Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Jää Line Paks Lõng Lambavillast, Vardaga Kududes Traadist Kootud Sall Line Sussid Kaela Müts, Paks Vill Paksu Heegeldamise Lõnga Kogukas Heegeldamise Lõnga Vaata suuremalt

Jää Line Paks Lõng Lambavillast, Vardaga Kududes Traadist Kootud Sall Line Sussid Kaela Müts, Paks Vill Paksu Heegeldamise Lõnga Kogukas Heegeldamise Lõnga

€2.57

-49 %

€5.05

Uus toode

Tüüp Polüester Segatud Lõngast
Sordid segamine
koosseisu ja sisu Polüesterkiud
Technics Ringi Kedratud
Marli 7S
volditud lõngad 1
Funktsioon Öko-Sõbralik
Materjal Cotton / Bamboo Fiber
Muster Värvitud
Yarn Type Worsted
Päritolu CN(Päritolu)
Teise nimega Bingtiao line
Twist Tavaline
Isotaktilise Worsted
Kasutamine Käsitsi Kudumine
Lõng vorm Tuanxian

Osta rohkem kui 10 gruppide korraga, ja teile antakse väike kingitus heegelda juhuslikult!!!!!

Kaal ühekordsete on 100G.

购买须知

1 Enne pildistamist, tuleb teil ühendust klienditeenindusega ja saata kohandatud sisu klienditeeninduse töötajad.kindel, et logo Pärast disain, mõlemad pooled määravad tehingu hind.Pärast seda, kui klient võtab link ja maksab, hakkame korraldama, et.

2 , hind on hulgihind tühi riideid, võtke palun ühendust klienditeenindusega lõplik töötlemine tasu trükkimine.logo Ja teksti esitanud orderer, meie firma nõuete kohaselt mõju kaart tagasi orderer, et kindlaks teha, et õige saab olema trükitud.Et alustada printimist ei saa enam muuta trükitud sisu.

3 riikliku kohustusliku pühad ja pühapäevad meie firma on puhkepäevad ja kohaletoimetamise ei ole lubatud puhkepäevad.Konkreetne tarneaeg kohaldatakse aeg öelnud klienditeenindusega.

4 Kui teie partii korraldused tuleb saata mitu eri aadressid, mida vaja: selgita märkused kui tellimuste; Tuletage klienditeenindus pärast uuesti maksmist, vastasel juhul saadetakse vaikimisi aadress.

5, Kui tellimuse palun vali suurus, värv ja kogus täpselt.Palun ära tee suukaudne muutmise pärast pildistamiseks.

6 Käsitsi mõõtmine ei saa vältida viga, mõni viga on normaalne, suuruse probleem ei ole nii standard tagastamise ja vahetamise; palun veenduge, et võrrelda suurustabelit iga toode ja ei vali suurus vastavalt seljas harjumusi.Ettevõte ei kanna vastavat vastutust, kui klient valib vale suurus.

7 Meie firma lubab tagastada ja vahetada kaupu tingimusteta, kui on mingeid kvaliteedi probleem.

Kvaliteedi probleemid viitavad: vale värv, stiil ja suurus, suurust ja positsiooni, trükitud joonised ei ole koostatud vastavalt oma konkreetsetele nõuetele ja pildid prinditakse valesti ja reversely.

Sest see on kohandatud toode, mida ei saa müüa, teist korda, põhjendamatu tagastada ja vahetada ei toeta vastavalt asjakohastele eeskirjadele riigi ja Taobao; Palun mõista ja toetada.

Märksõnad: raamatu lõng, knit yarn, velvet villa, puuvill heegeldamise lõnga, koo needl, kinnita lõng, kunstlik cactus home decor, raffia lõng, amigurumi silma, yarn.

Kirjutage oma ülevaade

Jää Line Paks Lõng Lambavillast, Vardaga Kududes Traadist Kootud Sall Line Sussid Kaela Müts, Paks Vill Paksu Heegeldamise Lõnga Kogukas Heegeldamise Lõnga

Jää Line Paks Lõng Lambavillast, Vardaga Kududes Traadist Kootud Sall Line Sussid Kaela Müts, Paks Vill Paksu Heegeldamise Lõnga Kogukas Heegeldamise Lõnga

Seotud tooted