Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Android 10.0 2 Din Auto Stereo Audio Raadio Peugeot 307 2002-2013 Multimeedia Video Player Touch Screen 4G Wifi Kõlar MP5 DVD Vaata suuremalt

Android 10.0 2 Din Auto Stereo Audio Raadio Peugeot 307 2002-2013 Multimeedia Video Player Touch Screen 4G Wifi Kõlar MP5 DVD

€66.99

-40 %

€113.53

Uus toode

Digitaalse Meedia Formaat Mp3, Mp4, WMA, JPEG
Ekraani Suurus 9"
Tahavaate Kaamera Kõik Toetused
Din Topelt Din
Sealhulgas Raam Jah
PROTSESSOR A7 2.5GHz x 8
Läbi Võimu 4*50W
ROM 128G
Erilised Omadused bluetooth, Sisseehitatud GPS, Mobiiltelefon, MP3 mängija, Raadio Tuuner, Puutetundlik Ekraan, tv
OBD-2 Kõik Toetused
307-Aasta 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Sõiduki Marki/Mudel peugeot
Liides USB
S11 süsteem, 8 südamikku Andriod 10.0 6GB+128GB
väline mikrofon AINULT
Toote Kaal 1.7kg
TF/Micro SD Pesa 2
T10 süsteem, 8 südamikku Andriod 10.0 4GB+32GB
Rool kontrolli Kõik Toetused
Jagatud Ekraan AINULT
Ühendage USB-TPMS Kõik Toetused
Pinge 12V
Max Väline Mälu 256G
Mudeli Nimetus Android 10.0 player
Materjali Tüüp Plast
Sertifitseerimine CE
OSD-Keel Hiina (Lihtsustatud), Hiina (Traditsiooniline), Araabia, Iiri, Valgevene, POOLA, Pärsia, Loogiline tekst (hollandi Lõuna-Aafrika vabariik), Saksamaa, Vene, Prantsuse, Filipino, Soome, Korea, Tšehhi, Läti, Rumeenia, Malai, Makedoonia, Portugali keel, Jaapani, Rootsi, Serbia, Slovaki keel, Sloveenia, Tai, Türgi, Ukraina, Heebrea, Kreeka, Hispaania, Ungari, Itaalia, Hindi, India Urdu, inglise, Vietnami
Resolutsioon 1024*600
Toote Suurus 24cm*20cm*12cm
TS3 süsteem, 4 südamikku Andriod 9.0 1GB+16GB
Application floating display AINULT
JÄÄR 6G
Sobiva Sõiduki Tüüp Eest, Peugeot 307 2002-2013
S10 süsteem, 8 südamikku Andriod 10.0 4GB+64GB
Brändi Nimi srnubi
Video Väljund Ainult TS3/TS5/TS6
Peugeot Mudel 307
Päritolu CN(Päritolu)
Eripära Wifi Funktsioon, Toetust Rool Kontrolli, Toetab 3G Võrgu, Toetust 4G Võrku, Toetab Can-Bus
Operatsioonisüsteem Android OS 10.0
TS6 süsteem, 4 südamikku Andriod 10.0 2GB+32GB

Kas see sobib teie auto? 1. Märgistage vastav mudel ja aasta toote-ja auto 2. Võrrelge paigaldusasend toode, millel on auto, mida tuleb ajakohastada 3. Kontrollige, kas toode on toitejuhe liides sobib teie autole (märkus: mitte kõik liidesed originaal auto peavad olema ühendatud) 4. Kui sa ikka ei saa kohtunik, palun saatke meile originaal autoraadio käitise asukoht (ees) pilt ja originaal raadio liides pilt meile

Ostu-KKK: toode toetab rooli nuppudest, toetab originaal auto kaamerad (CANBUS vaja), toetab mitte-originaal kaamerad (toetab mitut faasi mehhanismid), toetab originaal auto funktsioone, nagu kliimaseade seaded (CANBUS vaja, rohkem algupärast auto funktsioonid on seotud algse auto) Tõeline Android 8.1/9.0/10.0 süsteem, toetuse taotlemise kaheks jaotatud ekraani, teha oma kasutada handier, toetada rohkem viimaseid rakendusi.

Suurem Ekraan / Rohkem Erksad Värvid

Võrreldes algse auto, ekraan on suurem, värvid on rohkem ergas, ja see toetab vaatamise mitu vaatenurka.Uus raam on valmistatud vastavalt esialgsele auto, mis sobib ideaalselt sinu autosse ja on lihtne paigaldada.

Uusim tehnoloogia

kasutades täiustatud Android navigeerimise lahendusi, toetab rohkem kohandatud seaded ja avab rohkem võimalusi kasutajatele.

Toetust split ekraan tahes 2 taotlused, ühendades juures on.

Toetuse video ja DVR taotluse Ujuva Akna, kohandada ekraani asend, ja teha oma sõidu kogemusi täis lahedad värvid.

TS9/T10/S11 Toetab mitme 4G Võrgu ansamblid

8 põhisüsteemi

toetab 1GB RAM + 16GB ROM ja 2GB RAM + 32GB ROM ja 4GB RAM + 64 GB ROM ja 6GB RAM + 128GB ROM valikuline, me jätkame käivitada võimsamad masinad, palun pöörama tähelepanu meie poes Saada teateid uute toodete kohta).

