Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2pcs/set Igapäevaseks Kasutamiseks Praktiline Niisutav näohoolitsus Papaia Koor Anti Tilk Paranenud Valgendamine Naiste Kõrvaldada Vaata suuremalt

2pcs/set Igapäevaseks Kasutamiseks Praktiline Niisutav näohoolitsus Papaia Koor Anti Tilk Paranenud Valgendamine Naiste Kõrvaldada

€3.34

-24 %

€4.40

Uus toode

Materjal /
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Näo Puhas
Brändi Nimi GETHOME
Toite Allikas Ükski Elektriline

Kirjeldus:

Ta saab kiiresti tungida sügavale kiht nahka, tegelikult lagunevad ja eemaldada melaniini, lahjendatakse pigmentatsioon, ja plokk päritolu pigmentatsioon.

Parandab igav nahatooni ja annab toitaineid ja niiskust, mida on vaja rakkude tugevdada oma elujõudu.

Parandada oma võimet seista UV, anti-oksüdatsioon ja vabade radikaalide kahjustuste eest.

Takistab põlvkonna erinevat liiki pigmentatsioon alates sügavad füsioloogia, muutes naha valge ja ühtlane, sile ja särav.

Ettevaatusabinõud:

Aeg-ajalt võib tootel olla punetus, sügelus või pigistustunne kasutamise ajal.See on normaalne reaktsioon ja kaob nädala pärast.kui tõsiselt, palun lõpetage kasutada mõne päeva jooksul, sisemiseks kasutamiseks anti-allergia , tundlik nahk, palun tehke seda, naha-test, kui ei ole hea reaktsioon enne kasutamist.

Seda toodet ei tohi kasutada patsientidel, kellel on allergiline ajaloo ja üksikute allergilise naha puhul, nt streptomütsiin ja streptomütsiin.See toode on mõeldud välispidiseks kasutamiseks.

Soovitus: kasutamise Ajal selle toote, hoida piisavalt magada, süüa vähem vürtsikas toit, süüa rohkem puu-ja köögivilju.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Valgendamine kreem

Koostisosa: Papaia extrac

Stiil: päevakreem+öökreem

Neto: 20g*2

Kogus: 2tk/Set

Juhised:

Võta sobiv kogus toode ja õrnalt kohaldada seda näole seestpoolt väljapoole vastavalt naha tekstuuri.Kui kasutad seda sama faasi, kuna sisuliselt kasutada sisuliselt esimene.

Komplekti Kuulub:

1PC x päevakreem

1PC x öökreem

Märkus:

Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 0.5-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine

4.Tagasiside

Kui oled tulemusega rahul, palun andke meile 5 tärni, see on suurim julgustust, et meie ja teie jaoks, et luua paremat teenust.Kõik selleks, lihtsalt, et anda teile parema enesetunde, kaasas siiras.Tänan teid väga!

Märksõnad: biore uv gel, olvo küünte geel, kindel naha, lima tigu, Naine, kera küünte geel, nägu jää mask, müük naine, näokreem surnud naha eemaldamine, nägu jää rull.

Kirjutage oma ülevaade

2pcs/set Igapäevaseks Kasutamiseks Praktiline Niisutav näohoolitsus Papaia Koor Anti Tilk Paranenud Valgendamine Naiste Kõrvaldada

2pcs/set Igapäevaseks Kasutamiseks Praktiline Niisutav näohoolitsus Papaia Koor Anti Tilk Paranenud Valgendamine Naiste Kõrvaldada

Seotud tooted