Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Tõeline Vagiina Meeste Sügavale Kurku Suu, Tuss Sugu Mänguasjad Täiskasvanud Mees Masturbator Vibraator Masturbatsioon Cup Hääl Koostoimed Vaata suuremalt

Tõeline Vagiina Meeste Sügavale Kurku Suu, Tuss Sugu Mänguasjad Täiskasvanud Mees Masturbator Vibraator Masturbatsioon Cup Hääl Koostoimed

€14.09

-9 %

€15.65

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi IKOKY
Toote Tüüp Masturbatsioon Cup
Sertifitseerimine CE
Rõve Pilt No
Mudeli Number 22042
Materjal TPE
Seksuaalse Alatooniga No

Omadused:

Kriitiline Mikrofon ,Kõrge energia endurable,Simulatsioon nahk

36 Sagedus Kahekordne Šokk

Valik kolme režiimi: Käsitsi, vibratsiooni ja intelligentne kõne.kasutusjuhend: Ilma vibraator

Vibratsiooni: Koos vibraator, võib see auto toituvate(välja Lülitada ühe eesmärgil kasutamine teiste lõpuni, lülita vibraator)

Intelligentne kõne: Sealhulgas vibraatorid, kõrvaklapid, kogema, heli tüdruk, kes on seksuaalsuhetes, te Toote Info:

Toide: USB Laetav

Kirje Nimetus: Meeste Masturbatsioon Cup

Materjal: ABS, TPE

Värv: Luksuslik kulla värvi

Tüüp:G spot

Laadimisaeg: umbes 40 minutit

Vibratsiooni aeg: umbes 90 minutit

Meetodid:

Manuaal Meetodeid: eemaldage Kõigepealt tassi kaas, et paljastada TPE materjal, kohaldatakse sobiva summa määrdeõli suhu tuntud seadme, pane kondoomi peenise, aseta ta suhu kuulus seadmesse ja nautida ärritus, kui te lähete sügavale cup: pärast kasutamist eemaldage see.Peske veega ja hoida kuivas ja jahedas kohas.

Vibratsiooni Meetodid: pikk vajutage klahvi 2 sekundit all, alustada dual mootorite käivitamiseks; lühike vajutage sageduse muundamise, kokku 36 sagedused; pikk vajutage 2 sekundit sulgeda.

Intelligentne Kõne Meetodid: vajutage nuppu ja hoidke seda 2 sekundit, et lülitada sisse, punane tuli põleb (palun ühendage peakomplekti häälkõne ametikoht); lühi-vajutage sagedusmuundur, kokku 36 liiki sageduse muundamise, kõne voodi samal ajal, kui sageduse muundamise; sinine valgus siseneb interaktiivne režiim; interaktiivse mode, loksutades, õmblemine vibratsioon on põhjustatud kuigi voodi on kõlav; vajutage nuppu ja hoidke seda 2 sekundit, et lülitada.

Privaatsus Tagatud:

Teie privaatsus on äärmiselt oluline meile.Vaikimisi nimi pakendil on "Taskulamp"(mis tahes muud nõuded, palun saada meile kiri), ja meie diskreetne pakend saab osta usaldust, vaid inimene, kes teab, mis seal sees pakett on teile!

Komplekti Kuulub:

1 x Masturbatsioon Cup

Ei dropshipping ?

Jah,me ei.Kui teil on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust.

Materjali Tootmise Ohutust?

Kõik tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.

Kui on pakk saata?

Me saadame välja, et hiljemalt 5 tööpäeva jooksul.Tarneaeg varieerub vastavalt erinevate riikide ja mõjutavad ilm, riigipühadel ja nii edasi.Kui järjestus ei ole saadud kuulutada aega, palun võtke meiega ühendust.

Kuidas toetust?

Täies ulatuses tagasi, kui üksus ei vasta kirjeldusele või on defektne.

Kui on muid probleeme , Kliki Abi

Märksõnad: meeste vagiina, meeste sugu mänguasi, nukk tpe, automatiseeritud mees masturbator, varjatud seksi mänguasi, seksuaalse mänguasi, realistlik vagiina mees, mees masturb, täiskasvanute jaoks, sex shop.

Kirjutage oma ülevaade

Tõeline Vagiina Meeste Sügavale Kurku Suu, Tuss Sugu Mänguasjad Täiskasvanud Mees Masturbator Vibraator Masturbatsioon Cup Hääl Koostoimed

Tõeline Vagiina Meeste Sügavale Kurku Suu, Tuss Sugu Mänguasjad Täiskasvanud Mees Masturbator Vibraator Masturbatsioon Cup Hääl Koostoimed

Seotud tooted