Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Plastikust Köök Ostukorvi Mänguasjad Toitu, Pesta Valamu Toiduvalmistamis Cookwares mänguasjad Rolli Mängida Mänguasjad, Haridus Mänguasjad Korvi, Tüdruk, Poiss#2 Vaata suuremalt

Plastikust Köök Ostukorvi Mänguasjad Toitu, Pesta Valamu Toiduvalmistamis Cookwares mänguasjad Rolli Mängida Mänguasjad, Haridus Mänguasjad Korvi, Tüdruk, Poiss#2

€19.82

-16 %

€23.60

Uus toode

Mänguasjad Lastele Kids Mänguasi
Drones Drones Tarvikud
Stress Tugilennujaamadena Mänguasjad Stress Relief Mänguasi
naljakas mask squishy mänguasi
cosplay cosplay mask
Sertifitseerimine Puudub
Materjal Plast
Aeglaselt Tõusev mänguasi Pigista, Mänguasjad
Haridus-Mänguasi puzzle
Pall Pool Mänguasjad
Päritolu CN(Päritolu)
Kingitused lapsed kingitused
Dropshipping Drop shipping
Mudel Kleebised
Klassikaline mänguasi naljakas mänguasi
plüüš-mänguasi cartoon nukk
Vanus > 3 aastat vana
Palus Nukk Plokid
MÄNGUASI Mänguasjad
Tugi Dropshipping

Köök Ostukorvi Mänguasjad Toitu, Pesta Valamu Toiduvalmistamis Cookwares mänguasjad Rolli Mängida Mänguasi

Lapsed armastavad teha kõike, mida lapsevanemad teevad ja köök toiduvalmistamis mänguasja komplekt on suurepärane kingitus lapse cooking seiklus.Kui vanemad söögitegemine, lapsed saavad kasutada oma ahi ahi, just nagu nende vanemad.See on hea viis, kuidas aidata lastel õppida kasulikke ja praktilisi oskusi ja saada inimene, kes armastab elu.

Funktsioon:

Sortide Köök Tarvikud: Köök ostukorvi playset sealhulgas pott, pann, kahvlid ja lusikad, vaagnad, taldrikud ja mängi toiduga.Mida rohkem, seda saab korvi, kui te tõmmake laua üles, lapsed saavad push köök kõikjal ja toidu keetmiseks pere.

Haridus-Playset: Köök ostukorvi mänguasjad on köök režiim ja teie ostukorv režiim.See võib parandada lapse silma ja käe koordinatsiooni võimet, stimuleerivad lapse potentsiaali, arendada lapse sotsiaalseid võime.Innusta oma last ergutada oma kujutlusvõimet.

Premium Kvaliteet: Valmistatud kõrge kvaliteediga plastist, siledad servad ilma burrs, lõhnatu, lapse-sõbralik vee valamu mänguasjad lastele mängida, ja alati pesta käed, et püsida tervena.

Realistlikud helid ja tuled: Aseta pott ja pann pliidi nupp lähedal pliit, stovetop põleti süttib, samuti saab mängida muusikat, reaalne kogemus, vastavad laste vajadustele, muutes toiduvalmistamis lõbus ja huvitav.

Müügijärgse teeninduse Garantii: Kas on mingeid probleeme, pöörduge palun meie poe ajal.Anname sulle 100% rahuldav lahendus.Täname oma arusaamist.

Kirjeldus:

Kirje Nimetus: Köök Ostukorvi

Värv: Punane, Roheline vabatahtlik

Peamine Materjal: Plastik, Elektroonilised Komponendid

Võimsus: 3 x AA patarei (Ei Kuulu komplekti)

Pakendi Suurus: 24.5 x18x 29 cm

Pakendi Kaal: 1287g

Pakett Nimekiri:

1 valige x Köök Ostukorvi

Märksõnad: laste valamu, nukumaja kohvris, G4 MÄNGIDA, nukumaja villa, nature play, lapsed väike valamu, imiku köök, laste köögi kraanikauss, 7.4 V lipo, lapsed valamu decor.

Kirjutage oma ülevaade

Plastikust Köök Ostukorvi Mänguasjad Toitu, Pesta Valamu Toiduvalmistamis Cookwares mänguasjad Rolli Mängida Mänguasjad, Haridus Mänguasjad Korvi, Tüdruk, Poiss#2

Plastikust Köök Ostukorvi Mänguasjad Toitu, Pesta Valamu Toiduvalmistamis Cookwares mänguasjad Rolli Mängida Mänguasjad, Haridus Mänguasjad Korvi, Tüdruk, Poiss#2