Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! WIS Skin Care Face Niisutav Niisutav Pakkumise Nahaga Anti-wrinkle vananemisvastane Mask Näole Vaata suuremalt

WIS Skin Care Face Niisutav Niisutav Pakkumise Nahaga Anti-wrinkle vananemisvastane Mask Näole

€12.80

-60 %

€32.00

Uus toode

Brändi Nimi wis
Koostisosa HÜALUROONHAPE, Centella asiatica
Funktsioon Niisutav, Valgendamine
Sugu Unisex
Sertifitseerimine GZZZ
Kasutamine Kogu Nägu
Koostis Vedelik
Mitu Tükki Combo
Tüüp Murtud Mask
NET WT 25g/tk
Riik/Regioon Tootmine Hiina
GZZZ YGZWBZ
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Ravi & Mask

Omadused:

1.Niisutav 2.Objekti heledamaks muutmine 3.Pakkumise Nahk 4.Kerge Naha

【Valgendamine ja Ilusama Naha】 WIS Valgendav mask kollageeni sisuliselt vähendab tuhmi nahka ja suurendab heledust; naha heledamaks terve sära, paistab siledam ja naha toon näeb välja rohkem isegi. 【Vähendada Naha Laigud ja Freckles】 Sisaldavad aloe vera ja aminohappeid, mis võib laguneda melaniini ja ravib kahjustatud nahka, lahjendatud melaniini naha ja saab kasutada, et vältida naha laigud ja freckles.Soodustab kollageeni tootmist, et vältida löövet, remont naha barjääri. 【Vähendada Trahvi Read ja Kortse】 Looduslik Niisutav Niisutav Mask granola varre ekstrakt aitab nahal neelavad palju vett, mis muudavad selle elastseks ja pehmeks.Epidermise rakud muutuvad täis jälle ja aitab siluda kortse ja soodustab rakkude kasvu ja kudede uuenemist, mis aitab teil vaadata noorematel üldiselt. 【Rikas Looduslike Sisuliselt】 Valem taimede ekstrakte ja looduslikke koostisosi , Naha-sõbralik, alkoholi vaba , parabeene vaba ja cruelty Free.See mask on rikas sisuliselt, mida võib süstida uus energia nahale ja hoida seda noored.Vältida igavus, mustad täpid, trahvi read ja kuivust, sügavalt niisutav ja niisutav nahka.

Kasutamine:

1.Puhastamine nägu,siis pane see mask näole ja säti serva mask sobib oma nägu 2.Naudi aega 15-20 minutit näo maski 3.Eemaldage mask, alustades alt üles aeglaselt,sa parem pese oma nägu pärast sisuliselt on täielikult imendunud 4.Õrnalt massaaž, kuni sisuliselt on täielikult imendunud oma nägu

Umbes Laevandus:

1. Pärast tellimuse, me korraldab kättetoimetamise jooksul 2days, ja me viivitus 1-2 päeva, nädalavahetustel 2. Tarneaeg enamikus riikides on 20-40 päeva, kaug-riikide või muude eriliste asjaolude tõttu umbes 60 päeva 3. Kui te ei ole saadud kaubaga , siis palun võtke meiega ühendust luua.s.a.lk.

Umbes Tagasiside:

1.Kui sa ei vasta meie teeninduse ja tooted,Loodan, et saate meile anda 5 tähte positiivset tagasisidet.Oma toetus tähendab palju meile. 2.Kui teil on küsimusi,palun võtke meiega ühendust,me aitame teil lahendada see! 3.Eesmärk WIS on kliendi rahulolu!

Umbes WIS:

WIS on brändi, mis on välja töötatud koostöös Šveitsi.See tutvustab arenenud tehnoloogia ja tooraine Šveitsi RAHN Gruppi, toodab kosmeetika vastavalt standarditele ravimid, mis tegutseb teadus-ja tõhusat ideed, ning on kohustunud muudab naha hooldus rohkem teaduslikku ja tõhus, tuues noori tarbijaid, kellel Tulevad ilusad nahk kogemus.

Märksõnad: mees wis, käsitsi valmistatud looduslikud nahahooldustooted, diamond valgendamine kreem, mask hispaania roheline, visake mask, hüdrogeeli hüaluroonhape mask, roheline mask stick, valgendamine merevetikate maski, centella aasia, hoolduse face mask.

Kirjutage oma ülevaade

WIS Skin Care Face Niisutav Niisutav Pakkumise Nahaga Anti-wrinkle vananemisvastane Mask Näole

WIS Skin Care Face Niisutav Niisutav Pakkumise Nahaga Anti-wrinkle vananemisvastane Mask Näole