Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 1800W ZVS Induktsiooni Kütte Juhatuse Moodul Flyback Juhi Küttekeha+Tesla coil+ventilaator Vaata suuremalt

1800W ZVS Induktsiooni Kütte Juhatuse Moodul Flyback Juhi Küttekeha+Tesla coil+ventilaator

€34.67

-36 %

€54.18

Uus toode

Heatsink Materjal Alumiinium
Pakett Jah
Tüüp Heatsink
Brändi Nimi lumememm
Sertifitseerimine Puudub
Ühilduv PROTSESSOR Nagu näidatud
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Uus
Taotlus Protsessor
Read Puudub

1800W ZVS Induktsiooni Kütte Juhatuse Moodul Flyback Juhi Küttekeha+Tesla coil+ventilaator

Toetust Dropshipping ja Hulgimüük.

100% Originaal ja Hea Kvaliteediga Tasuta müügijärgse Garantii.

Märkus: seadme kütmine on väga suur, välja arvatud see, et plaat ja komponendid on kuum, ja soojust vask toru on väga kõrge.Ostja saab valmistada veega jahutussüsteem eraldi, võimalik osta väike veepump ja 2 meetrit sisemine läbimõõt 4mm kummist voolik.Te peate pöörama tähelepanu kasutamisel lülitage toide, sest kõrge-võimsus lülitus toide on tavaliselt soft start funktsioon, st et väljundpinge on aeglaselt kasvav,

ja kui pinge tõuseb 10V enne ühendatud induktsiooni heating circuit tekitatud puudub pinge kaasa ringkonnakohtu ei saa endale lubada värisema, nii, et kaks MOS toru juhtme ja põlenud komponente samal ajal, et olla kindel, et lülitage toitepinge stabiilsus ja siis kasutada induktsiooni heating circuit.Kui kütte metallist esemeid ei ole, et kuumus liiga suur metallist, muidu võib olla liiga palju võimu, palun lisage 35A kaitsme või ammeter ja õhu lüliti on parem.

(pakett ei inclues)Kuigi see drive plaat talub rohkem kui 40A voolu, kuid see on soovitatav, et ei ületa 48V 35A õnnetuste vältimiseks ja kahju.Pakendis on kaasas kütte ringi läbimõõt on 60 mm, disain pinge 36V, kui te kasutate rohkem kui 40 pinge toide kasutatakse sisemine läbimõõt 70 mm läbimõõt ülevalt kütte ringi, vee pumba kasutamine 12V dc toide, palun kasutage eraldi toide pinge regulaator moodul, et vältida põletada fänn ja veepump.

Minimaalne sisendpinge moodul on 12V, siis see ei tähenda, et kõik 12V toide võib olla kasutatud, mõned algaja ostjad võivad kasutada väiksemat toide.See moodul on konkreetse pinge ja voolu nõuded, pinge 12V praegune tuleb üle 10A toide saab kasutada, kui võim on liiga madal viib võimsus on oluliselt vähenenud, kui pinge on alla 12V, see toob kaasa kaks MOS samal ajal juhtivus, põletada, MOS toru;

Kui leiad, et MOS toru palavik, siis esimene asi, mida kaaluda, kas võimsus vastab nõuetele.Ei ole tühi juhatus, muidu väljastab väga kõrge sagedusega müra, ja siis MOS toru põlema outInduction kütmiseks on soovitav kasutada 36V 20A toide, 12V toide on liiga väike, kütte peaaegu mingit vastust, ja 12V toide kergesti juhtuda, et toiteallika väljundpinge väheneb, alla 12V on väga ohtlik

Märkus: Induktsioon küte võimsus on suur, nii et palavik on normaalne, kindlasti head tööd teha, jahutus.

Induktsiooni soojendamiseks, võimsus soovitatav üle 48V 50A lülitus toide.Rohkem kui 24V toide, siis on rohkem kui 20A toide, seda suurem on pinge, seda suurem on vool, seda suurem on kütte võimsus, kütte kiiremini.

Selle toote maksimaalne võimsus 1800W, vastu super PCB paigutus, disain ja super jahutusradiaator, hea soojuse hajumise, kuna jahutus ventilaator liides, saab teha ka Tesla heakskiidu, generaatori pinge inverter jne.

See test, maksimaalne võimsus on lähedal, 1600W, ja maksimaalne vool on 35A.See toode on saadaval tingimusel, hea soojuse hajumise, kasuliku mudeli saab tööd pidevalt tundi.

Nimi: ZVS Induktsiooni Kütte Juhatuse Moodul

Mudel: 854337

Toote suurus: 180mm x 90mm x 80mm

Kütteseadme rõngas sisemine: 70mm (Soovitatav tiigel + kvarts ülikond, maksimaalne toetus 58mm tiigel)

Sisendpinge: 12V-48V soovitan: 36V kohal

Energiatarve: vähem kui 12Vgreater kui võrdne 10A , 15V eespool suurem kui võrdne 15A

Maksimaalne võimsus: 1800W

Maksimaalne vool: 40A

värv: must

Materjal: plastikust + metallist

Komplekti Kuulub

1 x PCB pardal

1 x 48V vask toru

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Firmast

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

Umbes Makse

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.tihendimeister.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

Umbes Saadetised

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.tihendimeister.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

Umbes Pärast-müüki Teenust

Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

Märksõnad: tv flyback trafo, tpm, spoiler tesla 3, cnc kilp, kõrgepinge mähis, Fan 120x120x25mm, süsiniku tesla, santa claus snowman, fänn snowman, nvidia tesla.

Kirjutage oma ülevaade

1800W ZVS Induktsiooni Kütte Juhatuse Moodul Flyback Juhi Küttekeha+Tesla coil+ventilaator

1800W ZVS Induktsiooni Kütte Juhatuse Moodul Flyback Juhi Küttekeha+Tesla coil+ventilaator