Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Uued 5000K Sofirn SP35 21700 SST40 LED Taskulamp 2A USB-C Laetav 2200lm Tõrvik Võimas EDC Taktikaline Kerge Jahindus Laterna Vaata suuremalt

Uued 5000K Sofirn SP35 21700 SST40 LED Taskulamp 2A USB-C Laetav 2200lm Tõrvik Võimas EDC Taktikaline Kerge Jahindus Laterna

€25.22

-20 %

€31.53

Uus toode

Mudeli Number SP35
Valgusallikas LED-Lambid
Brändi Nimi sofirn
Tüüp 1 võimas taskulamp
Päritolu CN(Päritolu)
Zoom No
Võimsus 40W
Mudel LED ' Idega SST40
Laadija Laetav
Toote Tüüp Välklambid
veekindel Jah
Toetust Dimmer > 8 failid
LED Värv 5000K
Sertifitseerimine CE, FCC, ROHS
Fookuskaugus Mitte-reguleeritav
Funktsioon Löögikindlad, Enesekaitseks, Hard Light
Lülitage Režiim Kõrge/Keskmine/Madal
Taskulamp Tüüp Telkimine/Runing/Jahindus/Matkamine/Töö, Välisvalgustuse, Mitu Operatsiooni
Luumenit Muud
Korpuse Materjal Alumiinium
Tüüp 3 21700 Taskulamp
Värv must
Toote Nimetus Sofirn Taskulamp
Valgustus Kaugus 200-500 m
tüüp 2 led taskulamp

Sofirn SP35 on võimas, mitmekülgne EDC taskulamp kasutamiseks siseruumides ning erinevate harrasteita nagu telkimine, matkamine, kalapüük või jahi.See kasutab uut 21700 vorming ja funktsioonid, USB-C port mugav laadimine, kõrge efektiivsusega DTP MCPCB board, super bright SST40 LED kuni 2000 luumenit, konstantse voolu määruse samuti täiustatud, stabiilsema konstruktsiooni.Lisaks sellele kasutab intelligentne kasutajaliides on nii astus režiimid ja astmevaba ramping, samuti rohkem arenenud temperatuuri reguleerimine (ATR) smart soojuse kontrolli.

Spetsifikatsioon

 Emitter: 1x Luminus SST-40 5000K

Tööpinge: 3.0-V – 4,2 V

Juht: Konstantse voolu buck juht

Aku valikud: 1x 21700 laetav liitium-ioon aku

Mõõt: 126mm (pikkus) × 28mm (pea diameeter)

Kaal: 73 grammi (ilma akuta)

 Taskulambi kere: Aerospace klassi 6061 hinne alumiinium, CNC, mis on valmistatud raske anodeeritud, et sõjalise klassi spetsifikatsioon tüüp III, anti-abrasiivne lõpeta saada ehitatud tahke keha, anti-crash geomeetria ja paremini soojuse vahetada.

 Karastatud mineraalklaas objektiiv

 Veekindlus i.a.w.PROTOKOLLI-8 (kuni 2 m vee all, mitte sukeldumine)

 Mode Mälu: memorizes viimase heleduse taset, mida kasutatakse üld-režiimi (Eco/Low/Med/high (Kõrge)

 Polaarsuse kaitse aku ebaõige paigaldamine

 Madalpinge hoiatus: Kui aku pinge on liiga madal, LED indikaator, küljel lüliti hakkab vilkuma kiiresti.Palun laadige akut.

 Madalpinge kaitse: taskulamp samme ette automaatselt, kui pinge on väiksem kui 3.0 V. samuti lülitub automaatselt välja, kui pinge muutub liiga madalaks.Palun laadige akut.

 Täiustatud Temperatuuri reguleerimine (ATR) tehnoloogia: Kui temperatuur tõuseb, SP35 on programmeeritud automaatselt astuma ja tõhustada heledust.Need piirmäärad on kehtestatud 45°C, 55°C ja 65°C. kõrgem temperatuur muutub, seda rohkem heledus langeb.Kui temperatuur langeb, heledus suurendatakse uuesti vastavalt teie valitud režiimi.

Kasutusjuhend

Grupp 1: Astmeline režiim group (vaikimisi)

Alates VÄLJA ühe klõpsuga SISSE.Vajutage ja hoidke all klahvi, et liikuda läbi astus režiimi (Eco – Madal – Keskmine – Kõrge).Ühe klikiga VÄLJA lülitada.

Topeltklõpsake nuppu, et aktiveerida Turbo režiim SISSE või VÄLJA lülitada.Samas Turbo mode, ühe klõpsuga tagasi varem kasutatud mode, topeltklõpsake uuesti aktiveerida Moonlight režiim.

Grupp 2: Ramping grupp

Ramping režiim annab teile täieliku paindlikkuse, et kohandada heledust sujuvalt alates Kuu Turbo tasandil.

Alates VÄLJA ühe klõpsuga SISSE.Vajutage ja hoidke all, et muuta heledust sujuvalt ("ramp").Ramping muudab oma suunda, kui nupp on alla vajutatud jälle 1,5 sekundi jooksul.Valgus vilgub üks kord, kui ta jõuab alumine või ülemine ots on kaldtee.On ühe klikiga VÄLJA lülitada uuesti.

Topeltklõpsake nuppu, et aktiveerida Turbo tase alates VÄLJA või SISSE.Veel ühe klõpsuga tagasi varem kasutatud heleduse taset, topeltklõpsake uuesti aktiveerida Moonlight taseme.

Alates VÄLJA lülitatud, hoidke all 1 sekundi sisse koos Kuuvalgel tasandil.

Vahetamiseks 1. Grupp ja 2. Grupp

Alates 4. kiire klikke tsükli vahel nii režiimis rühmad.

Impulss Režiimid

Kolmekordne nuppu, et aktiveerida Strobo režiim VÄLJA või SISSE., topeltklõpsake uuesti tsükli kaudu SOS - Majakas - Strobo.

Elektroonilise Töösulg

SP35 kaasas blokeeringu funktsioon, et vältida juhusliku aktiveerimise e.g.ühes taskus või seljakotis.

Alates MAHA 4 kiire klikke aktiveerida töösulg.Veel 4 kiire klikke deactive töösulg jälle Samas töösulg režiimis hoidke all pool lülitit kasutada Moonlight režiim.

Märksõnad: jelly lusikas, siuyiu sukeldumine tõrvik, edc, tori, fenix pd35, edc tööriist, led laterna telk, tina titaan edc, stick usb, laterna.

Kirjutage oma ülevaade

Uued 5000K Sofirn SP35 21700 SST40 LED Taskulamp 2A USB-C Laetav 2200lm Tõrvik Võimas EDC Taktikaline Kerge Jahindus Laterna

Uued 5000K Sofirn SP35 21700 SST40 LED Taskulamp 2A USB-C Laetav 2200lm Tõrvik Võimas EDC Taktikaline Kerge Jahindus Laterna