Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Meselo 10 Mode Keele Vibraator Suck & Lakkuda Sugu Mänguasjad, Naiste Masturbator puldiga Tiss Kliitori Stimulaator USB-Laadimine Vaata suuremalt

Meselo 10 Mode Keele Vibraator Suck & Lakkuda Sugu Mänguasjad, Naiste Masturbator puldiga Tiss Kliitori Stimulaator USB-Laadimine

€4.68

-16 %

€5.63

Uus toode

Materjal Silikoon
Brändi Nimi Meselo
Toote Tüüp Vibrators
Rõve Pilt No
Commodity Quality Certification 3C
Tüüp G-Spot
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number SKU922726
Seksuaalse Alatooniga No
suurus As shown picture

Toote Andmed: Nimi: oraalseksi Vibraator Materjal: Silikoon Värv: Roosa, Roosa, Punane Funktsioon: Kliitori Tiss Stimuleeriv Tüüp: Sugu Mänguasjad, Naiste Suurus: Nagu on näidatud pildil

Funktsioonid: USB-Rechargebale; Võimas Vibreeriv & 10 Vibratsioon Režiimid; Topelt Stimulatsiooni, Suck & Lakkuda Keelega Vibreeriv; pult

Pakett Sisaldab: Konfidentsiaalne pakendi 1 * Vibraator (Koos Kasti) 1 * Kontroller 1 * USB laadimiskaabel

Lahkelt Meeldetuletus: Kuna meil on vaja, et avastada toodete kvaliteeti, nii et toote pakend võib olla avatud.Peske toode põhjalikult enne ja pärast iga kasutamist, soovitame kasutada mänguasi puhtamaks.Nagu sooja seebiveega.Ärge kasutage mis tahes lahtine haav, naha rebendid või paistes või põletikus piirkonnas.Ärge kasutage, kui valu või ebamugavustunne arendab.

Salajane Pakett.

1.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress.

2.Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

3.Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Ei ole erandeid!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2.Kõik tagastatud tooted peavad olema esimene pakendi ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse.

3.Me täies ulatuses tagasi, siis, kui kõik pakendi osad ja tarvikud kaasas, pärast nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.Või võite valida, kas vahetada.

4.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode ei ole nagu reklaamitud.Puudusega objektid peavad olema esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja esimeses pakendile, kui see on võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.Me ei tagasta või asendada kirje on lõppenud garantii.1.Teie tagasiside on väga oluline meie Ettevõtte arengut,Nii et palun jätke Tagasiside Viis Tähte, kui sa oled rahul meie tooted,Tänan teid väga palju.

2.Ei jäta negatiivset tagasisidet küsimata meid aidata, siis palun võtke meiega esimesel kui teil on mõni probleem.Enne, kui sa lahkud neutraalset või negatiivset tagasisidet,siis palun võtke meiega ühendust, et saada parem lahendus,me vastame kõik sõnumid nii kiiresti kui võimalik,Tänan teid juba ette kannatlikkuse eest.

Märksõnad: clitorial imemiseks vibraator, minu sex mänguasjad, naiste vibraator kliitori g spot, sens sugu mänguasjad, vibrat, clit dildo, vibraator kliitori imemiseks, clit sucker, lelo sex toys, culotte sugu mänguasjad.

Kirjutage oma ülevaade

Meselo 10 Mode Keele Vibraator Suck & Lakkuda Sugu Mänguasjad, Naiste Masturbator puldiga Tiss Kliitori Stimulaator USB-Laadimine

Meselo 10 Mode Keele Vibraator Suck & Lakkuda Sugu Mänguasjad, Naiste Masturbator puldiga Tiss Kliitori Stimulaator USB-Laadimine