Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 100gMangosteen Ekstrakti Pulber 20:1(Manggis)Mangostana,Manggis,Shikimi Hurmaa Pulber Antioksüdant Võimsus Anti-vähi Vaata suuremalt

100gMangosteen Ekstrakti Pulber 20:1(Manggis)Mangostana,Manggis,Shikimi Hurmaa Pulber Antioksüdant Võimsus Anti-vähi

€14.98

-9 %

€16.64

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Mitu Tükki Üks Ühik

1. Antioksüdant mõju: Mangustanipuu alkoholi ekstrakti on hea kosmeetika-ja nahahooldusvahendid mõju, mis põhineb tema võime tõhusalt eemaldada liigset hapniku vabu radikaale, parandab anti-korts, viivitamata ja tõhusalt naha vananemist.Nende hulgas, n-butanool lahusti ja etüülatsetaadis lahusti on parim antioksüdant tegevus.

2. Antibakteriaalne efekt: Mangustanipuu ekstrakt on tugev inhibeeriv toime mitmesuguseid patogeenseid mikroorganisme iseloomuga.See võib pärssida kasvu, Staphylococcus aureus, ühine patogeeni, dermatoloogia, ja mõned selle koostisosad on ka inhibeeriva toime kohta Staphylococcus aureus ' e.Kui polüsahhariid väljavõte mangustanipuu võib stimuleerida phagocytes tappa rakusisene bakter Salmonella enteritidis ' e ja stimuleerivad valgeliblede avaldada phagocytosis ja bactericidal mõju.

3. Põletikuvastane ja anti-allergiline toime: Kahte liiki mangustanipuu flavone kaevandatud mangustanipuu, α-ja γ-mangostin on tugev põletikuvastane toime ja võivad oluliselt takistada RAW264.7 rakuliini mudel stimuleerib lipopolysaccharide.Väljend lämmastikoksiidi toodete ja dinoprostone toodete ja lämmastikoksiidi synthase.Uuringud näitavad, et kahe aine taseme vähendamiseks dinoprostone peamiselt pärssimine cyclooxygenase 2 Chemicalbook tegevuse ja lämmastikoksiidi tooteid.Sest rott mudel suu turse, mis on põhjustatud karrageen süsti, leiti, et on märkimisväärne inhibeeriv toime pärast ravi α-mangostin 3 tundi. γ-mangostin saab pidurdab prostaglandiini sünteesi in rott närvirakke.Seetõttu on need kaks ainet on hea põletikuvastane toime ja võib kasutada lähteainena ühendid uute põletikuvastased ravimid.Uuringud on näidanud, et 40% etanooli ekstrakti on tugev inhibeeriv toime immunoglobuliin E-vahendatud histamiini vabanemist RBL-2H3 rakke.Lisaks, samuti on märkimisväärne inhibeeriv toime passiivse naha allergilised reaktsioonid rottidel, mis näitab, et mangustanipuu ekstrakt on hea antihistamiinikumi ja anti-naha allergiline toime. 4. Parandab immuunsust ja kasvajavastane toime.Mangustanipuu ekstrakt tugevdab ka organismi immuunsust, ja on hea inhibeerivat mõju leviku paljude inimeste kasvajad.Mangustanipuu polüsahhariid on phagocyte-nagu rakusisene tapmine tegevust ja osaleb inimese immuunsüsteemi funktsiooni.Gambogicone E on tugev tsütotoksilist mõju erinevate maksavähki rakuliinid, samuti mitu mao-ja kopsuvähi rakkude read.

Märksõnad: Matcha, käevõru rinnavähki, üpp hijab, vähk roosa lint, ganoderma lucidum, puu, bonsai puu-puu, roheline antioksüdant, aprikoosi tuuma, ganoderma.

Kirjutage oma ülevaade

100gMangosteen Ekstrakti Pulber 20:1(Manggis)Mangostana,Manggis,Shikimi Hurmaa Pulber Antioksüdant Võimsus Anti-vähi

100gMangosteen Ekstrakti Pulber 20:1(Manggis)Mangostana,Manggis,Shikimi Hurmaa Pulber Antioksüdant Võimsus Anti-vähi

Seotud tooted