Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Ilusad Tüdrukud Nägu Peas Lill Planter Skulptuurid Lillepotis Garden Teenetemärgi Töölaua Kaunistus Tarvikud Kaunistused Vaata suuremalt

Ilusad Tüdrukud Nägu Peas Lill Planter Skulptuurid Lillepotis Garden Teenetemärgi Töölaua Kaunistus Tarvikud Kaunistused

€9.21

-33 %

€13.95

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Omadused 1 Home decor tarvikud
Materjal Keraamika
Funktsioon Laua Vaas
Tugi Dropshipping ja Hulgimüüja
Omadused 4 Desktop Decor
Stiil Kaasaegne
Funktsioonid 3 Dekoratiivsed Vaasid
Funktsioonid 2 Teenetemärgi
Mudeli Number Vaasid

Ilusad Tüdrukud Nägu Peas Lill Planter Skulptuurid Lillepotis Garden Teenetemärgi Töölaua Kaunistus Tarvikud Kaunistused Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1. Valmistatud Kõrge kvaliteediga Vaik.Kui taime pott on kerge ja vastupidav kasutada.On mõned erinevused Iga lillepoti on käsitsi maalitud.

2. Nägu Taim Poti Äravoolu Auku, mis on eemaldatav kummist korgiga, mis vastab sinu järele, otse istutada taim potti.

3. Ring ärkajatele tõhusalt nõruta liigsest veest eemale Istutada potti ja hoida pot on pindadest eemal plekk.Lai, vastupidav baasi hoiab pea pot stabiilne, kui muudate taimed, pügamine või jootmise taimed.

4. Pea tegutseb omanik mulla, te saate kasutada seda taime mini rohelised taimed, nagu maitsetaimed, succulents või kaktused.

5. Disain tüdruku soeng, mida teie kõik reklaamist ideid.Lille Planter Pott sobib Kaasaegse Kodu Decor.Täiuslik puhkus kingitus oma sõpradele või pereliikmetele, kes armastavad istutada taimed.

Teade:

*Tegelik värv võib veidi erineda pildil on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju

*Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine

Kirjeldus:

Suurus: 12*17cm

Materjal: Vaik

Pakett Sisaldab:

1 x Tüdrukud Nägu Peas Lill Planter

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Märksõnad: bathroom door sign, nägu pott, decor vaas, põhjamaade potti, taime pott, nägu lillepotis, pot, rohelised lehed lilleseade, vaas kaunistada kodu, vase.

Kirjutage oma ülevaade

Ilusad Tüdrukud Nägu Peas Lill Planter Skulptuurid Lillepotis Garden Teenetemärgi Töölaua Kaunistus Tarvikud Kaunistused

Ilusad Tüdrukud Nägu Peas Lill Planter Skulptuurid Lillepotis Garden Teenetemärgi Töölaua Kaunistus Tarvikud Kaunistused

Seotud tooted