Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Pongki Mini5 3K 1600P Ultra lainurk-Kriips Kaamera HD Öise Nägemise Auto, Kaamera, Diktofon, GPS, Wifi, APP 24H Parkimine Jälgida Car DVR Vaata suuremalt

Pongki Mini5 3K 1600P Ultra lainurk-Kriips Kaamera HD Öise Nägemise Auto, Kaamera, Diktofon, GPS, Wifi, APP 24H Parkimine Jälgida Car DVR

€41.03

-31 %

€59.47

Uus toode

Reguleeritav Kaamera Kaamera Nurk Reguleeritav
Brändi Nimi GIAUSA
Kaamera Resolutsioon 2560x1600
Max Väline Mälu 128G
Vaatenurk 170°
Mälu Kaart Nõutav Reding Kiirus Class 10
Sertifitseerimine CE, FCC
Kriips cam Full HD 2560*1600P Auto Cam
Kiibistiku Tootja Novatek
Kaadrit Sekundis 30
Päritolu CN(Päritolu)
OSD-Keel Hiina (Lihtsustatud), Hiina (Traditsiooniline), inglise, Prantsuse, Saksamaa, Itaalia, Jaapani, Korea, Malai, Portugali keel, Venemaa, Vene
Erilised Omadused G-Sensor, Digitaalne Zoom, Liikumistuvastus, Tsükli Salvestamine, SD/MMC Kaardi, Bult GPS, veekindel, Anti Udu, Anti Vibratsiooni, Tsükliline Salvestamine, Lai Dünaamiline Ulatus, Super Kondensaatorid, Wifi Funktsioon
170 Ultra Wide-Ingel Kaamera Ekraan 3 Rada
Auto Järelevalve 24H Pakkimine Järelevalve
Originaal Pakendis Jah
car dvr Remote Auto Videovalve
Andurseadmed; Sony IMX307
Assamblee Režiim Kaasaskantav Recorder
Liides Wi-Fi, Micro SD/TF
Sõiduki Kaamera spy cam

Super Kõrge Resolutsiooniga 3K UHD

Tasumata pildi kvaliteet-kuni 3K Ultra Kõrge Definitsiooni 2560*1600P, lüües numbrimärgid, liiklusmärgid ja muud kriitilised andmed teedel. 170° super wide-angle täieliku ülevaate puuteekraan pakub kristallselge pildi ilma igasuguse viivituseta, vähendab pimeala, lüüa numbrimärgid, liiklusmärgid ja muud kriitilised andmed teedel.

WDR süntees

WDR(Wide Dynamic Range) sighnificantly parandada pildi teravust vähendades müra ja reguleerimine kokkupuute tasakaal, kui salvestamine vähese valguse või kõrge kontrastsusega keskkondades.väga selge ja sile pilte display on suurepärane WDR.

Loop Recording & Erakorralise Salvestus

Start loop salvestamine auto, uued lindistused on automaatselt üle kirjutada, vanem kaadrid, kui mälukaart saavutab täisvõimsuse, sujuvalt recycle ruumi.

Ohuolukorras on nagu hädaolukorras pidurdamise või kokkupõrke seade automaatselt pildistada ja videot salvestada, ning hädaolukorra video ei kirjutata üle.

Sisseehitatud Wifi & App

Varustatud Wifi.Kui tekib hädaolukordade või õnnetuste vaidlused, APP arukalt ühendab too õnnetus videod reaalajas.Vaadata reaalajas video -, taasesitus video või lae video alla läbi mobiilirakenduse picture-in-picture.

24-Tunnise Parkimise Järelevalve

Jälgimist, kui sa asre ära.Sisseehitatud G-sensor suudab tuvastada, äkki raputab või kokkupõrgete ajal, kui teie auto on peatunud, ja automaatselt jäädvustada hetke avastada kokkupõrke pärast parkimist.

Varjatud Paigaldus

Peen ja kompaktne disain ei blokeeriks vaatenurga või originaal rearview mirror.Varustatud Spetsiaalse 3M liimi, mis on kindel ja lihtne valida, ei kahjusta auto mudel, ei blokeeri vaateväljas, ja see on ohutum sõita.

KÕRGE VASTUPIDAVUST Mikro-SD-Kaardi USH-1 U3 Max 100MB/S Loe TF Kaart ainult Pongki Kriips Cam.

Mälukaart võib saada kahjustatud või rikutud pärast korrata tsüklit kirjutades, ja see võib mõjutada tema võimet salvestada video-ja pildifaile.

Kui see juhtub, kohe asendada see uue mälukaardi.

*KÕRGE VASTUPIDAVUS UHS-I (U3) SD-Kaardi), max kuni 100MB/s lugemine, 45MB/s kirjutamine.

Märksõnad: cam kriips, ddpai mini, Car DVR, radari detektor, gp tracker, dvr wifi, salvestada video, peatugi monitor, simson sr850, koleos auto kriips kaamera.

Kirjutage oma ülevaade

Pongki Mini5 3K 1600P Ultra lainurk-Kriips Kaamera HD Öise Nägemise Auto, Kaamera, Diktofon, GPS, Wifi, APP 24H Parkimine Jälgida Car DVR

Pongki Mini5 3K 1600P Ultra lainurk-Kriips Kaamera HD Öise Nägemise Auto, Kaamera, Diktofon, GPS, Wifi, APP 24H Parkimine Jälgida Car DVR

Seotud tooted