Vaikimisi sisseehitatud korrigeerimine on 48EQ, ja surround heli saab olema esitatud samal ajal, mis võimaldab teil sukeldu suurepärane muusika.

Toetab peaaegu kõik kaardi rakendused

Enne saatmist oma lemmik tooteid, me installige uusim offline kaart, oma riigis olete, ning kaart ajakohastatakse korrapäraste ajavahemike tagant.Muidugi, võite ka määrata, et kasutada online kaardid.

Pika tööaja raadio toob paratamatult kaasa ülemäärase temperatuuri, eriti suvel, mis mõjutab eluiga raadio.Jahutusventilaator saab tõhusalt lahendada probleemi kõrge temperatuur.sa võid osta seda vajutades "OSTA NÜÜD", allpool toodud pildil.

Spetsiaalselt Kohandatud Jahutusventilaator

Meie fännid on kohandatud meie navigation, mis võib teid paremini teenindada, ja tagama täitmise autoraadio.Paljud kliendid ja sõbrad ka valida, kas osta jahutusventilaatorid teistes kohtades, aga seal on probleeme mittevastavuse või suure energiatarbega, mis hävitab suurepärane jõudlus navigation.

Ja meie jahutusventilaator on konfigureeritud spetsiaalselt meie autoraadio, see saab paremini säilitada oma tulemusi, võite olla kindel, et seda kasutada.

Toetab vastupidine ekraan.

Kui auto on tagurpidi-režiimi, raadio koheselt võta ekraani taga auto tagada, et sinu sõidu ohutust.

Kui sul ei ole algne kaamera, võite osta seda vajutades "OSTA NÜÜD", allpool toodud pildil.

Toetab ühendus kõrgetasemeline sõidukijuhi abisüsteem DVR

Kõrgetasemeline sõidukijuhi abisüsteem DVR on mitu sisseehitatud abistavate driving tehnoloogia, paigaldamisel ja kõrge kvaliteediga TF-mälukaart, et salvestada iga hetke oma sõidu.

Toetust TPMS

Üha enam ja enam riigi autotööstus standardid nõuavad, et sõidukid peavad olema varustatud rehvirõhu alarmseadmed.Tähtsust rehvirõhu alarmseadmed saab näha.Kliki pildil, et osta rehvi rõhu alarm seade ühendada raadio ja tagasiside teie rehvi staatust reaalajas.

Toetab Bluetooth-ühendus

dial Bluetooth-telefoniga, sisseehitatud mikrofon, raadio, isegi siis, kui ümbritsev keskkond on mürarikas, raadio toetab välise mikrofoni ühendus, mis saab veel garantii teie kõne kvaliteeti.

Pärast tellimuse vormistamist, meil on vaja ühendada toote toiteploki test, siis lasti tasuta kaart, katsetada ja siis kasutada multi-kihiline kokkupõrke-box ja mull šokk kott, tagamaks, et toode on turvaliselt toimetada oma käed.Tarne võtab 1-3 tööpäeva jooksul pärast ostu sooritamist, palun olla kannatlik.

Umbes pärast müüki:

Kui on probleem pärast kauba, palun andke meile võimalus, et teenida teid.Palun ärge avage vaidlus.Vaidlus on käsitletud platvormi.Platvorm ei ole professionaalne ja ei lahenda fundamentaalseid probleeme.Palun usaldage meid.Palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik Läbi www.tihendimeister.ee, siis me võtame teiega 12 tunni jooksul tänu jet lag

KKK

K: Mida saan teha kiiremini shipping?

A: Palun veenduge, et jätate õige (mobiil) telefoni number/Allahindlus ja kohaletoimetamise aadress www.tihendimeister.ee, et süsteem, mis tahes worng teavet viivitamata, et kohaletoimetamine, tollivormistus ja kohaletoimetamise aeg.Pärast tellimuse esitamist, siis palun saatke meile oma auto üksikasjaliku teabe kontrollimiseks, et vältida viga.Juhime tähelepanu, et sõnumi saatmine alates www.tihendimeister.ee ja vastust ASAP kiiremini shipping.

Q: Kas 4G versioon toetab minu kohaliku SIM-kaardi?

A: Seda toetab järgmisi ansamblid

2G: GSM900(Band 8); DCS1800(Band 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Band 34); WCDMA(Band 1); CDMA2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Band 39/40/41); FDD-LTE(Band 3); FDD-LTE(Band 3); TD-LTE (Band 40/41)

Märksõnad: kaugjuhtimispult riiul, auto-raadio, Peugeot 206, bluetooth car radio, ford ranger gps, 1 din android raadio, india sari, 2 din android raadio, 2 din raadio, mutter peugeot 307.

Kirjutage oma ülevaade

Android 10.0 2 Din Auto Stereo Audio Raadio Peugeot 307 2002-2013 Multimeedia Video Player Touch Screen 4G Wifi Kõlar MP5 DVD

Android 10.0 2 Din Auto Stereo Audio Raadio Peugeot 307 2002-2013 Multimeedia Video Player Touch Screen 4G Wifi Kõlar MP5 DVD