Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 144pcs 130 mm Juveliirid Saetera Auk Nägi Professionaalne Metallist Ehted Lõikamine Sawblades DIY Käsi-Tööriistad Vaata suuremalt

144pcs 130 mm Juveliirid Saetera Auk Nägi Professionaalne Metallist Ehted Lõikamine Sawblades DIY Käsi-Tööriistad

€18.02

-50 %

€36.05

Uus toode

Kasutamine Metallist, Ehted Lõikamine, Saagimine
Mõõtmed 2/0, 3/0, 4/0
Omadused Multifunktsionaalne
DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Hambaid Tolli Kohta 32
Hammaste Tüüp Peene hammastusega
Brändi Nimi goxawee
Pikkus 130mm
Tüüp Juveliirid Nägin, Ehted Sawblades
Kaal 0.03kg
Materjal Teras
Pakett 144pcs/kott
Mudeli Number 1105
Päritolu CN(Päritolu)

KIRJELDUS

144pcs 130 mm Juveliirid Saetera Auk Nägi Professionaalne Metallist Ehted Lõikamine Sawblades DIY Käsi-Tööriistad Nimi: Juveliirid Sawblades Mudel Nr: 1105 Värv: Kuldne Pikkus: 130 mm Suurus: 20----2/0, Paksus: 0.26 mm, Laius: 0.52 mm 30----3/0, Paksus: 0.24 mm, Laius: 0.48 mm 40----4/0, Paksus: 0.22 mm, Laius: 0.44 mm Suurus 0, 1, 2, 3, 4 on ka saadaval, saate orde see siin.Kaal: 0.03 kg Pakend: 12 tk/palju, 12 palju/kott Sobiv Materjal: Metall, Ehted.Pls jätke meile sõnum, mis standard suurus, mida vajate, kui ühtegi märkust, siis me laeva mis tahes suuruse järgi on stock.Seda võib kasutada koos meie nägi raami lõikamine Metall, Süsinik, Teras, Messing, Alumiinium, Akrüül Leht ja Ehted.Kuid erinevast materjalist, kiirus töö on samuti erinevad.Pls valida parim sobiv suurus vastavalt elemendi materjali.Kui te pole aimugi, võite meiega ühendust võtta, et seda kinnitada.

Teade:

1.Mõnikord värvi kauba saab muuta, kuid see ei mõjuta selle mõju kohta.Nii et palun ära pahanda temaga.

2.Laevandus juhul võite ei saada kaupa edukalt, kui te ei paku meile oma täielik nimi, kus on kolm sõna.Nii et veenduge, et edukas saadetise, Pls jätke oma täielik nimi tellimisel kui sul on tulnud Venemaalt.Täname coopeation ette.

3. Kui sul ei ole receieved kaupu, kui üleandmise kuupäev lõppes, palun võtke meiega ühendust esimesel.Me püüame oma parima, et lahendada issure teile.

PILDI KUVA

SELF-SHOPPING GUIDE

TASUMINE

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

PAKETI ÜKSIKASJAD

LAEVANDUS JA KOHALETOIMETAMISE

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud teie tellimus pärast 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tarneaeg:

a.Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus , Tarneaeg on umbes 20--60 päeva ( Nr jälgimine teabega ), Kui ei saa kaupa , pls kurdavad pärast kaup välja saadetud 60days , ja me tagastame raha, et teile otse b.www.tihendimeister.ee Standard Shipping see sisaldab kõige kirju shipping nagu: Hiina Posti Tähitud lennuposti, Singapur Postitust, Hongkong Post,Rootsi Post, Posti Soome, PostNL jne.Tarneaeg on umbes 15-60 päeva ( Jälgimine Teabega ), Kui ei saada kauba pärast kauba sätestatud 40days , pls võtke meiega ühendust , me kontrollime, pakk teile .Siis Slove teile ASAP.Kui te olete vene Klient , pls jätke meile oma Täieliku nime ja 3 asendatakse sõnad, või võite ei saada kaupa edukalt.c.www.tihendimeister.ee Premium Laevandus -, Tarne aeg on umbes 7-20 päeva.Mõned kaugemates riikides, siis võib vaja 7-30days.( Koos Jälgimine Teabega ) d.EMS -, Tarne aeg on umbes 7-15 päeva ( Koos jälgimise numbri ) e.DHL, FEDEX, TNT , UPS Tarneaeg on umbes 3-7 päeva ( Jälgimine Teabega ), Kui teie koht on kaugel , tuleb maksta rohkem kauge koht või muuta laeva EMS

POSITIIVNE TAGASISIDE

TAGASISIDE

Teie tagasiside tähendab palju meile ja ka teistele ostja nagu sina.A:Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, 5stars tagasiside on suur appriciated.B:Kui sa midagi ei saticfied, pls proovida jätta teade või eamil meile enne, kui tema negatiivne tagasiside või avatud vaidlus.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, mille parim lahendus.Tänan.Täna Tegeleb Tegeleb Lõpus: 01 Päeva 23 : 59 : US$ 25.80 US$ 16.99 US$ 27.46 US$ 5.39 US$ 24.24 US$ 6.33

Märksõnad: akordion mänguasi, tera nägin, õmble, dremel goxawee, 85mm ketassae tera, mask nägin, ümmarguse mini nägi, käsitsi nägin, bit drill, lõiketera must.

Kirjutage oma ülevaade

144pcs 130 mm Juveliirid Saetera Auk Nägi Professionaalne Metallist Ehted Lõikamine Sawblades DIY Käsi-Tööriistad

144pcs 130 mm Juveliirid Saetera Auk Nägi Professionaalne Metallist Ehted Lõikamine Sawblades DIY Käsi-Tööriistad

Seotud tooted