise põhjuse pärast seda, kui olete kauba kätte ei põhjustanud toote defekt, kauba tagastamise eest on ette nähtud ostja ise, ilma eranditeta! 5. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode (t) on (on) ei reklaamitud.

Hindamise juhised 1.Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed. 2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie jaoks. 3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme. 4.Me võtame pilk oma post-ostu kogemus, Ja toob sulle paremini pärast ostu teenused

Märksõnad: aku gigabyte sülearvuti, gigabyte p35 aku, au magicbook pro, cr2032, Samsung, gigabyte sülearvuti, gt740, gigabyte aero14 aku, asus rog sülearvuti klaviatuuri kate, cronier trimmer.

Kirjutage oma ülevaade

SHUOZB Uus GNC-H40 Sülearvuti Aku GIGABYTE GNC-H40 14.8 V 63.64 Wh 4300mAh

SHUOZB Uus GNC-H40 Sülearvuti Aku GIGABYTE GNC-H40 14.8 V 63.64 Wh 4300mAh

Seotud tooted