Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2019 Uusim Mood 2 Viis Mitme Auto sigaretisüütaja Pesa Laiendamise Splitter USB Laadija DC12V A+ Hot Müük Vaata suuremalt

2019 Uusim Mood 2 Viis Mitme Auto sigaretisüütaja Pesa Laiendamise Splitter USB Laadija DC12V A+ Hot Müük

€2.48

-20 %

€3.10

Uus toode

Mudeli Number USB-Laadijat
Pakett No
Väljund Liides USB Väljund
Intelligentne Eest Jah
Tüüp elektriline, USB
Kasutamine Muud
Brändi Nimi NoEnName_Null
Ekraan No
Kiire laadimine No

sisendpinge: DC 12-24V

USB väljund output1: 5V/3.1 (3100MA) töötemperatuur: toote suurus; 72 * 35 * 24 mm toote kaal; 55g Funktsioon 1. See toode on autolaadija, mis sobib mobiiltelefonide, MP3, MP4, digitaalsed kaamerad, mängu konsoolid, GPS, Bluetooth peakomplektid, ipads, ipodid, iphone ' id, jne.Digitaalseid tooteid, mida saab ühendada power adapter USB-kaabli kaudu või otse 2, väljund annab iPad / Teised kaks erinevat väljund porti, üks saab tasuta kaks elektroonikaseadmed ajal, laadimine on kiire ja mugav 3 toodet on LED indikaatorid, mugavam kasutada 4, kest on loodud lihvitud värvi, välimus on parem 5, sisseehitatud kontrolli kaitse circuit, üle-pinge ja üle-praegune kaitse maksimaalne kaitse aku ohutus, kõrge laadimise tõhusus, kiire Toote Kasutamine 1. Autolaadija on kaks erinevat väljund pordid iPad/Others, mida saab kasutada aku erinevate seadmete. 2. Sisestage USB-autolaadija pistik auto sigaretisüütaja.Sel ajal, LED-märgutuli süttib ja helendab punane. 3. Ühendage USB-avalik ligipääs auto väljund terminal ja seejärel ühendage vastav pistik toide seadme (nt mobiiltelefoni, MP3, kaamera seeria, jne.) pakkumise või tasu eest.Kui te laete oma iPod, iphone, saate IPOD connector kaabel. 4. Tõmmake auto laadija auto sigaretisüütaja pärast seda, kui seade on täielikult laetud.MÄRKUS: 1. Palun sisestage autolaadija pärast auto käivitamist. 2. Palun tõmmake auto laadija pärast kasutamist või pärast seda, kui auto on välja lülitatud.

3. Ärge kasutage auto laadija elektroonikaseadmed, mis ületab maksustamise erisused.Kui kaks liidesed on kasutada samal ajal, see on soovitatav, et kogusumma patareid laetud jooksul 3100mA normaalseks kasutamiseks valik, et vältida mis tahes probleeme, mis on tingitud erisused.

4. See toode tekitab soojuse kasutamise ajal.All tavaline toatemperatuur, see on normaalne, et palavik ei ületa 40 ° c juures. 5, kui auto on üle-praegune, üle-temperatuuri, lühise kaitse ei tööta (auto eest automaatselt jätkab tööd pärast tõmmates seadmed välja), sel ajal sa pead, et kontrollida, kas seade on laetud auto aku parameetrid

Märksõnad: auto laadija splitter, klipp päikeseprillide läätsesid, auto splitter, auto pistikupesa splitter, clip mask, clip krae, auto pesa, 12v splitter, lõikelauale, sideaine klipp.

Kirjutage oma ülevaade

2019 Uusim Mood 2 Viis Mitme Auto sigaretisüütaja Pesa Laiendamise Splitter USB Laadija DC12V A+ Hot Müük

2019 Uusim Mood 2 Viis Mitme Auto sigaretisüütaja Pesa Laiendamise Splitter USB Laadija DC12V A+ Hot Müük