Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Looduslik Jade Gua Sha Kaabits Juhatuse Massaaž Roosa Kvarts Jade Guasha Kivist Nägu, Kaela Naha Lifting Kirtsutama Remover Ilu Ravi Vaata suuremalt

Looduslik Jade Gua Sha Kaabits Juhatuse Massaaž Roosa Kvarts Jade Guasha Kivist Nägu, Kaela Naha Lifting Kirtsutama Remover Ilu Ravi

€0.55

-49 %

€1.09

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi FOCALLURE
Mitu Tükki Üks Ühik

Gua Sha Näo Tööriista, Füüsilised Jade Kivi Guasha Juhatuse SPA Nõelravi Ravi läve Ravi, Gua Sha Kraapides Massaaž Vahend Näo ja Keha eest Hoolitsemine (Tume Roheline)

Funktsioon:

Parandada alam-tervis: õige meetod kraapides võib soodustada ainevahetust ning inimorganismi täiendada hapnikku ja eemaldada vere staasi rakkude, ja suurendada elujõudu.See on lihtne ja tõhus viis parandada alam-tervise ja kroonilise väsimuse sündroom.

See on märkimisväärne mõju teatud haigused: Gua Sha ravi on märkimisväärne mõju valus haigused, peavalud, kaela-spondylosis, külmutatud õla, alaselja ja jala valu, südame-ja ajuveresoonkonna haiguste, seedetrakti haiguste, astma, diabeedi, rinnanäärme hüperplaasia ja muud haigused.See on laialdaselt kasutatud mitmesuguste haiguste of internal medicine, väline meditsiin, günekoloogia ja pediaatria.Seda saab kasutada koos cupping jaoks kliinilised sümptomid, külm, palavik, köha ja muud hingamiselundite haigused.

Ilu ja tervis hoolduse mõju: Koos nõelravi, bloodletting ja muud ravi, see võib olla hea mõju akne, kloasmid ja teiste kahjustavate haiguste puhul.

Värskendav: inimese pea, on koht, kus yang meridiaanide kogu keha üritust.Pärast püsti varahommikul, kasuta kraapides kammi õrnalt kraapida peas, mis võib suurendada yang energia ja värskenda inimesed.Kraapides meetod: Võtta Baihui punkti peal, pea keskel ja kraapima radiaalselt ümber, kuni peanahk tundub kuum.Kui on valus punkt, saate korduvalt kraapima või vajutage õrnalt selle punkti kohta paar korda.

Kriimustada kõht: on Olemas ka mitmeid meridiaanid, mis kulgeb läbi kõhu.Pikaajaline kõhukinnisus ei mõjuta mitte ainult seedimist ja imendumist funktsiooni, vaid ka keha toksiine neelavad.

Kirjeldus:

Nimi: Jade Kraapides Juhatus

Materjal: Tehis-jade

Värv: Tume Roheline

Toote suurus: 70mm*45mm*3mm

Net weight: * 36g

Kogukaal: * 36g

Multifunktsionaalne:

Ümardatud nurgad on sobiv nõelravi, otsmik, nägu, kael, jne.;

Kasutamiseks selja -, kõhu -, kaela -, näo -, talje, jne.;

Kasutada lõug, nina silla, käe selg, jne.

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 X Kraapides Juhatus

Märksõnad: gua sha massaaži tool, nägu rull, jade rull, jade ripats, guasha, looduslikust kivist necklas, carnelian ripats, gua sha kivi, skeem, naha hooldus.

Kirjutage oma ülevaade

Looduslik Jade Gua Sha Kaabits Juhatuse Massaaž Roosa Kvarts Jade Guasha Kivist Nägu, Kaela Naha Lifting Kirtsutama Remover Ilu Ravi

Looduslik Jade Gua Sha Kaabits Juhatuse Massaaž Roosa Kvarts Jade Guasha Kivist Nägu, Kaela Naha Lifting Kirtsutama Remover Ilu Ravi

Seotud tooted