Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Reliver Stressi tagakaas Silikoon Telefon Case For Iphone 6 6s 7 8 Plus X-XR, XS 11 12 Pro Max Fidget Mänguasi Push Mull Pehme Juhul Vaata suuremalt

Reliver Stressi tagakaas Silikoon Telefon Case For Iphone 6 6s 7 8 Plus X-XR, XS 11 12 Pro Max Fidget Mänguasi Push Mull Pehme Juhul

€0.69

-28 %

€0.97

Uus toode

Omadused Antistress
Silikoon telefoni puhul Anti-sügisel telefoni puhul
Tüüp Pool-pakitud Juhul
Tagakaas juhul Mitmevärviline Juhul
Disain Peace
Ühilduva Brändi APPLE
Päritolu CN(Päritolu)
Antistress Meele Mäng Kate Mustuse-ja vastupidavad Mood juhul
Kõrge Kvaliteediga Telefoni Puhul Mugav telefoni puhul
Anti-fingerprint telefoni puhul põrutuskindel juhul

Funktsioon:

See vedela silikooniga telefoni korpus on valmistatud keskkonnasõbralikest materjalidest ning on nii õhuke ja kerge kui kunagi varem.See võimaldab teil on originaal tunne, kui installite telefoni puhul.See on anti-sõrmejälgede ja anti-drop funktsioone, mis on tõhusalt puhverdamine mõju iPhone ' i alla.

Uuenduslik disain: See mobiiltelefon juhul on dekompressiooni artefakt, laenu alates disain hiirt mõtlemist male, saate osaleda puzzle lahingud, koos sõpradega, ja teha oma aju liigutada, nagu vaimse aritmeetiline, veider ja isegi numbrid, üldise planeerimise, loogiline mõtlemine, ja nii edasi.

1:1 Täpselt lõigatud kõik nupud ja pordid, pehme nupp disain ei ole kahju, telefon, objektiiv on all-inclusive toode kaitse paremini kaitseb objektiivi kriimustuste ja kulumise ja ei kasuta objektiivi film.

Lihtne puhastada: Pühkige korpust kergelt niiske lapiga, et vältida higi ja õli plekid.

Rakendatav mudelitel: iphone 7/8/2020se

【MATERJALI】See silikoon telefoni korpus on valmistatud keskkonnasõbralikest materjalidest ning on nii õhuke ja kerge kui kunagi varem.

【PRAKTILINE】See on anti-sõrmejälgede ja anti-drop funktsioone, mis on tõhusalt puhverdamine mõju iPhone ' i alla.Moodsad vikerkaar kontrast, värv, disain, siledad servad, kuid võite köita teiste tähelepanu, ükskõik, kus sa oled.

【KINGITUS】mobiiltelefoni juhul on dekompressiooni artefakt, laenu alates disain hiirt mõtlemist male, saate osaleda puzzle lahingud sõpradele, on kena, kui sünnipäev, puhkus, Lihavõtted kingitus või üllatus, et sõbrad, kolleegid ja lapsed.

【ERILIST】See ei ole mitte ainult väga huvitav telefon aksessuaar, vaid ka praktiline anti-ärevus vahend.Ükskõik, kus sa oled, sa saad mängida seda kui sa tunned ärevust või igav.

【MÄRKUS】vikerkaar mudeli ja kollane mudel automaatselt p-op tagasi, kuid roheline mudelit ei ole.!!!!!See on ise tagasi pärast nupu mull!!!Kui see on määrdunud, võta välja telefon ja pese veega.Võimaldab kasutada jälle pärast kuivatamist.

Toote kirjeldus

Värv:Mitmevärviline

Kui vajutate mull, seal on tühised "p-op" heli.Kui mäng on üle, võite pöörduda mänguasja üle, et alustada järgmise vooru mängu.

Spetsifikatsioon:

Sobib:iPhone7,8,7 P,8P,X,XS,XS Max,XR,11,11 pro,12,12 Pro,12Pro Max

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Toodete hulka kuuluvad:

1tk mobiiltelefoni juhul

Märksõnad: juhul, iphon xr, kõne iphone 12, hübriidajam iphone 6s aku, juhul iphnoe 6, iphoned x kohtuasjas, iphone 6e juhul, juhul, iphon, iphonx x kohtuasjas, juhul iphone12, military iphone 12 pro max.

Kirjutage oma ülevaade

Reliver Stressi tagakaas Silikoon Telefon Case For Iphone 6 6s 7 8 Plus X-XR, XS 11 12 Pro Max Fidget Mänguasi Push Mull Pehme Juhul

Reliver Stressi tagakaas Silikoon Telefon Case For Iphone 6 6s 7 8 Plus X-XR, XS 11 12 Pro Max Fidget Mänguasi Push Mull Pehme Juhul

Seotud tooted