Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! LGH Kõrge Kvaliteediga Naturaalne Puhas Ramjee Voodipesu Riie Riie Suvel Õhuke Hiina Stiilis Kleit Kleit Tissu Diy Õmblemine Vaata suuremalt

LGH Kõrge Kvaliteediga Naturaalne Puhas Ramjee Voodipesu Riie Riie Suvel Õhuke Hiina Stiilis Kleit Kleit Tissu Diy Õmblemine

€6.65

Uus toode

Muster TRÜKITUD
Funktsioon Anti-Bakterid
Päritolu CN(Päritolu)
Technics Kootud
Toote Tüüp Orgaaniline Kangas
Laius 145cm
Materjal 100% Ramjee
Stiil Tavaline
Tüüp Hulgimüük No
Brändi Nimi SORTSUN
Tüüp A
Komplekt Tüüp No

Firmast:

Me ostame riie alates tekstiili tehases ise, ja seejärel võtta neid digital factory for printing.Seega, kvaliteedi kangas on kontrollitav, ja nõuame, kasutades hea kvaliteediga kangaste ja kõrge kvaliteediga trükkida.Seetõttu on ka palju tagasi klientidele Hiinas.Ma leidsin, et www.tihendimeister.ee on palju piraatkoopia minu pildid.Nüüd, et ma olen siin, hind on kindlasti esimene käsi.Tänan, et külastasid meie poodi.Esimene pilt on meie www.tihendimeister.ee poe nimi, ja teine pilt on meie Taobao poe nimi.Üks, kellel märk on minu tütar.

Minu poja trükkimine tehase minuga

Hiina kauplustes, meil on palju lojaalseid kliente.Sest me võrrelda samas poes.Meie kvaliteet on väga hea.

Minu arusaamist riie Võrreldes ramjee ja voodipesu :

Ramjee on väga õhuke, väga hingav, sobib kuum suvi.Ta tunneb end mugavalt suvel, kui kehal.Kuid mõned inimesed, valgus on tungida natuke, nii me ka väita, et võite panna pilduma sees.Üldiselt, valge ramjee riie sobib rohkem traksid.Voodipesu kangas on paksem kui ramjee ja on põhimõtteliselt mitteläbilaskva.See on ka lahe kanda, kuid mitte nii lahe kui ramjee.Seda saab kasutada nagu shell kevadel ja sügisel või talvel, mantlid.Oleme müünud looduslikud kangad mitu aastat, ja ma usun, et see toob teile kõrgeima hinna-kvaliteedi suhe.

Pildid on tehtud minu poolt

Laius: 145cm

Koostis: 100% ramjee

Seda on soovitatav teha särk, kleit, mood

Hind: 1tk = (50cm*145cm).2 tk= (100cm*145cm) ja nii edasi......

Sa võid osta vajalik arv meetrit.Ei lõika, see on jätkuv!

翻译结 meridiaanide olemasolu lehed on selge faktuur

See on väike osa algsest pilt ise paberile, mis ma alati loodan, et kasutada oma jõupingutusi, et tuua head kangad klientidele.

Mõned müüjad on varastatud pilte, mis ma tegin, ilma minu nõusolekuta, kuid nüüd ma olen siin selleks, et avada pood, ma usun, et see toob teile kõrgema hinna/jõudluse suhe.

2021 ME TULEME www.tihendimeister.ee.

Postikulu

Valisin standard laevandus tasu ja vähendatud laevandus tasu 5%.Sest free shipping lisab ka postikulu hinna toode.Ostjate jaoks on tasuvam kehtestatud standard postikulu.

Vedu

Me ei vastuta kätte toimetamata aadress.Me jätame endale õiguse tasu laevandus tasu on taas tagastatud teemad tõttu vale aadress.

Punkt saadetakse välja hiljemalt 24-48 tundi pärast selge maksete (välja arvatud nädalavahetusel & holiday).

Saabumise aeg:1. Õhu Mail: 15-30 days2. EMS: 5-10 päeva

Aeg-ajalt võib hilinemise tõttu your local Customer kliirens.Kui ei saada, punkt 30 päeva pärast, palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada.

Me ei paku ühendada shipping.

Me ei ole eest tollimaksu või maksude teie riigis.

Tagasi

1 Aasta Garantii, Pakkumine julgelt!

Kõik tooted on 100% Brand New.Kõik esemed on testitud enne lähetamist.

Saame vahetada punkt 30 päeva jooksul pärast olete saanud, kas ta on vigane.Tagastatav kaup peab olema kõik originaalpakendis ja tarvikud loal Tagastada Kood.

Ostja on kohustatud tagastamise transpordikulud.Me vastutab postikulu asendused.Tagasimakse tehakse pärast taotluse saamist tagastatav kaup.

See võib võtta aega kuni 3 tööpäeva protsessi oma naasta pärast saame oma toodet.

Muud

KÕIK ESEMED on pakitud Ilma retail box.

Me püüame teenida 100% täiuslik "Viis Tärni" hinded sinult.Star-hinded on meile väga oluline.Kui midagi teie tehing ei vastanud teie ootustele.PALUN ANDKE MEILE TEADA JA ANNAVAD MEILE VÕIMALUSE TEHA ASJU õigesti enne, kui sa lahkud tagasisidet.Täname, nähes, minu pood.

Märksõnad: cartoon riie, hiina riie, siidist riie riie, kuld ja virsik pits, Puuvillane Riie, hiina puuvillane kangas, kangas segast, hõbe virsiku-riie, hiina särk, kleit suvel pikk looduslik riie.

Kirjutage oma ülevaade

LGH Kõrge Kvaliteediga Naturaalne Puhas Ramjee Voodipesu Riie Riie Suvel Õhuke Hiina Stiilis Kleit Kleit Tissu Diy Õmblemine

LGH Kõrge Kvaliteediga Naturaalne Puhas Ramjee Voodipesu Riie Riie Suvel Õhuke Hiina Stiilis Kleit Kleit Tissu Diy Õmblemine