Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Lihtne Threader 10TK Nõela, Traadi Rea Sisestamine Käsitsi Õmblemine Õmblema Vahend, Käsitöö Nõela Kulumist Line Leht Õmblemine Tarvikud Vaata suuremalt

Lihtne Threader 10TK Nõela, Traadi Rea Sisestamine Käsitsi Õmblemine Õmblema Vahend, Käsitöö Nõela Kulumist Line Leht Õmblemine Tarvikud

€1.93

-30 %

€2.76

Uus toode

Kasutamine Muud
Materjal Plast
Tüüp Muud
Komplekt Tüüp Jah
Tüüp Hulgimüük No
Päritolu CN(Päritolu)

✈Tarneaeg>> maailmas 5-10 päeva

⏰Menetlemise aeg>> Laeva jooksul 8-24 tunni jooksul peale arve tasumist.

✨Tagastab>> Fast toetuse tahes rahulolematust 30 päeva jooksul, 100% raha-tagasi garantii. ✈Shipping>>Me saime stock California ja New York, USA), London, Inglismaa, Sydney, Austraalia .Me korraldada kiireim kohaletoimetamine teile.Free Shipping Tellimused Üle $49.99 ?Müügijärgne Teenindus>> 2 Aastat Garantii, Toetab Kaubandus-Eest Uus 1 Aasta Jooksul.

?99.3% Eksperthinnangu Soovitab Seda Toodet.?

Emadepäeva Eriline sündmus: Kui näeme, et nii paljud sõbrad vastasid, et neile meeldis ja tahtis selle toote, me olime väga liigutatud, tänan teid toetuse eest ja armastama, nii et me otsustasime r andomly valitud 80 õnnelik kliendid, et saada topelt, et toote iga päev.Me saadame teile e-maili, siis palun ärge unustage kontrollida, täname toetuse❤️❤️❤️

(Ei ole vaja kasutada reklaami koodid, süsteem automaatselt vähendada hindade pärast lisades ostukorvi.)

?Kui Sünnipäev/Thanksgiving kingitus oma pere ja sõpradega, kes võivad armastan õmblemisega,see piiratud stock Auto Nõela Threader on täiuslik!

Pettunud traditsiooniline nõela threading probleem?See väike vidin teeb threading imelihtne!

See on raske eakate inimeste kanda, nõelad,mis muudab oma lemmik õmblemine projekti natuke vaeva.Nüüd see magic auto nõela threader,sise-ja väliskeermestamiseks viimistluse nagu tuul!

Omadused:

⚡Lahendada masendav, Nõel-Threading probleeme: Sobib käsitsi ja masinaga õmblemine projekte.See parandab teie töö efektiivsust märgatavalt.Sobib nendele inimestele, kes on hämaras nägemine; See on ka hea kingitus oma ema ja vana mees.Aidata lahendada masendav probleem needling.

⚡ Kõrge Kvaliteet, õiglane hind: T ta Nõela Threader komplekt on valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav ja paindlik, et kasutada väärtuslikku komplekti võrrelda teistega.

⚡Lihtne kasutada: See sobib ka nõela threading kohta õmblusmasin

[Non-slip Disain] Ainulaadne-kujuline käepide on lihtne hoida ja ühe käega mugav käepide, tagab nr libisemise.Ideaalne ja praktiline kingitus neile, kes on huvitatud sewing töö.

[Kvaliteediga Materjalide], mis on Valmistatud kvaliteet PP materjal, ei lõhna, ei ole kerge kaduma või deformeeruda, vastupidav ja sile, pikk kasutusiga.Selle kerge muudab mugav võtta umbes.

[Wide Rakendused], nii käsitsi ja masinaga õmblemine projektid,eriti lihtne väliskeermestamiseks need nõelad koos väikese nõela silmad,hea ka ehteid teha. ?See on ideaalne kingitus eakatele ja õmblemine armastaja oma pere ja sõpradega! ⚡️Stock müüb kiiresti saan sinu täna!

Kirjeldused

Materjalid

PP

Toote Kaal

31G

Toote Suurus

(L x W x H)

15 × 10 × 2 cm / 5.9 x 3.9 x 0.8 cm

Pakendi Sisu

1 * Lihtne threader

Värv

5 Punane + 5 Sinine

Märkus

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis kuvatakse pilt.

Märksõnad: disney stitch, suu pfaff, threader, kinnita lõng, käepide õmblemine naaskel, roostevabast süstal, terasest traat, varras, tda1085, tarviku õmble, automaatne nõela threader.

Kirjutage oma ülevaade

Lihtne Threader 10TK Nõela, Traadi Rea Sisestamine Käsitsi Õmblemine Õmblema Vahend, Käsitöö Nõela Kulumist Line Leht Õmblemine Tarvikud

Lihtne Threader 10TK Nõela, Traadi Rea Sisestamine Käsitsi Õmblemine Õmblema Vahend, Käsitöö Nõela Kulumist Line Leht Õmblemine Tarvikud

Seotud tooted