Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Kuum Must Klaas Pentagoni Geomeetriline Terrarium Konteiner Aknalaual Decor Lillepotis Rõdu Planter Diy Display Box (Nr Taim) Vaata suuremalt

Kuum Must Klaas Pentagoni Geomeetriline Terrarium Konteiner Aknalaual Decor Lillepotis Rõdu Planter Diy Display Box (Nr Taim)

€13.20

-28 %

€18.34

Uus toode

Viimistlus Ei Ole Kaetud
On Nutikas Seade No
Kasutamise Tingimus Desktop
Materjal Klaas
Stiil Kaasaegne
Päritolu CN(Päritolu)
Komplekt Tüüp No
Mudeli Number Pentagoni Palli Kuju Goemetric Terrarium
Kasutatud kunstlik lill

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Moodne stiil ja klassikaline elegants saab nii olla teie, kui te teete, see armas kunstiline klaasist kuubi osa teie kodu või terrass

See terrarium on ideaalne põuakindlate taimed nagu kaktused, õhu-taimed ja succulents, et sammal-ja sõnajalg see on vajadus, kes armastavad rohelust.

Uhkeldama oma loovust kasutades seda geomeetriline terrarium tee kerge või kirikus olevad detailid küünal omanik.

Mõeldud servade vahe, see loob kordumatu visuaalse ja suur õhu taim terrarium keskkond taimede kasvuks ja küünlad värelus.Valikud on lõputu nagu oma kujutlusvõimet.

Kui terrariums on valmistatud ultra clear naatrium kaltsium klaas, (Taimed ja kaunistused ei ole komplektis).

Pentagoni Palli Kuju Goemetric Terrarium (Must, Medium Size) väljapanek Kaktused ja Succulents

1. Moodne stiil ja klassikaline elegants saab nii olla teie, kui te teete, see armas kunstiline klaasist kuubi osa teie kodu või terrass.

2. Ideaalne lisades puudutus pilkupüüdev stiil, et oma väike potitaimed või eputamine lemmik mälestus uus ja stiilne viisil.

3. Ideaalne suurus sõnajalg, sammal, mahlakad, airplants, kaktused või muud taimed lihtne maintainence.

4. Ideaalne lisamine visuaalne huvi ja imeline nagu housewarming või kingitus.

5. Valmistatud ultra clear naatrium kaltsium klaas.

6. Lihtne-to-juurdepääsu avamist pannes kirjed sees.Pange tähele: Geomeetriline terrarium AINULT dekoratiivne öökull lisada.

Materjal: klaas, must raam on valmistatud vasest, jootmise materjali 99.9% tina ( See on keskkonnasõbralik, ja Plii (Pb)

Märksõnad: väljas planter, klaas taime pott, klaas planter, lilla rõdu istutus -, geomeetriline terrarium, WLISTH, foco led hüdropooniline, lillepott, barber kleebis, lille kastis rõdu.

Kirjutage oma ülevaade

Kuum Must Klaas Pentagoni Geomeetriline Terrarium Konteiner Aknalaual Decor Lillepotis Rõdu Planter Diy Display Box (Nr Taim)

Kuum Must Klaas Pentagoni Geomeetriline Terrarium Konteiner Aknalaual Decor Lillepotis Rõdu Planter Diy Display Box (Nr Taim)