Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 77pcs Õhupalli Arch Kit 15 Punkti Fiber Pole Vesi Bag Base Õhupalli Arch Set Sünnipäeva Pulm Teenetemärgi Õhupalli Sulg Vaata suuremalt

77pcs Õhupalli Arch Kit 15 Punkti Fiber Pole Vesi Bag Base Õhupalli Arch Set Sünnipäeva Pulm Teenetemärgi Õhupalli Sulg

€15.26

-57 %

€36.32

Uus toode

Tüüp Hulgimüük No
Liigitus Ballon Veerus Alus
Mudeli Number Õhupalli Arch Komplekt
Päritolu CN(Päritolu)
Sündmus pidu
Brändi Nimi waasoscon
Kuju Stiili Ring
Komplekt Tüüp Jah
Arv, Tk 75pcs
Materjal Plast

77pcs Õhupalli Arch Kit 15 Punkti Fiber Pole Vesi Bag Base Õhupalli Arch Set Sünnipäeva Pulm Teenetemärgi Õhupalli Sulg

Bullet Punkte: 1、Pool Tarvikud: see peen õhupalli arch sätestatud, saab kergesti koguda spetsiaalse õhupalli arch vastavalt oma vajadustele ja see koht ukse juures, et luua pidulik õhkkond teie poole.

2、Täielik Tarvikud: 2*Ruut Vee Fillable Kott + 2*Kuusnurkne Alus + 15*Fiber Pole (igat pikkus umbes 40cm/15.75 tolli pikk) + 1*Pump + 2*Terasest Naelad + 50*Õhupalli Clip + 2*Lille Clip+ 1*Dot Lint +2*Õhupalli Knotter.

3、Lihtne Kasutada: Kaasas inflator, saate otse paisutavad balloon (pange tähele, et õhupallid Ei Kuulu), ning seejärel kasutage õhupalli knotter ja õhupalli klambritega fikseerida õhupallid kokku ja panna need arch teha ilus õhupall arch.

4、Lihtne Kokku panna: vee fillable kotid ja kiudaineid postid saab kokku panna koos teha arch mõõte umbes 9ft kõrge.Alused on õõnes ja saab täita vee või liivaga, et lisada kaalu arch.

5、Mitmel otstarbel: õhupall arch komplekt, saab kasutada mis tahes suur või väike pidustused, näiteks sünnipäevi, pere kogunemised, Jõulud ja Halloween, pulmad, baby dušid ja rohkem.

Kirjeldus:

Pool Tarvikud: see peen õhupalli arch sätestatud, saab kergesti koguda spetsiaalse õhupalli arch vastavalt oma vajadustele ja see koht ukse juures, et luua pidulik õhkkond teie poole.

Täielik Tarvikud: 2*Ruut Vee Fillable Kott + 2*Kuusnurkne Alus + 15*Fiber Pole (igat pikkus umbes 40cm/15.75 tolli pikk) + 1*Pump + 2*Terasest Naelad + 50*Õhupalli Clip + 2*Lille Clip+ 1*Dot Lint +2*Õhupalli Knotter.

Lihtne Kasutada: Kaasas inflator, saate otse paisutavad balloon (pange tähele, et õhupallid Ei Kuulu), ning seejärel kasutage õhupalli knotter ja õhupalli klambritega fikseerida õhupallid kokku ja panna need arch teha ilus õhupall arch.

Lihtne Kokku panna: vee fillable kotid ja kiudaineid postid saab kokku panna koos teha arch mõõte umbes 9ft kõrge.Alused on õõnes ja saab täita vee või liivaga, et lisada kaalu arch.

Mitmel otstarbel: õhupall arch komplekt, saab kasutada mis tahes suur või väike pidustused, näiteks sünnipäevi, pere kogunemised, Jõulud ja Halloween, pulmad, baby dušid ja rohkem.

Pakkeleht:

2*Ruut Vee Fillable Kott

2*Kuusnurkne Alus

2*Steel Nail

15*Fiber Pole (15tk/1 Komplekt)

1*A-klassi Pump

50*Õhupalli Clip

2*Lille Clip

2*Knotter

1*Dot Lint (liimiga 80 punkti)

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurk, värv, punkt ja näidatud värv võib olla nüanss.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Märksõnad: 18. sünnipäeva, disco pall, õhupalli skulptuur, arch õhupalli komplekt, bloons tower, täielik teenetemärgi komplekt, sinine kolbides teenetemärgi sünnipäeva, arch pulm, pidu tarvikud debutante, foolium õhupalli arch komplekt.

Kirjutage oma ülevaade

77pcs Õhupalli Arch Kit 15 Punkti Fiber Pole Vesi Bag Base Õhupalli Arch Set Sünnipäeva Pulm Teenetemärgi Õhupalli Sulg

77pcs Õhupalli Arch Kit 15 Punkti Fiber Pole Vesi Bag Base Õhupalli Arch Set Sünnipäeva Pulm Teenetemärgi Õhupalli Sulg

Seotud tooted