Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! USDA ja EÜ Sertifitseeritud orgaaniline kuiv füüsal Hiina hunt mari Vaata suuremalt

USDA ja EÜ Sertifitseeritud orgaaniline kuiv füüsal Hiina hunt mari

€12.01

-15 %

€14.13

Uus toode

Tüüp Magnetilise Toe Ringi
Toote Tüüp Kaalulangus Kreemid

Sissejuhatus Goji berry on rikkalikult toitaineid ja aminohappeid.See sisaldab 18 aminohapet, 21 jälgida kaevandaja ka mitmed vitamiinid ja mineraalained.See on kuus korda rohkem aminohappeid kui mesilase õietolm, 500 korda rohkem C-Vitamiini massist kui apelsinid, rohkem rauda kui spinat ja rohkem Beeta-karotiini kui porgandid.Toote Nimetus: Orgaanilised füüsal ladina Nimi: Lycium barbarumL.Osa, mida Kasutatakse:Puu-Storage: hoida jahedas ja kuivas kohas ning vältida valgust ja soojust.Kõlblikkusaeg: 2 Aastat Funktsiooni 1.Goji Berry pärsib kasvaja kasvu ja parandab haiguse vastupanu. 2.Reb hiina taralõng, harilik taralõng on võimas antioksüdant, mis pikendab eluiga ja parandab mälu. 3.Goji neutraliseerida kõrvaltoimed keemiaravi ja kiirituse. 4.See aitab normaliseerida vererõhku ja tasakaalu, veresuhkru. 5.See stimuleerib sekretsiooni HGH (inimese kasvuhormooni), katsuda ja vaadata noorematel. 6.Ta alandab kolesterooli, aitab kehakaalu. 7.See suurendab seksuaalset funktsioone ja parandab viljakust. 8.See toetab maksa, silmad, neerud ja tugevdab lihaseid ja luid. 9.See leevendab unetust, peavalu ja leevendab ärevust ja stressi. 10.On teada, et edendada rõõmsameelsus ja ergastab vaimu.Päritolu tooraine Orgaanilise füüsal

Meie orgaanilised tooted on sertifitseeritud Kiwa-BCS kooskõlas ELI ja USDA orgaaniline määrused.Me oleme alati saada iga partii proovide kolmas isik, sealhulgas Eurofins, SGS, Alex Stewart pestitsiidide jääkide, heavy metal, mikrobioloogia, aflatoksiin, PAH, SO2 testimine.

On vaja, et suur hulk meie tooteid?Wersquod hea meelega!Palun võtke ühendust meie Lahtiselt osakonnaga, et arutada üksikasjad.

info at dbforest.com

Märksõnad: black gojiberry, goji mari mesi, goji berry powdered, goji berry dining, goji berry fiber, goji berry articles, goji berry seeme, goji berry eyed, goji berry height, goji marja-bulk.

Kirjutage oma ülevaade

USDA ja EÜ Sertifitseeritud orgaaniline kuiv füüsal Hiina hunt mari

USDA ja EÜ Sertifitseeritud orgaaniline kuiv füüsal Hiina hunt mari

Seotud tooted