Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 1~6tk Tuya ZigBee 3.0 Uus Juhtmeta Kontroller Avaja Remote, WiFi Lüliti hääljuhtimine Tööd Alexa Echo Google Kodu Vaata suuremalt

1~6tk Tuya ZigBee 3.0 Uus Juhtmeta Kontroller Avaja Remote, WiFi Lüliti hääljuhtimine Tööd Alexa Echo Google Kodu

€5.29

-45 %

€9.62

Uus toode

Sertifitseerimine Puudub
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjeldus:

100% täiesti Uus ja Kvaliteetne!

Iga ZigBee raske praeguse saab tegutseda side relee veel raske praeguse ZigBee nagu pesa,lüliti,termostaat ja nii edasi vahemikus 20 -30m,esinedes ZigBee Võre(ZIGMESH) väga stabiilse signaali võrgus.(Märkus:See funktsioon ei ole kerge praegune ZigBee ja ka ei ZIGMESH funktsioone objekte.

ZigBee2MQTT setup olemas see zigbee .

Update1:Multi-kontrolli, palju lihtsam

Update2:RF sagedus on sisseehitatud RF-kaugjuhtimispult

Update3:Relee staatuse reguleeritav, kui toide maha

Update4:Uus lisatud reset nuppu moodul lihtsam reset

Update5:Äsja loodud ühilduvust reset ja rocker-lüliti

1.See nutikas Tuya ZigBee 3.0 moodul on mõeldud ZigBee 3.0 protokolli, mis on spetsiaalselt kooskõlas Tuya ZigBee keskuses(ka Smartthings toetatud) realiseerida kogu seos oma maja,tõesti hea asenduse ebastabiilne Wi-Fi.ZigBee 3.0 protokolli mini disain sobib EU/UK seina lüliti kasti ,ja lihtsalt see oma seinale lüliti kasti oma traditsioonilise lüliti ilma mõjutab teie teenetemärgi stiilis, et muuta see tark,andes oma seadmete ultimate power on/off smart makeover ja muuta kõige tahes ühilduvad tooted arukate toodetena;traditsiooniliste lüliti ja see nutikas moodul võib töötada iseseisvalt, ilma sekkumiseta. (Märkus:See moodul sobib jalas ja reset lüliti.)

2.Saab kasutada 1-way-või 2-way circuit (2 pöörangu kontroll 1 kerge); lihtsalt ühenda 1 2 lülitid ja teisendada ühendatud smart one (2-way circuit);2.Äsja loodud koos RF sagedus RF puldiga teises mitte-häiriv režiim.

3.Võimaldab käed-vabad kõne-ja juhtmeta kaugjuhtimispult;toetada Amazon Alexa Google ' i Kodu Yandex hääljuhtimine ja Aruka Elu ja Tuya App kontrolli kohta älypuhelimia erilist Tuya ZigBee 3.0 rummu vaja ja ühendatud.;0%-100% juhitava jaoks dimmer lüliti moodul;Relee staatuse reguleeritav, kui toide on väljas.

4.Arvestades staatuse ebastabiilne võrgu või ei võrgustik,ZigBee 3.0 lüliti moodul on tõesti asendamatu, tuleb kombineerida koos ZigBee värav vormi kodu LAN,ENAM MURETSEMA ei ja nõrk võrgustik,kergesti saada kontrolli kaudu ühendatud seadmetest nii kaua, kui on stabiilne ZigBee signaali;Võimaldab rohkem ühendatud seadmeid kaudu ZigBee kui WiFi protokolli;Smartthings toeta see ZigBee lüliti moodul, mis on spetsiaalselt.

5.Uued lisatud reset nuppu lüliti moodul lihtsam reset meetod kui enne;Võtta täielik kontroll ühendatud seadmete taimerid, sõiduplaanid ja tagaplaanil (1/5/30 minutit, 1 tund, jne.) Smart Elu ja Tuya App; osakaal kontrolli koos pere ja sõpradega on lisatud mugavus

Tehnilised andmed:

Toote tüüp: 2 gang ZigBee +RF Lüliti Moodul

Pinge:90-250V AC

Current:10A

Traadita Protokoll: ZigBee 3.0

Töötemperatuur.:-10℃-+40C

Juhul temp.:Tc: +80℃ (Max)

Operatsiooni ulatus:200 m

Dims (WxDxH):52x47x18 mm

IP kaitseklass: IP20

Komplekti Kuulub:

1 * Nutikas Valguse Lüliti, Relee Moodul

1 * kasutusjuhend

Märkused:

Hoiatused

1. See on Zigbee smart moodul lüliti, mida tuleb kasutada vastavalt Zigbee gateway jaotur on ühendatud koos Zigebee protokolli.

2. Paigaldamine peab olema teostatud kvalifitseeritud elektrik vastavalt kohalikele eeskirjadele.

3. Hoidke käeulatusest laste ja eemale vee, niiske või kuumas keskkonnas.

4. Installige kaugusel tugev signaal souroes, nagu mikrolaineahi, et owen võib põhjustada signaali katkemise põhjustanud ebanormaalne toimimine virgin.

5. Obstruktsioon poolt betoonseina või metallesemete võib vähendada tõhusat toimimist valik ja seda tuleks vältida.

6. Ärge üritage seadet lahti võtta, parandada ega muuta

Märksõnad: zigbee-smart-kommutaatorid, lülita wifi, lülitage traadita, google ' i kodu sonoff lüliti, kapi ukse vahetus, adapter google kodu, kauge dimmer zigbee tuya, sonoff touch, tuya zigbee, ir remote zigbee.

Kirjutage oma ülevaade

1~6tk Tuya ZigBee 3.0 Uus Juhtmeta Kontroller Avaja Remote, WiFi Lüliti hääljuhtimine Tööd Alexa Echo Google Kodu

1~6tk Tuya ZigBee 3.0 Uus Juhtmeta Kontroller Avaja Remote, WiFi Lüliti hääljuhtimine Tööd Alexa Echo Google Kodu

Seotud tooted