Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 2021 UUS Galaxy Projektor Star Light LED Night Light Udu Projektor Magamistuba Decor tähistaeva Nightlight Starlight Projektor Vaata suuremalt

2021 UUS Galaxy Projektor Star Light LED Night Light Udu Projektor Magamistuba Decor tähistaeva Nightlight Starlight Projektor

€29.74

-41 %

€51.27

Uus toode

On Pirnid Komplektis Jah
Sertifitseerimine CCC, CE
On Patareid Vajalikud Jah
Pinge Other
Võimsus 6-10W
Elektritootmise Lüliti
Tüüp Projektor
Kuju Muud
On Patareid Kaasas No
Kasutamine PUHKUS
Korpuse Materjal ABS
Brändi Nimi oobest
Toite Allikas AC
Valgusallikas LED-Lambid
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjeldus:

Kirjeldus:

1.3 D Aurora Projektor: projektori lamp on erinev teistest.Kasutades uusimat tehnoloogiat, 3D mõju.Projektide valdkonnas tähte vastu muutmine udu, pilved, sest kui aurora.Võrreldes teiste projektsioon lambid, see on rohkem realistlikud ja selgemaks ja 3D-efekt on parem.

2.7 värve, valgust ja pult: värvilised värvid paremini visuaalne kogemus.Värvilised värvid mitte ainult ei anna täiskasvanud parem visuaalne kogemus, aga samuti rikastavad laste kujutlusvõimet.Lisaks saab valida valguse režiim (ainult star/udu ainult/star & udu).Saate hõlpsasti muuta valguse mõju, reguleerida heledust, kiirus või start/stop liikumine.

3.Reguleeritav kiirus ja heledus: te saate reguleerida projektsioon mõju, kontrollides heledus ja kiirus.Ei saa täielikult rahuldada oma keskkonnaalaseid vajadusi, rahustav aurora mõju, et luua lõõgastav keskkond igasse tuppa.

4.360° pöörde ja reguleeritav suund: koos 360° pööramine funktsioon, tähed ja udu saab ideaalselt segu koos.3D-efekt on parem, lase ennast üleni.4 poolele aluse täita oma nõuded näitamise asendis.Saate valida, kas projekti lakke, seinale või teistes suundades.

5.Parim kingitus täiskasvanutele ja lastele: Täht projektor on mitte ainult sobib laste, vaid ka täiskasvanute jaoks.Naudi toidu all tähistaevast, luua lõõgastav spa keskkonnale või rõhutavad oma kodukino sekundit.Tee oma mängu maailma rohkem värvikas.

Tehnilised andmed:

Tehnilised andmed:

Projektsioon mõju: Aurora.

Tüüp valgusallika: LED.

Puldi kaugus: 20 m (patarei ei kuulu komplekti).

Toitekaabel: L = 100 cm.

Töötemperatuur: 32 °F kuni 104 °F (0 °C kuni 40 °C).

Pinge: 100 - 240 V.

Projektsioon vahemik: Ca. 48 m2.

Paki Mõõtmed:24.4 x 17.8 x 9.7 cm; 840 Grammi

Patareid on nõutav:Ei

Toote Kaal:840 g

Komplekti Kuulub:

Pakett sisaldab:

1 x 3D-öö valgust projektor.

1 x kaugjuhtimispult.

1 x power cable.

1 x kasutusjuhend (inglise keeles, mis ei ole garanteeritud).

Märksõnad: küünte salon tapeet, projektor star, udu projektor, bright sky projektor, imx291, planetaarium, projektor taevas, led lamp, gamer lamp, projektor star sky.

Kirjutage oma ülevaade

2021 UUS Galaxy Projektor Star Light LED Night Light Udu Projektor Magamistuba Decor tähistaeva Nightlight Starlight Projektor

2021 UUS Galaxy Projektor Star Light LED Night Light Udu Projektor Magamistuba Decor tähistaeva Nightlight Starlight Projektor

Seotud tooted