Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Mikro Tilguti Niisutus Süsteem rõhuregulaator Niisutus-Aia Kastmiseks Süsteemi, 10 Või 15 PSI 3/4 Vaata suuremalt

Mikro Tilguti Niisutus Süsteem rõhuregulaator Niisutus-Aia Kastmiseks Süsteemi, 10 Või 15 PSI 3/4" Sisekeere

€8.16

-19 %

€10.20

Uus toode

Tüüp Jootmise Komplektid
Materjal Plast
Päritolu CN(Päritolu)

Vee Voolukiiruse

See seade on spetsiaalselt valmistatud, et reguleerida vee vooluhulka arvesse teatud PSI(10-15 PSI).

Normaalne veesurve on palju suurem kui niisutus süsteem võiks kesta.Palju niisutussüsteemid lihtsalt pahvatas vett.Kuid meie surve regulaator kontrollib vee voolu rõhu sisse 15 PSI Või 10 PSI vältida probleemi kordumist.

Suur Kasuta Loomisel Te Jootmise Süsteem

Kui sätete kohandamine kuni oma jootmise süsteem, sa pead võtma tõesti huvitab vee voolu.Liiga kiire põhjustaks teie jootmise süsteem murda, voolik sai plahvatuse läbi ja ei toimi hästi.

Meie regulaator, ei pea kunagi muretsema oma jootmise süsteem sai rebenenud, sest kiire veevool.Mistõttu on väga lihtne hoolitseda oma veesüsteem ja oma aed.

3/4" Sisekeere

See rõhuregulaator on 3/4" sisekeere mõlemalt poolt.

Drop Shipping Service: 1.Kõik tooted meie laos toetada drop shipping , me siiralt ootan koos teiega, 2.Saame Toetada CSV/Exceli Faili Dropshipping.- E-posti Tugi. 3.Ei ole piiratud kalavaru et täita tellimused iga päev 4.Nr arve või receip või sooduspakkumisi lisada.Umbes kohaletoimetamine: 1.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 2.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 3.Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 4.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5.Kui te ei ole saanud oma orderafter 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Kuidas Tellida: Palun kasuta "SHOPPING AUTO" tegema, et rohkem kui üks kirje, Klõpsake " Lisada, et Auto ", kui kõik üksused on lisatud sinu ostukorvi

kliki " View Shopping Auto ",siis" Osta selle müüja ", lõpuks maksta.Tagasiside: Palun jäta meid 5 tähte julgustust, kui olete rahul meie esemed.

Palun võtke meiega ühendust kui ei ole täidetud,siis pakume parimat teenust, kuni olete tulemusega rahul!

Märksõnad: irigation süsteemi jootmine, pihusti venturi toru, programmeeritav tilguti niisutus süsteem, vee niisutus süsteem internet, diy vee niisutus süsteem, tilguti niisutus süsteem hind, vee suulise niisutus süsteem, tilguti niisutus süsteem autocontroller, tilguti lint, konnektor voolik.

Kirjutage oma ülevaade

Mikro Tilguti Niisutus Süsteem rõhuregulaator Niisutus-Aia Kastmiseks Süsteemi, 10 Või 15 PSI 3/4

Mikro Tilguti Niisutus Süsteem rõhuregulaator Niisutus-Aia Kastmiseks Süsteemi, 10 Või 15 PSI 3/4" Sisekeere

Seotud tooted