Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 4/10/15tk Päikese Muru Lambid Rada Tuled Väljas Veekindel Päikese-Aed Aed Maastik Tee Hoovis Terrass, Väljasõit Kõnnitee Vaata suuremalt

4/10/15tk Päikese Muru Lambid Rada Tuled Väljas Veekindel Päikese-Aed Aed Maastik Tee Hoovis Terrass, Väljasõit Kõnnitee

€3.20

-39 %

€5.32

Uus toode

Brändi Nimi OKAL PUNANE-IDA
Toote Tüüp Muru Lambid
Sertifitseerimine CCC
Päritolu CN(Päritolu)
On Pirnid Komplektis Jah

Lihtne Installida: sisse Lülitada lüliti all kork ja lükake kaalul pinnasesse.Neid päikese tee tuled automaatselt sisse öösel ja välja lülitada koidikul!Lisatasu Väljas Decor: Need väljas aias tuled võiks olla lihtne kaunistada ja lisada delightfull kuma teie väljasõit, terrass, või lillepeenrad.Energia Säästmine: Ole elektrit vaja; ima päikesevalguse eest.LED-tuled laetud päikesevalguse 4 kuni 6 tundi võib pakkuda 6 kuni 8 tundi valgustus.Ilmastikukindel: Sobib kasutamiseks väljas, nr mure, vihm, lumi, külm, või lörtsi.

Spetsifikatsioon Materjal: ABS Aku: 1.2 V/1TK AAA Ni-MH taaslaetav aku (Pre-installed) päikesepaneel: 2V 40ma

Pange Tähele, Lihtne paigaldada: Lülitage lüliti all, kaas ja suruda kaalul pinnasesse.Neid päikese tee tuled automaatselt sisse öösel ja välja lülitada koidikul!

Kvaliteedi väljas kaunistamiseks: Need väljas aias tuled võib olla lihtne kaunistada ja lisa meeldiv kuma teie väljasõit, terrass või flowerbed.

Energia säästmine: ei ole vaja kasutada elektrienergia; ima päikesevalguse eest.LED-tuled, et eest 4-6 tundi päikese käes võib pakkuda 6 kuni 8 tundi valgustus.

Ilmastikukindlus: sobib kasutamiseks väljas, ei pea muretsema vihma, lume, külma või lörtsi.

spetsifikatsioon

Päikesepaneel: 2V 40ma

Palun lisa

1. Kui valgus ei lülitu sisse, esimene kord, kui seda kasutada, siis palun lülitage valgus kõigepealt ja siis asetage see päikese 6-12 tundi.Pärast laadimise lamp peaks töötama jälle.

2. Tipp lamp on tagurpidi toru.Palun tõmmake see välja enne, kui kasutate seda esimest korda!

Muru lampide Spetsifikatsioon: Kogus:1tk/2tk/4tk/10tk

Materjal:Metall

Küünte tuled

Samm kerge Päikese Öö Llight Funktsioon:

*Solar Powered

*Veekindel

*Värv:Nagu Näha

✨Lihtne paigaldada

Päikese teki tuled on lihtne paigaldada.Tuled on fikseeritud kruvidega ja on varustatud tuled.Päikesepaneelid salvestab energiat ja annavad elektrit, mis tähendab, et räpane juhtmed ei ole enam vaja.

Märksõnad: lamp väljas päikese, aias päikese valgustus, muru muru, aed lamp seista, vktech päikese muru kerge, garden spot, aed decor, väljas maastik muru lamp, purskkaevu vesi, aed lamp solar.

Kirjutage oma ülevaade

4/10/15tk Päikese Muru Lambid Rada Tuled Väljas Veekindel Päikese-Aed Aed Maastik Tee Hoovis Terrass, Väljasõit Kõnnitee

4/10/15tk Päikese Muru Lambid Rada Tuled Väljas Veekindel Päikese-Aed Aed Maastik Tee Hoovis Terrass, Väljasõit Kõnnitee

Seotud tooted